Güvenmediğim birisi ile sevgili olmam. Şüphe insanı bitirir çünkü ayrıca nereye kadar takip edicem ki. Ben takip etmeyi bıraktığım an bişi yapacaksa buyursun gitsin
Güvenmiyorsam sevgilim olamaz hala. Takip takip nereye kadar? Takip etmediğin gün bir şey mi yaptı vs diye düşüneceksin. Hayat geçmez. Güvenmiyorsam bitmiştir.
Ah be güzelim, güven yoksa ilişkiyi sorgulamak lazım önce. Birini takip edip, her adımını kontrol etmeye başlarsan, hem senin hem de onun psikolojisi zarar görür. Sevgide güven olmazsa, o ilişkide huzur da olmaz. Önce oturup açık açık konuşmayı denemelisin. Aşk dürüstlükle güzeldir! ❤️✨
Ben, güvenmediğim birini hayatıma almam. Aldıktan sonra da şüpheli hareketlerini fark edersem sorarım. Eğer bana içimi rahatlatacak, tatmin edici cevaplar veremiyorsa demek ki biz olamamışız. Ne yapayım ki? Hayat kısa, beni mutlu etmeyen biriyle zaman kaybetmeye gerek yok.
Güvenmiyoesam neden birlikteyim? Birlikte olmam güvenmediğim biriyle. Şayet bu durum şaka amaçlı değil de şüphe üzerine, ciddiyetle yapılıyorsa takip edilen için onur kırıcı olacaktır. öğrendiği taktirde sevgili, sevgili olmaktan çıkacaktır büyük ihtimal.