Başta güzel gidiyor sonra gözüme çok cirkin geliyor sirf bu yüzden ilişki yapmıyorum sonrasına o adam çok cirkin geliyor kararsızım niye böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Belli ki konuştuğuna söylentilerini ilk baş beğeniyorsun ister/istemez sevincin artıyor.
Bu benim sevdiğim olmasını istiyorsun, ardından çıkıyorsunuz vakit geçtikçe fark ediyorsun konuşması/düşüncesi sana ters, sende kendisinden kendi düşüncelerini yapıştırıyorsun birden kendisi senden soğuyor. Öylece sen yoluna kendisi yoluna gidiyor. Hiç düşünmedinmi konuşmanız nasıl ve davranışlarınız nasıl. Kaba mi, sevimli mi? Bir ilişkide çoğu baktığı gibi 'iyi durumda mı, hali/vakti yerinde mi? Önemlisi hali/vakti iyi durumda olduğu değil önemlisi pozitif insan olması, hayata önem vermesi mühim. Ufak detaylara bakman mühim. Bu durumda Türkiye büyüyemiyecek, dua et evvelki zaman yaşamadın, ozamanlar bir erkek bir kızdan hoşlanıyordu ailesinin yanına gider gitmez söylüyordu ben komşu kızını istiyorum. Ailesi de apar topar hazırlanıp çikolatasını çiçeğini alıp kız istemeye gidiyorlardı. Kızın babası memnun kalırsa çocuktan ailesinden ünlü sözü söylüyordu 'verdim gitti' o zamanlarda sen kız olarak hiç hakkın yoktu. Sen diyemezdin bu çirkin ya da hali vakti yerinde değil istemiyorum bunun ile evlenmek. Öyle tarz konuştuğunda dayak yiyordun, okuduğum/duyduğum öyle doğru olduğuna inanıyorum00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayGözün alışıyordur, kendini baltalıyorsundur veya onun içinin çirkinliğini görüyorsundur. Sebebi ne olursa olsun çözmek senin elinde. Karşına senin için doğru olan o kişi çıkarsa yürütebilirsiniz umarım.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
11 ayÇünkü kalbinle hareket etmiyorsun bence. Benim de başta güzel geldiyse daha da güzelleşiyor. Başta gözüme çirkin gelen git gide güzel gelmeye başlayabilir..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım, bunu yaşamak gerçekten kafa karıştırıcı olabilir 😅 Ama merak etme, yalnız değilsin! Başlangıçta heyecan ve bağlanma güdüsüyle birine çekiliyor olabilirsin, ama zamanla hissediklerin değişiyor gibi sanki. Bu, daha derin bağ kurmadığını ya da belki kendini ilişkiye tam anlamıyla hazır hissetmediğini gösterebilir. Kendine zaman tanı, acele etme. Hislerin en önemli rehberin! 💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Sen seni bilmez isen sen seni nasıl bilebiliriz biz seni!
Sihirli küremiz yok ki! 😅00 Yorumla
1 yılÇünkü kendini geliştirmedin, kendine odaklanmadın, kendini tanımadın ve bu sebepten ötürü sağlam bir temelin yok bu sebepten ötürü karşındaki insana karşı fazla git gel oluyor çünkü hayata karşı fazla git gel var çünkü sağlam bir temel inşa edilmediyse hassas bir iç dünya oluyor bu sebepten ötürü derin bağlar kuramıyor insan.
20 YorumlaBenim de tam tersi basta kimseyi beğenmiyorum tanıdıkça güzelleşiyor , muhtemelen dış görünüş odaklı birisin bu algıyı anlamıyorum sanki Adriana limayiz ne bu kafa yapısı ben hiç anlamadım böyle insanları erkekler içinde geçerli kimse Tom cruse degilse sekilcilik yapmasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılDüşük Özsaygı sebebiyle kendi kendini sabote ettiğin için. İşler yolunda gidince kendi kendini sabote ediyorsun. Mükemmeliyetçi olduğun için de olabilir. Sen ve senin gibilerin asla sevgilisi olmaz. Öz saygını geliştirmen gerekiyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKarakteri düzgün birisi olsun desem ve genç insansınız şimdi ona da bakmıyorsunuz Biraz yakışıklı oldu mu hemen gevşiyor genç kızlar. kriterlerinizi çok yukarıda Tutmayın. Az akışına bırakın :)
20 Yorumla Kadınlar bilmeden fark etmeden erkekleri shit-teste tutar. Beğendikleri o ilk erkek hep orada olacak mı diye! Rol mü yoksa gerçekten o erkek mi? Testi geçemeyen erkekleri içgüdülerin eliyor. Sorun sende değil, o erkekler sahteymiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı.
