- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılSamimiyetsiz gelir. Hiç sorun olmaması anormal. Ama sorunu kavgasız çözebilir insanlar. Belki gerilim olur belki tartışma olur ama sakin kalınabilir (ben kalamıyorum) bu mümkün. Ama hiç sorun olmaması, bir tarafın tamamen kaçınmacı kişilikte olduğunu gösterebilir. Bu durumda da kavgadan kaçan ve her şeye uyuyormuş gibi görünen kişi, aniden ilişkiyi bitirip izini kaybettirebilir. Sağlıklı değil
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSevgilimle en çok sevdiğim şey, dert çıkarmak yerine hep birbirimizi anlamaya çalışmamız...💙 Bence ilişki dediğin böyle güzel oluyor zaten. Hem sorunsuzluk beni neden, niye korkutsun ki? Tam aksine huzur verir. Çünkü sorun yaratmak yerine çözüm bulabilmek çok çok daha değerlidir...
Hem hayat zaten yeterince zorken birde ilişkide dram aramanın ne anlamı var ki?
23 Yorumla
Soran1 yılçok dogru
- 1 yıl
🙏🏻
Soran1 yıl🌸🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hoşuma gider, her şeyin en iyisi olmalı! 😅113 Yorumla
Soran1 yıldimi 😄
- 1 yıl
Evet evet de sen sanki aksi düşünüyor gibisin yorumlarda 😅
Soran1 yılnasıl yani
- 1 yıl
Soruya senin cevabın nedir önce onu söyle 😅
- 1 yıl
Biri demiş niye korkuyorsun rahat batıyor mu evet demişsin 😅
Yani bu demek oluyor ki sevmiyorsun 😅öyle anladım ben 😅
Soran1 yılahahsh yok ya her iki taraftan bakmaya calistim o ironi🤣
- 1 yıl
Himmm 😂peki asıl cevabın nedir 😂
Bende yapıyorum bazen iki taraftan bakmaya çalışıyorum şakacıktan 😅
Soran1 yılben sağlıklı bağ kurulması taraftarıym toksik seyler bana göre degil
- 1 yıl
Sevindim iyi 😅 bende hiç sevmem canları cehenneme 😅
Uzun zamandır yoktum ben Napıyorsun nasılsın 🌸
Soran1 yılhoş geldin iyiyim tesekkur ederim😊 sen nasılsın?
- 1 yıl
Hoş buldum 😅 hatırlıyorum seni 😅🌸
Allah iyilik versin 😅 çok şükür iyiyim bende 😅
Çalışıyorum şu an temizlik yapıyorum 😅ve müzik ama ezan okunuyor 😅
Soran1 yılkolay gelsin iyi geceler🙏🏼
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum 😅 huzurlu ve mutlu geceler dilerim 🌸
1 yılHayır korkutmaz
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler 🙃
Soran1 yılricalar
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bir çoğumuz alışkanlıklardan besleniyoruz. Sürekli drama, kaos ya da iniş çıkışlar yaşamışsan, huzur bazen tuhaf gelebiliyor. Ama sorunsuz bir ilişki seni sıkmamalı; aksine şükür sebebi olmalı! Değeri bilmek şart. Yoksa ileride “keşke”lerle dolu bir playlist dinler durursun. Zjsj doğrusu şu: sağlıklı ilişki korkutmaz, iyileştirir. 😌
12 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAynen öyle! Sağlıklı ilişki korkutmaz aksine huzur verir. İyi ki diyebileceğin bir şey! 😇💫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılBen sorunsuz ilişki yaşayamam, bir taraf ateş ise ben benzin. Didişecek konumuz kalmazsa, korkarım sjdj
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılCok harika bir ilişki bayılırım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYoo neden korkutsunki, en sevdiğim durum olur. Hayatında eş bulma sorununu çözmüş olırsın ve güvenle başka hedeflerine yönelebirilm
33 Yorumla
Soran1 yılDimi o açıdan büyük avantaj hayat enerjini sömürmez
- 1 yıl
Tabiki hayattaki tek amacımız eş bulmak olmamalı. Onu düzgünce halledersek , kariyer ya da başka alanlara güvenle geçebiliriz. Aksi halde sürekli didiş dur ömür biter
- 1 yıl
Haklisin
Korkmak çok doğru bir ifade değil. Erkekler korkularıyla hareket etmezler. Her davranışımızı korkularla açıklamaya çalışmanız sizi vereceğiniz kararlar konusunda yanıltıyor.
