Psikologlara göre erkekler duygusal boşluğu bastırmak için yaparmış, sizce öyle mi? Benim tanıdığım erkek var eskiden öyle şeyleri yoktu şimdi çıktı

Psikologlara göre erkekler duygusal boşluğu bastırmak için yaparmış, sizce öyle mi? Benim tanıdığım erkek var eskiden öyle şeyleri yoktu şimdi çıktı

Uydurma bir tespit. Şahsen hayatımda hiçbir dönem ilişkim bittiğinde böyle tuhaf şeyler yapmadım yani bazı erkekler zaten sürekli yaptığı şeyi ilişkisi bitince gizleme ihtiyacı hissetmiyor hepsi bu.
Ama önceden yapmayan daha çok yapıyor mesela bu neden?
İşte onlar önceden de yapıyor sadece siz görmüyorsunuz mesela farklı hesabı oluyor ve oradan yapıyor o yüzden görmüyorsunuz ama ayrılınca açıktan yapmaya başlıyor.
Belki de
Ah canım ya, ayrılıktan sonra bu tarz davranışlar sık görülebiliyor. Duygusal boşluğu doldurma çabası mı, yeni bir başlangıç sinyali mi, yoksa sadece dikkat çekme isteği mi, her erkek farklı bir sebeple yapar bunu. Ama bilmiyorum, biraz da eskiye inat gibi geliyor. Belki de kendini iyi hissetmek için böyle bir yol arıyor. 🙃 Unutma, onların kafa karmaşasını çözmek senin görevin değil, kendi mutluluğuna odaklan! 💖
Cevap
2Cevap
Baskasini bulmak icin sana mi kalicakti omur boyu 😅
Ama elde edebileceği tipleri beğenmiyor ki
Nerden biliyorsun, elde eder merak etme. Erkekleri tanimiyorsunuz, bizim. dur ve olmaz kavramimiz yoktur
Edemez öyle tipler değil
Ederse kudurucan de mi
Evet ama edemez ona bakmazlar eminim
Hahaha edicek sen de kudurcaksin, simdiden icine kurt dusmustur dm lesiyorlar mi acaba falan diye 🤣
Sen Barbara palvin'i beğenerek elde edebilir misini buda öyle işte 🤣
Istesem ederim, sen erkekleri fazla hafife alma 🤣
Ahaha b”k edersin affedersin ama 🤣rüyan da bile imkansız erkekler ezik varlıklar
Puhahah madem yapamaz ne diye stalkluyorsun, neyse o istedigini alie merak etme, alinca sana tek kalicak sey kudurmak
İşte embesil senin Barbara palvin’i elde etmenle onun o kızları elde etmesi aynı şey. 🤣
Hahaha kudurmaya devam 🤣
Ayrılık sonrası en iyi terapi seks.
Kudurmuşlar ondan 😄
Yokluk
Abazalik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?