Daralıyor insan.
Sürekli aynı kişiye mi günaydın diyeceğiz yani
Takılıyoruz takılıyoruz evlenelim ya da sevgili olalım demeye gelince ben kaçıyorum. Veya sevgili oluyoruz daha sonra işin içine buluşma girince bir bahane bulup kaçıyorum. Yiyelim , içelim, gezelim ama sevgili olmayalım istiyorum
1.5 sene önce yaşadığım travmalar sağolsun beni bu duruma getirdi
Hayır tabi ki de korkmuyorum ciddi ilişki isterdim ama aşka olan inancım yok şu an da çünkü günümüzde çoğu kadın paraya ve tipe bakıyorlar.. tabi ki de kadın değil erkek de aşkı bilmiyor kadınları aldatıyorlar ya da şiddet uyguluyorlar.. ayda günlük ilişki yaşıyorlar veya ciddiyetsiz ilişkiler toksik ilişkiler.. ama yine de aşkı bir gün bulursam yaşamak isterdim sevdiğim kadınla
Korkmuyorum ama benim tanıştığım başta isteksiz olan kişi az bir süre sonra lafı hızlıca evlilik dayatmasina getirmesini anlamiyorum. Ve yaşımiz biraz fazla diye hızlı oraya gelmesinden ötürü soğuyorum. Yani bir yıl sonrada çocuk yaparız diye planlayan bile oldu bogmustu beni. 3 aylık ilişki yaza düğün olur mu 😯
Aslında en iyisini yapıyorsun. Ciddi bir ilişkide bazı sorumluluklar, yükümlülükler, hatta mecburiyetler ortaya çıkıyor, bazı şeyler insana görev olarak yükleniyor ve bu çok bayıcı.
Korkmuyordum ama (1 ay önce ciddi iliskimde terk edildim) artık sevgililikten öteye gidemiyorum her ne kadar evlenip o istediğim aile tablosuna sahip olmak için yanıp ölsem bile korkularım ortaya çıkıyor sevgililikten ayrılığa geçiş yapıyorum. Karşımdaki korkumu anlamak yerine de dalga geçince hepten krizlere girip dünyayı dar ediyorum
Cevap
26Cevap
Korkmak değil de gerçekten ciddi bir ilişki içine girecek bir adam göremiyorum ben bir şeyleri alttan almaya değecek gerçekten gözünün içine bakacak kadar değer verilebilecek bir insan yok ya da var da benim içimden gelmiyor onu da bilmiyorum
Korkuyorum evet güvenmiyorum da ayrıca istesem de olmuyor o şekilde düşündürecek bir insan yok
Tir tir titriyorum :D o derece.
Hıır djfkghf
Kaplana dönüştü :D shsj
Ciddi ilişki insanıyım asla korkmuyorum
Korkucak birsey yok kendınden eminsen ciddi bi yola girersin zAten tranvaların ömrünün sonuna kadar sürmiycegıne göre illaki bi gün o tranvaları yenicegın bırı olucaktır akışına bırak
Kısık ateşteki ciddi ilişkiyi seviyorum. Ocağın en büyük gözüne koyupta hızla pişmesini bekleyen ilişkilerden nefret ediyorum.
Ciddi ilişkiden korkmuyorum. Her ilişkiyi ilk 1 ayda evliliğe getiren insandan korkuyorum
Bu daha korkunç evet
Korkunç insanlardan uzak durmak gerek 😀
Aferin çocum
Bende de tam tersi. Takilmalik saçma geliyor bana çocuk işi. Herkes yerini yurdunu bilecek ya
Ciddi ilişki yaptım canım çok acıdı bende başkalarının canını acıtıyorum
Mutlu oluyor musun peki?
Olmuyorum ama bu hale isteyerek gelmedim
Bi tedirgin oluyorum bu dönemde evet ama bu söylediklerin de fblik gibi bişey
Yooo korkmam ama bazen takılmalık bazen sevgili falan
Ciddi ilişkiden neden korkayım ki zaten ciddi düşünen birisiyim 😂
hayır korkmuyorum doğru insanı bulduktan sonra korkmamamız lazım
yanlış kişiyle ciddi düşünmek sevmek korkutuyor insanı sadece
Zaten ciddi ilişki bekliyorum takılmalık bana göre değil
Korkuyorum ama dediklerinide görmedim zaten hiç girişmedigim icin
Hiç ilişkim olmadı zaten artık olursa ciddi olur. Sonu inşallah evlilik ile biter
Yok ya saçma geliyor bana ciddi olmayan şeyler. O ne öyle bir gün var bir gün yok evlenelim işte yeter artık flört flört
Hiç ilişkim olmadı ciddi olsun olmasın ilişkiden korkuyorum
Korku denemez ama istemiyorum. İş ciddiyete binince ilişkinin tadı kaçıyor.
Arkadaş olarak almak daha iyi adını koyunca işin boku çıkıyor
Travmalarınla mı gelecek süreceksin handeeee
Gelecek istemiyorum hayatı ciddiye bile almıyorum ben
İyi de nedeeeen?
Bi gün Ali bi gün veli oluruz, buna mı takıldın yaaani😅
Ne geldiyse başımıza
Deli cesaretimizden geldi
Hamama giren terler.
Ciddi ilişki insayım
Hayır korkmuyorum.
Korkmuyorum ama çok genç olduğum için istemiyorum.
evliyim zaten
korkuyordum
O defter kapandı
Kendim yeterince ciddiyim
İsim koymadan daha iyi tabii
Hayır, bu durumla ilgili herhangi bir korkum yok.
Evet iyi de devamı gelmiyor
Ciddi ilişki benden korksun
İliski zaten ciddi olur takilamalik ne ya
Aksine arıyorum bulamıyorum
En azından kendini net ifade etmişsin
Hayır.
Sevgili yapılmamalı
Hayır
hayır korkmuyorum
Ay ben korkarım😨
Korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?