Sıkılabiliriz, heyecanı kaçabilir, davranışları yapmacık gelebilir ve bu bizi itebilir. Çok şey olabilir. Ama kolay kolay korkmayız.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSorunsuz kusursuz pürüzsüz mükemmel bir ilişki akla aykırıdır her şeyden önce. Çünkü İnsanın olduğu yerde sonra mutlaka sıkıntı vardır. Sorun yokmuş gibi gözüküyorsa eğer, ya taraflar bir şeyleri görmek istemiyordur ya da taraftarın bir kimliği omurgası kişiliği yoktur sünger gibidir civa gibidir, her kaba girerler. Sağlıklı bir insan profili değildir onlar da. Sağlıklı insanların dikeni vardır, gülleri de vardır elbet. Mesele nereden tutman, nasıl yaklaşman gerektiğini bilmektir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSorunsuz bi ilişkide sıkıcı be kardeşim. Düşünsene anlaşıyorsunuz. Gece gündüz hep hemfikirsiniz, uzlaşabiliyorsunuz, efendim hiç kavga etmiyorsunuz. Bu ne ya emekli hayatı gibi. Ateşli kavgalar edilecek ki barışması şehvetli olsun. Bazen küsülecek ki, karşıdaki senin konuşmanın dünyayı nekadar güzelleştirdiğini anlasın. Sarılmanın da müzik klibi kavganın da tadı ayrı. Monotonluğa karşıyım kardeşim, hep aynı yemeği yiyor gibi, o ne öyle.
11 Yorumla- 1 yıl
Tam nickin gibi 😅
Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. ilişkinin başlarında böyle olması normal ama birkaç sene geçirdikten sonra hala böyleyse bi şüpheye düşebilirim gibi geliyo çünkü kavgalar sorunlar ilişkinin bazen tuzu biberi olabiliyo
11 Yorumla
Soran1 yılKücük sorunlar olur iliskiye sürdurmeye engel olmamali dmeek istedim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHer şeyin yolunda gitmesi, kolay kolay sorun çıkmaması demek, iki tarafın da yüksek uyum içerisinde olması demektir.. bu korkulacak bir şey değil :)
11 Yorumla
Soran1 yılGercek iliski istemeyen biri icin korkutucu olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSorunsuz ilişki sarmıyor. Biraz toksik olmak lazım, sorunsuz olarak devam edildiğinde çok saçma yerlerden patlak verebiliyor
11 Yorumla
Soran1 yıldikeni olmadan gülün kıymeti anlaşılmaz
1 yılIssız adam filminde de bunu anlatıyordu. Değer gördüğü bir ilişki korkutuyor çünkü o hisse yabancı. Mümkün yani böyleleri.
11 Yorumla
Soran1 yılevet
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBir adamı sağlıklı ilişki korkutmaz. Karşılıklı aşk varsa biz olabildiyse korkmamali kimse. Korkan tarafın aşk anlayisinda sıkıntı var demektir
13 Yorumla
Soran1 yılBağlanma sorunu olabilir
- 1 yıl
İnsan aşık olduğuna bağlanmaz bağlanmak kişisel eylemdir. Aşık olan insanlar düğüm olur biz olur. Bağlanma sorunu var ise baglanmak diy düşünüyorsa o ilişki sonunda ayrılık ile bitecektir
Soran1 yılHmm dogru galiba
Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Sıkıntı yoksa sıkıntı vardır misali , her şey yüzde yüz kusursuz gidemez. Giderse eninde sonunda kaos çıkacaktır.
