Ağlasam sesimi duyarmısınız mısralarımda?

12 yıllık evliyim sözde severek evlendik ıkı çocugumuz var. Ben bu adamdan ayrılsam vebal mı alırım artık yoruldum sürekli küser ilk evlendiğimızde en ufak tartışma da üç gün küser uzatırdı ben gıder özr dılerdım haklı bile olsam inat eder konuşmazdı. Ve artık cekılmez hâl aldı sürekli küser evde agzını bıcak açmaz aylarca küsüyor. Aile içine girince ogrendım babasıda böyle kV şikayetci aylarca küser suratını aşar oturur dıye kp için. Ikı aydır küsüz esımle ve inanın yoruldum yetti çocuklar ıcın susuyorum. Sohbet sıfır bır sey sorarım ikincide cevap verir ya da aynı şeyi 3. Kez sorarsam. Kaç kere ayrılcam yeter dedım bu defada kapı orada dedı vırvır etme dıyo ılgı sıfır. Geçen gün bana kapıyı gösteren elın kırılsın dedım agladım kendı kendıme töbe ettım. Ertesı gunbı geldı işten el sargılı ben şok. Eli kesilmis ıs kazası. Bşy demedım zaten sus pus hep. Geçen ay gece yanına gittim barışalım çok uzatıyosun dedım sarıldım tersledı hayır hayır dedı sen önce kendı huyunu degıstır dedı çene yapma dedı. Iyıde ılgı sıfır sürekli küsüyor aylarca konuşmuyor. Ve inanın adamın karakter de iyi degıl ben ne zaman bı derdımı anlatsam sorun sende muamelesı yapar hep karsı tarafı haklı konuşur. Bana şefkat yok bencıl bır karakteri var normalde de. İnsan barışalım demeye korkuyo terslıyo kendı ne zaman isterse barışır. Bende canım uzatmam.

Ağlasam sesimi duyarmısınız mısralarımda?