ben mesajlasirken iyiyim de yüzyüze olmuyor karşıdaki en basit iltifat etse oyle kalırım yani neden ve utangac bi kız degilim arkadaşlarimla cok iyi anlaşıyoruz hatta şakadan flörtlesiyoruz wkdkdjdh ve bir süreden sonra da konusucak bir şey bulamıyorum bu yüzden zaten doğru düzgün sevgilim falan olmadı
2 ay
Yüz yüzeyken flört edemiyorum, neden?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bana da öyle olurdu mesajlaşırken çok iyi yüz yüze utanırdım bir yerden sonra sohbet biterdi ama sonradan fark ettim çok da abartılıcak bişey yokmuş önemli olan kafa dengi yanındayken rahat olabildiğin biriyle konuşabilmek seni anlayan dinleyen yargılamayan biriyle konuşmak her şey burada bitiyor
Aynenn
Yüz yüze İkili diyaloğu sevmiyor olabilirsiniz ya da bu tarz konularda arada mesafe olsun istiyor ve bunu mesaj yoluyla sağlıyor böylece kendinizi daha rahat ifade ediyor olabilirsiniz. Bunlar son derece normal durumlar. Rahat hissettiğiniz gibi davranın
Alışık olmadığından olabilir ama çekingen değilim kısmına pek katılmadım. Sen samimi arkadaş çevresinde atak ama ilişki içinde çekingen kişilerden olabilirsin.
Karşıdaki insan seni sosyalleştirmesi gerek fazla flörtöz olmadığın için normal bir durum. Alışık değilsin sohbete karşı cinsle.
Utanıyorsundur utanmak güzel bir şey insanların çoğunda yoktur
Özgüven yok.
Şimdikilerin genel sorunu bu.
Mesajla offf kelimelere dans ettiriyorlar , yüzyüze gelince dut yemiş bülbül.
Asosyal ve özgüven sorunu yaşayan insanların ortak noktası
Çünkü utanıyorsun bende öyle olmuştum çok farklı ama güzel bir Duygu
Özgüven eksikliği diyebilirim
Flört nedir yaa ben hala çözemedim bu saçmalığı
Bende mesajlaşırken daha iyiyim
Flört edecek kişi olmadığı için olabilir mi 🤪
tecrübesizsin
biraz öyle
Kendinize güvenin
Heycan
Sosyal fobin mi var?
yok sosyal biriyim sadece ask ilişkilerinde böyle