15 Yorumla
Soran1 yılNiye? saygı sevgi deger goruyorsan bundan nem mi kaparsın
- 1 yıl
Alakası bile yok. Her şeyin yüzde yüz kusursuz gitmesi diye bir şey ''İnsan'' olduğumuz için mümkün olamaz. Gerek sosyal medyada gerek gerçek hayatta ''Hiçbir sorun yok'' imajı çizen çiftlerdedir en derin patlamaya hazır bombalar. Elbette bir gün giydiğiniz takı karşınızdakinin gözüne batacak , Elbette gittiğiniz bir AGALARLA futbol müsabakası karşınızdakinin gözüne batacak. Ben , sorunların saygı ve sevgi ile çözülüp hallolduğu ilişkilerin yüzde yüz ; Ama hiçbir sorunumuz yok biz çok iyiyiz diyen ilişkilerin yüzde 0 dürüst olduğunu düşünüyorum.
Soran1 yılYüzde yüz değil beee insanız hatamiz olur istesen de mükemmel bir iliski kurmazsn mumkun degil ama sağlıklı iliskileri kastediyorum azlar ama var
Soran1 yılEvet o şekilde niye öyle birinden korkup kaçılir
1 yılAksine olmasi gereken odur. Tabiki kücük tartismak ve fikir ayriligi vs. Olacaktir.
devamli olayli kaoslu iliski toksik kisiliklerin yasadigi durum. Inlar sakin kalamazlar zaten. Huzursuzluk cikartacak mutlaka bir seyler bulur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Korkutur hiç birşeyin dört dörtlük olmadığını biliyorum çok şükür
11 Yorumla
Soran1 yıl😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ufak tefek de olsa farklı bakış açıları, fikirler olur tamamen aynıysa kesşn bir sıkıntı vardır.
15 Yorumla
Soran1 yılTamamen aynı olması mümkün degil onu hesaba katmadm
Soran1 yılEvet zjsj
Soran1 yılTm
1 yılİlişki sorunsuz olmalı zaten, sorunlu olursa o ilişki bitmeye mahkumdur.
12 Yorumla
Soran1 yılevt sorunlar çözülmüyorsa bitirilmeli
- 1 yıl
Kesinlikle yıpranmaya gerek yok
Hayır, korkutmaz. Eski sevgilim 5 ay hiç tartışmadık diye sorun çıkarmıştı.
115 Yorumla
Soran1 yılAhahshs
- 1 yıl
Sonra bitti zaten hahaha :D
Soran1 yılDesene rahatlık batmış sıkılana bahane cok
- 1 yıl
Aynen öyle :D Sonra pişman oldu da, iş işten geçti :D
Soran1 yılPisman mı gercekten yoksa boşta mı kalıp dönmüş
- 1 yıl
Zaten 33 yılda 4 ilişkim oldu, hepsi de uzundu.
Biri "sen okumuyorsun, ben ünv okuyorum" deyip ayrıldı. Gidip ünv kazandım, bölüm birincisi bitirdim, Fransa'dan 2 tane en iyi kısa film ödülü aldım.
Biri "çok seviyorsun, bu kadar sevgi fazla" deyip ara vermek istedi. Tek seferde direkt bitirip, sildim. 2 yıl falan barışmak için uğraştı.
Biri 2017 yıllarında "maddi durumun kötü seninle evlenemem, bana bakamazsın" dedi. Kriptoya girdim, 2020'de hayal bile edemeyeceğim kadar kazandım, pişman olup geldi, annesi falan aradı.
2020'de de burdan tanışıp hayatıma aldığım kadın ile 3.5 yıl beraberdik, o tartışmıyoruz hiç diyenle ilişki bitti. Aradı etti, arkadaşı da aradı ama nafile.