m 1 yılKriterin hep yukarda. Biri ile konuşurken başka iyi biri çıkınca ona yöneliyorsun bu seni çıkmaza sokar sadece umarım duzelirsin
35 Yorumla- 1 yıl
Aynı şeyden bahsetmiyor ilgisi yok
- 1 yıl
Kriterle alakası yok adam başta gösterdiği gerçek yüzü değil demek ki sonradan bozuyor kendini
- 1 yıl
@Hayatgercek ben yanlış anladım heralde
- 1 yıl
@Kalplivceld yanlış anladım heralde
- 1 yıl
Bence de
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olay sadece fizik ise maymun iştahlisin. Eğer karakter , yaklaşım olarak soğuyorsan normal bir cogumuzda baştaki gibi çekici gelmiyor..
21 Yorumla- 1 yıl
Zamanla oturaxak ablası zamanla. ancak toprak doyuracak bunları. Belki bende toprak doyuracak
11 ayKendi içindeki ideal figurle aklindaki karsindakinin gerçeği uyusmayinca içsel kopma yaşanıyor olabilir
Ama bence sen karizmaya değil karaktere bak00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sana güneş gözlüğü FAZLA gelmiş , AT GÖZLÜĞÜ tak ;-)
Dr. Maranki sabahları patlıcan suyu sıkıp içmenin şifalı olduğunu söylüyordu
onuda sabah aç karnına iç..00 Yorumla
11 ayDevamli böyleyse baya sorun var.
böyle gidis yalniz kalirsin.
kendin cok mu mükemmelsin diye sorasim geldi?00 Yorumla
11 ayBenimde böyle bir huyum var. Sırf bu yüzden kimseye yaklaşmıyorum. Ne istediğimi ben bile bilmiyorum ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılYa mükemmeliyetçisin ya da baştan çok heves yapıp mantığını devre dışı bırakarak o hevese odaklanıp aşık olduğunu sanıyorsun bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın çünkü işte bu diyemiyorsun bu yüzden de illa bir pürüz çıkıyor çünkü o doğru kişi değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Kişiliğinden rahatsız olmuşsundur. Hem yakışıklı hem de kişiliğini beğendiğin biri olsa çirkin gelmeye başlamaz diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü sevmeden ilişkiye başlamaya çalışıyorsun da ondan 🤔
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normal bir şey bu. Daha çok gençsin ve seçici olman çok normal.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNasıl çirkin geliyor o zaman yakışıklı herif bul desem de yakışıklı herif yok ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayŞıpsevdi veya başka bir deyişle ayran gönüllüsun
00 Yorumla
11 ayGörsele meraklisin sadece , adamı tanıyınca veya suratına alışınca sıkılıyorsun
00 Yorumla
1 yılSevmiyorsun çünkü hayatım. Sevsen zaten güzel gelir, sevmeden de zaten ilişki yapma
00 Yorumla
1 yılÇünkü sadece fiziğe bakıyorsun mühim olan karakter..
00 Yorumla
1 yılbende de böyleydi çocuk karakter olarak düzgündü bir de ama bi ısınamadım sonradan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. cirkin gelmesede zamanla bokuuu cıkıyor zaten boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılHevesleniyorsun canın istiyor ulaşınca soğuyorsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
1 yılDaha iyi birini bulursan ilişkiye girecek misin peki😉
00 Yorumla
1 yılErkeklerin geneli kötü ve iğrenç ondandır canım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbelki kötü diksiyonu saçma hayat görüşü ya da aptallığı gibi kötü özellikleri vardır ve o özelliklerden dolayı tanıdıkça tiksiniyorsundur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayAklıma şey geldi Dilara guzelmi herkes ona çirkin diyor
-yok yav bana çirkin gelmiyor ki diyer çocuk geldi nedense hdhdh00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBana başta da çekici gelmiyor kimseyi beğenemiyorum valla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKarşına çıkan erkekler 1.80 den kısa olduğu için ve yakışıklı olmadıkları için olabilir mi?
