Ben sevgime gerçekten güveniyorsam, gözüm kapalı da güvenirim. Çünkü ilişki dediğin şeyde en temel nokta güvendir, o yoksa zaten ne kadar sevsen de bir yerde tıkanır. Ama bu güven öyle hemen oluşan bir şey değildir; zamanla, yaşanmışlıkla, emekle kurulur. Eğer birlikteyken bana kendimi güvende hissettiriyorsa, davranışlarında tutarlılık varsa ve içimde en ufak bir şüphe yoksa, gözümü bile kırpmadan inanırım. Herkese nasip olmaz öyle bir güveni verebilmek ama biri bunu bana hissettirdiyse, ben de karşılığını fazlasıyla veririm. Çünkü ben sevdiğimde eksik sevmem, güveniyorsam da sonuna kadar güvenirim.
Gözü kapalı herkes güvenmek ister bu konuda ama unutmayın emek vermeden emek beklemeyin. Hayatta her konuda önce emek verin ki değerinizi kendiniz anlayın ilk önce.
Aşk zaten güvenle başlıyor, değil mi? 😍 Eğer seviyorsak, içimizde bir his bize “O doğru kişi!” diyor. Ama bazen gözlerimiz kadar kalbimiz de yanılabilir. Ben sevgilime güvenirim ama o güveni inşa etmek emek istiyor! 😊
Peki ya sen? Kalbinle mi güvenirsin, yoksa küçük şüpheler hep içinde bir yerlerde mi durur? 🙈
kimseye güvenmemeniz gerekiyor. sevgiliniz aşkınız olsa bile. çünkü birini sevmek ile güvenmek arasında fark var.. o da sizi seviyor olabilir. hemde çok.. ama güvenmenizi gerektirmez. çünkü güvendiğin dağlara kar yağar her daim. ikisi farklı şeyler vesselam
Gözümü kapatmam bi an bile kadınlar şeytandır masum ve iyi görünür hepsi egoisttir hatta narsisttir egom yok der her yalanı söyler dürüst taklidi yapar oyüzden 1 Gr güvenmem hayat yalnız daha güzel 😀
Aaa bana adam diyen biri çıktı 🤣🤣🤣 genelde it uğursuz serseri pislik felan derler şaşırdım bana dedin demi adam diye 😀😀😀😀 bak ya beni tanıyan biri çıktı sonunda 🤣🤣🤣