En nefret ettiğim huyumdur. Çok sabrederim, ama eğer bi' biterse, bir daha asla geriye bakmam.
Soran1 yılbakma zatn para için dönmüş Allah kurtarmış gercekten sevmemisler
- 1 yıl
Geçti gitti, hepsi geçmişte kaldı. Şimdi kedilerim, kitaplarım ve seyahatlerimle çok mutluyum.
Soran1 yıldogru kisiyle insaallah mutlu olursun takılma degmeyecek kisiler düşünmene değmez
- 1 yıl
Sence takılıyor gibi miyim? :D
Soran1 yılhmm bilmem 🙂
- 1 yıl
Bir ilişkiyi atlatma sürem 15 gündür misafircim benim :)
Soran1 yılbiten demek istedin dimi
Soran1 yılo zaman ideal ajzjx
- 1 yıl
Evet, biten :D
Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Asla korkutmaz @DİYKAT Seni? korkutur mu? ne garip her soruya birlikte cevaplayak diye etiketliyorum çılgın berkoş :D bedüş de vardı :D
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılÇok sorunsuz olmasj beni şüpheye düşürür yani bir noktada zıtlaşmamız gerekiyor her şey mükemmel ise bir taraf kendini gizli tutuyordur bir yerlerde
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılUzmanlar der ki kavga olmayan ilişki sağlıklı değildir gerisini sen düşün benim teyzem 18 sene evli kakdı hiçbir sorun yoktu ve boşandılar bu da bir örnek
10 Yorumla
1 yılHayır, aksine hoşuma gider. Kavgalı gürültülü yerde kalamam.
20 Yorumla
1 yılMükemmel erkek bulup sıkılmak veya korkmak nasıl bir kafadır. Kadınlar illa arızalı tip mi istiyor anlamadım.
11 Yorumla
Soran1 yılerkek versiyonu da var
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılHer şey yolunda gidiyorsa ve sorun yoksa sorunu siZ çıkartın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mükemmel ilişki olmaz politik gelir samimi bulmam arada illaki fikir ayrılığı olmali
10 Yorumla
1 yılÖyle bir ilişkim olursa sonuna kadar değerini bilmeye çalışırdım
12 Yorumla
Soran1 yılOlur umarım degerini bil
- 1 yıl
İNŞALLAH bi mukabele
Deger saygi bileni buliyim bana gore nikah basarim
15 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli
Soran1 yılCiddi düsunuyorsun o zaman secici olman dogal
Soran1 yıldoğru degersiz hissettirenler daha çok sevilir ama o tür iliskiler eninde sonunda bitiyor kendini o tip insanlardan korumak gerek
Yoo niye korkutsun rahat batıyor mu :)
21 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılEvet nazarlık olması lazım..
21 Yorumla
Soran1 yılbence de😻
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olması gereken şeyleri anormal karşılamaya başladık 🙄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Değere alismamis bünye bunu yargılar diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılKorkutmaz. Daha da bağlı yapar
11 Yorumla
Soran1 yılBeni de
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKorkup kaçmak değildir o
14 Yorumla
Soran1 yılNedir peki
- 1 yıl
İş uzamadan yolunu bulmak
Soran1 yılHaha dogrudur takılmak için iş ciddiye binince kacan tiplerden yani
- 1 yıl
🤣🤣 sanki sadece tahmin günahını almayım şimdi çoktur onda
1 yılNeden kaçayım.. Tam istediğim ilişki modeli..
11 Yorumla
Soran1 yılHelal👌🏻
1 yılSorunsuz ilişki mümkün mü ki?