00 Yorumla
1 yılErkek olsun maymundan biraz yakışıklı olsun diye bir söz var yani adamlığı daha önemli
17 Yorumla
Soran1 yılTipi kötü gidince adamlığı da gidiyor
Soran1 yılNiye maymun gibi olsun onlar güzel kiz ararken iyi bende güzel erkek arıyorum
- 1 yıl
Kızlar erkekler kadar yalancı ve aldatmaya meyilli değil ondan tabi bu bir söz sadece
- 1 yıl
Bilemem orasını
Soran1 yılHayırdır annen babanı mı aldattı yran var gibi
1 yılBabanla travmaların var ondandır daha önce sevgi görmediğin için sürekli bi arayış içindesin
0141 Yorumla
Soran1 yılAksine babamla çok iyiyiz her bku da travma zannediyonuz ne boklar yaşadıysanız
- 1 yıl
Şımarık kız çocuğusun o vakit eheh belli ki adam seni çok boş bırakmış
Soran1 yılZoruna giden ne delikanlı evet şımarığım
- 1 yıl
belli ufaklık
Soran1 yılHadi ağır abla sen çay koy
- 1 yıl
Kendi dış görünüşüyle alakalı kompleksi olanlar genelde senin yaptığını yapar muhtemelen tercih edilmedin zoruna gitmiş :))
- 1 yıl
Soran1 yılValla emin ol senden kat kat güzelimdir çevremde hep begenilen kişi oldum ve şerife de eminim biyikli erkek gibi giyinip erkek gibi konuşan kezbanın teki hiç bi erkek ona bakmadığı için burada dolanıyor
- 1 yıl
nasıl kudurdu makale yazdı ama baya kafaya taktın söylediklerimi sakin ol ajahshsh
Soran1 yılŞerife erkek onu anladık da clskn tipin maymundan asagi erillik yok dişler sarı ağız kokuyor böyle insanlardan sıkılmak kaşarlım olmıs sizin gibi pis gezmek adamlık komiksin
- 1 yıl
içten içe küplere bindi belli etmemek için böyle ayaklar yapıyor garibim eminim dış görünüşünü kendin bile beğenmiyosun eziklik psikolojisi yaşıyorsun hemen tedavi ol
Soran1 yılBen kendimi beğenmesem bile beni herkes beğeniyor görsen dibin düşer ama fakeden yazıp burada kadınları asaglıyor eminim çok güzel kizlari seni redseti ama sana varacak olan kör topal şaşı bi kadın oda para istiyecek zavallısın
- 1 yıl
hayal dünyası ve mitomani bir arada yazık Ablam senin beyin hücreleri ölmüş. herkes tarafından beğenilmeye muhtacsin ilgi budalası olmuşsun verin ablama ilgiyi depoları baya boş kalmış
Soran1 yılAnnen de tam süzme kaşardı
- 1 yıl
Kendini beğenmediğin çok bariz zaten gizli olmandan ama bence seni çevre de beğenmiyor gizleme artık hahahahs
Soran1 yılEvet ilgi budalasıyım kabul ediyorum ama sen ilgi görememiş budalasın paramla ezerimmmm
- 1 yıl
parayla hava atmaya çalışan tiplemeler çok yoğun değersizlik duyguları yaşarlar eğitimsizdirler çok yokluk görmüş olurlar genelde zeka seviyeni belli ettiğin için hoşnutum küçüğüm
Soran1 yılBen babamdan para alacak kadar babam seviyor ama eminim sizin babalarınız annelerinizi aldatıyor ki size para vermiyor burada takılıyorsunuzzz zavalli böcekler 🦟
- 1 yıl
Üşenmedi yarım saatir laf yetiştirmeye çalışıyor o kadar zoruna gitti ki ayrılamıyor buradan bahahahs
- 1 yıl
şizofren çıktı bu kafasında uydurduğu hikayelere kendi de inanıyor. Baban sana sadece maddiyat yönünden babalık yapmış aslında baya sevgisiz büyüdüğün belli yani 🤣
Soran1 yılEmin ol sevmeyen bana bi kurusunu vermez sana ne verdi fakirlikten agzın kokuyor kizsizliktan burada kendini tatmin ediyorsundur varosss
Soran1 yılBırdan ayrılamayan sensin 2 tane cevap yazıyorsun sinirden bide düşüp bayılma bari 😂😂😂
- 1 yıl
kendini kandırmaya çalıştığın gün gibi ortada lafa bak sevmeyen bir kuruşunu vermez dedi baya itiraf etti sevilmediğini... Aç gozunu aç sana para vermeyi bakmak zannediyor sen de zavallı gibi buna inanmışsın zorla seni sevmiyor ki
