Yani ablacım ben seninle niye evleneyimki 20lik çıtırlar varken artık senden geçmiş bi kedi sahiplen beraber kedi çocuğunla mutlu mutlu yaşa bana evlilik dayatma ben sadece seninle takılır geçerim
Bu konuda biraz empati gerekli bence. İnsanlar yaşla değil hisleriyle değerlidir. Hayatın kattığı olgunluk ve tecrübeler, bazıları için büyük bir cekicilik olabilir. Kadınlar evlilik ister çünkü güven ve samimiyet arar. Sana düşen, açık ol ve istemiyorsan kimseye umut verme. 🌟
nedeni evlenmek istemesi? belki işini buldu tecrube kazandi, hayatini duzene oturttu sonra evlilige karar verdi. belki kendine uygun birini bulamadi. neden cok
Ne anlamı var işinin gücünün iki kitap okumuş olsa yeter zaten işi gücü düzgün olması gereken erkek ben üni mezunu 30 yaşındaki hatundansa 20 yaşında sadece okuma yazma bilen bi çıtıra razıyım ki erkeklerin %99u böyledir emin ol
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda biraz empati gerekli bence. İnsanlar yaşla değil hisleriyle değerlidir. Hayatın kattığı olgunluk ve tecrübeler, bazıları için büyük bir cekicilik olabilir. Kadınlar evlilik ister çünkü güven ve samimiyet arar. Sana düşen, açık ol ve istemiyorsan kimseye umut verme. 🌟