110 Yorumla
Soran1 yılKucuk sorunlar vardır illa onlar sorun olaral gorulmemeli
- 1 yıl
Sorun olarak görülenlere örnek verir misin
Soran1 yılKötü muamele etme yani en basiti
- 1 yıl
O zaman sorunsuz bir ilişki korkutmaz. Dediğin gibi ufak tefek şeyler illaki olur
Soran1 yılHı hımm korkutmamalı korkuyorsa sevmiyodur dimi
- 1 yıl
Korkuyorsa sevmiyor diyemem ama bazı güvensizlikleri olabilir
Soran1 yılHmm nasıl önceki iliskilerinin travması gibi mi
- 1 yıl
Olabilir daha önceki aldatılma korkusu olabilir aşırı kıskançlığa maruz kalmıştır belki ondan çekiniyor olabilir. Yani bazı önceden kalan toksik sebepleri olabilir
Soran1 yılÖyle ise normal insan yok travma yasatan çok
- 1 yıl
Muhtemelen çok az
Gizli Üye(25-29)1 yılO ilişkide çıkar olduğunu düşünürüm
17 Yorumla
Soran1 yılkarşılıklı çıkar iliskisi olabilir diyosun olabilir de o uzun süremez bir taraf rengini belli eder
Cevap sahibi1 yılÇıkar olan ilişkiler daha uzun sürer çıkar olmayanlar biter
Soran1 yılevlilkte de sence öyle mi
Cevap sahibi1 yılEvlilik tamamen çıkar üzerine kurulmuş
Soran1 yılçoğu evlilik öyle dogru kimse birbirini sevmiyor
Cevap sahibi1 yılSevse bu kadar aldatılma olur mu? Çoğu kişi aldatıyor
Soran1 yılevet bu yüzden evlenmek istemiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılben bu yüzden 2 kişiyi kaybettim fdshfs
113 Yorumla
Soran1 yılTravman mı var
Cevap sahibi1 yılBen gideni tutmam travma yapmam yol veririm haketmemiştir beni zaten
Soran1 yılEee haketmedigini dusunuyorsan nasıl sorunsuz iliski oluyor
Cevap sahibi1 yılHayır bu dediğin çok alakasızdı ya :D demek istediğim şu, benim 2 ilişkim oldu ve bu süre boyunca hiç bir aksilik kavga tartışma yaşamadık, ilki 1 sene sürdü, ikincisi de 1 sene sürdü, hiç tartışma bile yaşanmadı, ama sonra birisi dediki çok ilgileniyorsun sıkılıyorum dedi, zamanla soğumuş demekki sonra başkasıyla evlenmişti, diğeride zamanla uzaklaştı benden yani haketmeyene vermişiz değer
Soran1 yılAhshshs işte anlatmak istediğim bu 😅
Cevap sahibi1 yılyani anlaşılan biraz köpek muamelesi görmek istiyorlar öyle anladım
Soran1 yılHeyecan deniliyor ona 😂
Soran1 yılAdrenalin kaybetme korkusu falan
Cevap sahibi1 yılsağlık olsun be gülüm
Cevap sahibi1 yılkaybetme korkusu için tartışma yaşamaya gerek yok zaten ilişkinin sağlıklısı tartışmasız kavgasız geçendir, bazı konular hakkında fikir ayrılıklarına düşülse bile konuşarak çözülenidir
Soran1 yılDogru
Cevap sahibi1 yılsaolsaolsaol
Soran1 yılsende saol
- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılKorkutmaz iyidir güzeldir büyük nimettir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılHem Şaşırtır hem korkutur.
10 Yorumla
1 yılKorkucak pek bişeyim kalmadı
10 YorumlaBir ilişkide arada kavga çıkmıyorsa sorun vardır
15 Yorumla
Soran1 yılKavga siddet yani 😃
Soran1 yılTartışma sorun degil ki
Soran1 yılIşte kişi sana saygı duymuyorsa tartışma kavgaya dönüsur
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılGözü olanın gözü dötüne diyorum addfjff
00 Yorumla Hayır mutlu eder
10 Yorumla
1 yılMükemmel sevdim
10 Yorumla
1 yılÖyle bi ilişki yok
15 Yorumla
Soran1 yılOlmalı ama
- 1 yıl
Unut
Soran1 yılhayır ajsbs
- 1 yıl