- 1 yıl
psikoloğa gitsen geçmişinin baya kirli olduğu da açığa çıkar belli ki darbe yemişsin çok
Soran1 yılAbi şizofren olan sensin gayet seviyor her boku travma algılayan sizsiniz çabuk sıkılan yapım var çocukken de öyleydim hele senin gibi varoslardan saniyesinde soğuyorum
- 1 yıl
Ağla kalbim ağla ama bana değil babana ahahah oyuncağını kaybetmiş şımarık kız verin şuna emziğini sussun bu panikten kafayı yedi
Soran1 yılValla ben kafayı yemem ama senin annen çok erkekten y… yemiş yaran var gocunuyorsun tanımadığın insanlara saldırıyorsun annen tam bi *
Soran1 yılSenin annen fhse olmasa bu kadar kötü yetiştirmezdi laflarından belli oluyor kuduran yarası olan sensin iyice kudurrr eminim baban annenın suratına tıkıyordur
- 1 yıl
Senin annen bile yok kız... Bir kere başını okşamamış insan yerine konmamışsın çok ihmal edilmişsin o yüzden babam beni seviyor çünkü bana para veriyor şeklinde tutarsız bir prensip edinmişsin ağır zavallisin
- 1 yıl
Üzülme tamammi geçecek bunlar
Soran1 yılAilem ne istesem yapıyor kudurmayın bu kadar evin tek çocuğuyum acaba siz kacıncısımjz
- 1 yıl
Çıldırıyorsun sinirden psikolojini bozdu söylediklerim kudur köşende
Soran1 yılBabamla derdin de ya kürdü annenizi çok mu skti hayırdır namus fukaları sizi Allahın belaları fahşse yavruları
Soran1 yılKuduran sensin ben sadece evleniyorum
- 1 yıl
Sinir krizi geçiriyor kıyamam ajahshshs
Soran1 yılZaten Allah en büyük belayı anenene vermiş ki gördüğü herkese saldırıyor hayvan golü it
Soran1 yılBabam annenize geçiriyor 😜
Soran1 yıl*
- 1 yıl
Gerçekleri kaldıramadı eli ayağı titriyor şu an agzindan salyalar akıyor saldırmaya çalışırken komiksin
Soran1 yılYok ben kaşar demene sinirlendim babamla aram ananla arandan kat kat iyi
- 1 yıl
Pek eğleniyor gibi değil de zıvanadan çıkmış gibi görünüyorsun buradan bakınca ahahah
Soran1 yılSen ağla ananasının soba borusu kadar deligi var gelmiş burada konuşuyor
Soran1 yılHaydi kudur kendi kendşne kolej oğlu köpek 🐕
- 1 yıl
çok üzüldü çok kafaya taktı be yazık nasıl toparlasam diye şekilden şekile girdi kırılgan egosu vardı o da paramparça oldu
- 1 yıl
sana geçiren sağlam geçirmiş ağır hasarlısın ahaha babasının gururu enişte baya sağlam çalışmış
Soran1 yılHaha ben ılıskı yaşamadım bile ezikler erkekleri parası için kullanıyoruz haberiniz yok
Soran1 yılDonunuza kadar alıyoruz bi bok yaşamadan da bırakıyoruz
- 1 yıl
Soran1 yılElinize bizi geçiremediniz diye kaşar diyorlar zavallı işte
Soran1 yılKuduran sensin asaglayarak ezmeye çalışıyor böyle insanların sonu hep ezik şekilde ölüm olıyor
- 1 yıl
Bu laf tam terk edilmiş kız lafı sevgilisi buna umut vermiş sonra kaçmış ahahha bu da psikolojisini toparlamak için bunlara inanmaya çalışıyor acizce. Bırakılan da sensin terk edilen de sevilmeyen de
Soran1 yılValla hepsini ben terkettim çünkü tek isteğim 💵💴💶
Soran1 yılPara kadar tipiniz yok be
- 1 yıl
kendini para karşılığında pazarlaman babandan kazandığın bı ozellik. O sana parasıyla babalık yapıp sevgisini esirgemiş sen de buna istinaden paraya karşılık kendini satarsın bence tam travma döngüsü bu
Soran1 yılAnneinkinden biraz daha fazla
Soran1 yılKardeş babam anana çok mu geçirdi babamla derdin ne babama taktı gitti garibim babam sana da mı koydu gay toparlak seni
- 1 yıl
Babanın sana sunduğu ahlak dışı hareketi meşru göstermeye çalışman bile ne kadar pasif silik bir tip olduğunu kanıtlar kim sana neden baksın oğlum ahahah
Soran1 yılTopçum musun sen top top
Soran1 yılTop oğlu top top top top gtten veren top
Soran1 yılPasif top
Soran1 yılAnası ksar top
- 1 yıl
Yokluk çeken kız tripleri shshshs otobüsüne akbil bastırıyodur bu shahhash
Soran1 yılGay gay top gtten yiyen top
- 1 yıl
Yakın zamanda duyguları param parça edildiği nasıl da belli
Soran1 yılAnnesi kaşar top
Soran1 yılBabası sorumsuz top
Soran1 yılAnnesi cirkin top
Soran1 yılAnnesin şeyi geniş
Babasının şeyini yemiş top- 1 yıl
Ağlıyorsun gibi:)) haz veriyor bana bu kadar delirmen aferin
Soran1 yılYemin ederim kahkaha attım
Soran1 yılAnnenin şeyine babamın kafası girmiş
Soran1 yılOndan yaran yavrum 😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
öyle zannetmemi isterdin de panikten bir sonraki cümlede ne yazsam diye kuruyosun kafanda dimi shshshhssh sıyırdın sinir krizi geçirdinn kalp çarpıntın bana kadar geldi
Soran1 yılHaydi sen burada bana laf atarken babam ikinizin anasının şeyine kafayı geçirdi
Soran1 yılValla yemin ediyorum bak sana gülüyorum şu an
Soran1 yılAma eminim sen sinirden nasıl asaglasam diyorsun
Soran1 yılHahahahahahhaha toplar sizi
Soran1 yılGay olduğunuzu ortaya cıkardımmm
Soran1 yılAnladım babam annelerinize çok koymuş belkı kardesizdir abiler çok küfretmeyin belki mirastan mahrum kalırsınız 😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
çok mutsuzsun birey dışarı çık anana babana yük olma hadi bakım bütün gün evdesin liseyi bitir sonra üni oku cahil kalma
Soran1 yılValla öyle mutluyum ki bak gerçekten her istediğim oluyor
- 1 yıl
baban sana koymuş istismar etmiş 😝😝😝😝
Soran1 yılSinirlensem bile çabuk geçer merak etme sen topcuk
Soran1 yılNahahahah garibim o kadar laf yedi ki ne laf sokacagıni sasirdi
- 1 yıl
Cehennemde zebanilerin dürteceği karı modeli babası parasını eksik etme oralarda 🤪
- 1 yıl
Pek çabuk geçecek gibi durmuyor zorlasam ağlayacaksın titrekk gercekler acıdır çoğu zaman acıtır yaralarını deştim b
Soran1 yılClskn senin annenın şeyi benı magzımdanbuyuj konuşma
- 1 yıl
Soran1 yılYaram yok bebeğim istediğin kadar kudur
Soran1 yılValla sahip olamayacağın parfümler kokuyorum sizde ter ve kan kokuyorsunuzdue
- 1 yıl
bunun parayla alakalı aşırı kırılgan bir yönü var bence ya zamanında fakirlik Çekti ya da birisi bununla çok feci dalga geçmiş buda travma yaşamış ondan her konuyu paraya pahalı parfümlere getirerek aşağılık kompleksini onarmaya çalışıyor çok ezik biri bu
Soran1 yıl😂😂😂😂😂 kanka onu geç de gerçekte beni görsen dişil duruşumdan ötürü hayranlık duyarsın aşık okursun ama burada şak şak şak
- 1 yıl
yalandan gülmeye çalıştığına göre haklıyım 😉 eziklik psikolojisini çok yoğun tempoda yaşıyorsun geçmişin çok karanlık
Soran1 yılNiye karanlık olsun ilişki yaşamadım ben merak etme sevgilimde olmadı sadece flört oldu
- 1 yıl
Belli belli 🤌 o da seni sallamamış kaçmış gitmiş o yüzden kendini korumak için böyle toksik bı kimlik edinmişsin çok üzmüş çünkü seni kafayı yedirmiş
Soran1 yılAbi sen kafadan mısın hikayelere bak kitap yaz sen akıl hastası şerife gerçek yaşın 33
- 1 yıl
her sıkıştığında özürlü taklidi yapması peki
Soran1 yılŞerife 33 yaşındasın soyadın A ile başlıyor
- 1 yıl
😚
Soran1 yılSenin kim oldugubu biliyorum
Soran1 yılAnnenın memısleri dekı sütü mu 😂😂😂
Soran1 yılYok annele yapın
Soran1 yılBende annene yapardım
- 1 yıl
Kanka bu baya tecrübeli... Enişte buna çakmış üstüne başına sütü bırakmış sonra şutlamış bunu ondan bu kadar kuduruyor zaten
Soran1 yılŞerife senin gerçek profilini biliyorum çok konuşma bence
- 1 yıl
bil gülümm
Soran1 yılYorulduk hepimiz laf sokmaktan
Soran1 yılDinlenelim biraz
- 1 yıl
he ya
Soran1 yılEee
Soran1 yılYenı üye
Soran1 yılResmîm yok
- 1 yıl
Gizli Nuriye numaranı ver özelden gizliden arayım sana laf sokmaya devam ehehe
Soran1 yılHe laf yemek için numara verim 😂
- 1 yıl
Beyler bayanlar benim uykum geldi bu kadar drama yeter Allah'a emanet 😁
Soran1 yılHepimiz fakiriz dostlar gelin birlikte uyuyalıö
Soran1 yılValla kizim ama uyurken dokunmak yok 🚫🙅♀️ adım Bahar
- 1 yıl
Olum biz niye bu kadar tartışmaya girdik yav herkes gergin kardeşim shsjs gelin barış imzalayak
- 1 yıl
Kızda suç bulmaya yer arıyor Harun abi başta babanla travman var dedi tutmadı ilgi gören biri oluncada şımarık dedi hemcinsinde mi suç bulsan harun
Bende 33 yaşındayım yapamıyorum demek ki senin de psikolojin buna müsait değil
11 Yorumla
11 ayKıymet ve değer bilmiyor olabilirsin ya da beklentinin ne olduğunun bilicin de değilsin
00 Yorumla
11 aySevgi anlayışın bu işte senin doğru düzgün sevilmemişsin hayatında her şeyin gösteriş uğruna
00 Yorumla
11 ayTipik kadın davranışı desem. Hipergami bu. Daima en güçlüsünü arıyorsun.
00 Yorumla
1 yılİlişki bence guzellik ve cirkinlik üzerine kurulmamali
00 Yorumlahaftadan haftaya flört değiştiğiniz için algılarınız bozulmuştur
00 Yorumla
1 yılÇünkü ilişki yapmak istiyorsun yapman gerektiğini hissediyorsun kendini buna zorluyorsun. Net bu
00 Yorumla
1 yılne istediğini bilmiyorsun
daha çok gençsin çok normal
00 YorumlaHayırdır İngiltere prensesiyle mi konuşuyoruz
02 Yorumla
Soran1 yılHerkesle beraber olup el değmemiş kiz arayan da sizsiniz bizimde kalememiz siz değilsiniz
Olumsuz bakıyorsun çünkü
10 Yorumla
1 yılAt küreği mi? Girmeyi dene
10 Yorumla
1 yıl3 aymi suruyo? Yoksa daha azmi?
11 Yorumla- 1 yıl
Ya bak 3 ay suruyosa o ilgin , erkegin rol yapmasayla. alakali olan birsey. Cunku bir erkek gercekten sadece 3 ay rol yapabilir..
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ayEnteresan
00 Yorumla
11 aySen çok mu güzelsin acaba?
00 Yorumlaikizler burcu musun?
00 Yorumla
11 ayİlgi gösterince cepte falan mı görüyorsun
00 Yorumla
11 aybkz. narsistik kişilik bozukluğu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
11 ayMaymun iştahlı kişilerin tanımı
00 Yorumla
1 yılKalbi iyi olanın yolu zordur bunu unutma yeter ☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Yaşın 15 16 mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBelki de sen çirkinsindir bebeğim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBende öyle nasip olmayınca olmuyor 🤷🏻
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılAşık olunca gözüne hep güzel geliyor
01 Yorumla- 1 yıl
Aşk demek 🥰
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Maymun istahli diyelim
00 YorumlaDeğişik bir görüş açısı
00 Yorumla3-4 gün sonra çirkinin olabilir miyim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aybaska bulursun ilerde
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Başta güzel geliyor, sonra gözüme çirkin geliyor. İlişki yapamıyorum, neden böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler