AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
nişanlaninca seni cepte gormeye baslamis biri seni beğenirse ve sen de yüz verirsen cepten düşersin diye senin güzel olmani istemiyor kardeşine göz dikmiş ama seni de cepte tutmak istiyor aldatmama ihtimali 0
Düğün resmi nikah olmadan ayrıl yoksa hayatının hatasını yaparsın. Baldıza tecavüz olayına kadar gider bu.
Seni sevmiyor uzak dur
Kaldı Ki kıyafete karışandan olmaz
Seni sevdiği yol ve aşırı saygısız bir insan ne sana ne ailene saygı duyuyor terbiyesiz. O kim ve bu hakkı nerede buluyor rezil herif
Seni ilgiler nişanlin kardeşini ilgilendirmez ki ilgilenmesi çok tuhaf
Evet ben de tuhaf buluyorum ama o normal diyor. Benim yanımda değilse istediği şekilde giysin. Yanımdaki kadın benim sorumluluğundaysa ne giydiği beni ilgilendirir diyor
Bahane bulmuş
Sana karşı seni kiskanmasii gerek tuhaf olanda bu sana karisacagina kardeşine karışması
Evet doğrh
Beğenilen biri olduğunu söylemişsin ama belli ki nişanlın seni pekte beğenmiyor.
Doğru o da olabilir belki de. Beni daha tanımazsan dış görünüşümden dolayı peşinde koştu aylarca ben de beğeniyor diye düşündüm
İlk zamanlar beğeniyor olup sonradan bir şeyler olduysa soğumuşta olabilir.
Fiziksel olarak boy, kilo gibi özellikleriniz bir birinize yakın mı?
Yok yakın değil tabi ama boy yakın olabilir 10 cm uzun benden
Ayrı takılabilirsin dediğinde rahatsızsan gideyim deyip sende git dediğinde tüm suçu sana yüklemiş 👍
Bu saatten sonra her kim olursa olsun karşı cinse bakmaması ve giyim kuşamına karışmamasını söyle en önemlisi ise seni rahatsız edecek şeyler yapıp rahatsız ettiysem gideyim demek yerine seni rahatsız edecek şeyler yapmaya son vermesini söyle 👍
Hem suçlu hem güçlü hemde seni
Suçlu gösteriyor
Evet ona sorsan ben suçluyum oam git dediğim için ama gitsin gayet de bilinçli söyledim. Kardeşimin kıyafetinden ona be ama anlamıyor
Yaşlarınız kaç?
Ben 25 o 26
Valla bacım bak sana deyim bu adam seni çok üzer. Biz erkekler geç olgunlaşırız. Sen evlilik için gerekli tüm koşulları sağlıklı bir şekilde karşılarsin ama 26 yaşında bir erkek seni kesinlikle anlayamıyor ve o yüzden kardeşinin giyimine karışıyor. Belli ki kardeşini yaş olarak kendine eş adayı olarak görüp onu kıskanmış 👍 bu yazdığımı Yanlış anlama iç güdüsel bir şey bu. Bir erkek nişanlısının yanında gözü nişanlı olduğu hatundan başka bir şey görmez. Tek odak noktası sen olman lazım ama o rahatsız olduysan gideyim diyor çünkü gitmek istiyor. Seninle vakit geçirmek istiyor olsa sen kovsan bile gitmez.
Doğru önceden öyleydi zaten , değişti Ya da saklamış kendini
Nasıl tanıştınız?
Nişanlım beni gördü ilk Yazdı bana cevap vermedim hiç, sonra yakın çevreme gitmiş tanışmak istediğini söylemiş o da reddetmiş o kız sana bakmaz diye. 7-8 ay kadar sonra direkt benşm işyerime gelip bana sevdiğini ve içinden atmadığını söyledi öyle başladı
Üniversite bittiğinde ilk işe başladım bende buna benzer bir şey yaşadım. Sürekli o kızı düşünüyorum 24 yaşındaydım ve 5 ila 6 ay kızı uzaktan takip edip hakkında bilgi sahibi oldum. Sonra çıkıp karşısına konuştum 👍 şaşırdı etkilendi tanıştık Sevgili olduk anne ve babasıyla tanıştım aramızda 10 ay vardı. 10 ay büyüktüm iş ciddiye binmeye başlayınca O zaman anlayamadım ben daha çok evcilik gibi düşünüyormuşum o çok daha olgundu. Kaçınılmaz olarak sorunlar oldu iletişim koptu. Askere gittim hepten ayrıldık..
Biz nişanlandık ama, zaten ayrılsa ayrılma demem bir erkeği ikna etmek istemem
Valla bacım karşındaki dominant biri sanırım ve sevgi ilgi vermek istemiyor. Evlilik olup çocuk sahibide olunca yaşı küçük hatun peşine düşer. Şu anda yaptığı hareketlerden ileride olacağı belli ediyor. Açık açık söyle bir daha ne kardeşin nede bir başkasın kıyafetine bakmasın aksi takdirde nişan olayını tekrar gözden geçirecegini söyle 👍 çünkü seni domine ettikçe senden hevesini alır ve başka av kovalar. Eğer ayrılmak istemiyorsan vaktit, nakit ve tüm enerjisini sömür.
Ona ne senin kardeşinin giyiminden öyle bir hakkı yok sana karışsın sen onun eşisin kardeşin değil. Kız bu kardeşine göz koymuş olmasın tövbe tövbe. Ensest olabilir haa dikkat et
Nereden buldun bu dangalak adamı ya onun gözü senin kardeşin de bu ahlaksızla niye hala berabersin
Kardeşine göz dikmiş ayrıl o nisanlidan kardeşinden sanane
Bu soruları bilerek mi uyduruyorsunuz yoksa gerçekten canım mısınız? At nişanı wk.
Ona neymiş canım kardeşinin kıyafetinden annesi babası yanındaysa ona ne bana karışan adama tahammül edemem
Senin kardeşinde gözü var onun bunda anlamayacak ne var? Adam sapık o adamdan uzak dur bence aileden de uzak tut
Kusura bakma da eniştem benim makyajıma laf edecek, ablam da susacak he? Ablamla asla konuşmazdım. Koruma iç güdüsü yok sende. Kendini pek ifade edemeyen, saf biri gibi hissettim seni. Sınırlarını net çiz, ona haddini bildir. Bak nasıl yola geliyor
Pardon giyimime*
Kardeşinden hoşlanıyor sana yapacağını kardeşine yapıyor namus kalmamış adamda anne babana söyle uzaklaşın bu şahsı çıkarın hayatınızdan seninle evliyken kardeşine dokunur bu
Allah korusun Ya
Kanka üzgünüm ama gerçekten hoşlanıyor sana karışmıyor ama ona karışıyor ne alaka
Ses kaydı al gizlice konuşurken karışırken falan sonra kendine hiç karışmayıp kardeşime neden karışıyorsun de kardeşimde gözün mü var de olmaz bu iş sç ağzına rezil et bir daha kız bulamasın namussuz baldızına göz dikiyor
Ses kaydı niye
İspatlarsın ağzından bir şey kaçırırsa
Bence yol yakınken dön, kardeşine karışmasına da müsaade etme haddini bilsin
Henüz aramadı beni bi arasa konuşacağım
Erkeklerin bu dönemlerde genellikle gizli flörtleri oluyor abla dikkat et
Telefonunu ara ara kurcalıyorum ama bir şey bulamıyorum belki temizliyordur
Anon hesaplar kullanıyordur seninle yan yana da gelmeden önce o hesaplardan çıkış yapıyordur
Nasıl fark edebilirim bunu peki bir yöntemi var mı
ayrıl ayrılmıyorsan allah kolaylık versin abla
Bence yol yakinken donmelisin cunku nisanlilik herseyi gostediyo
Nişanlından ayrıl bence çünkü o kız kardeşine gözünü dikmiş istekli adam
Burada mesele kıyafet mi sizce sadece?
Önemli konu burada nişanlınız ve kardeşiniz bence.
Abla pardon ama boynuzların çıkmış baya haberin olsun
Hadi seni geçtim bi kenara kardeşine karışması bayaaa alarm sıkıntıı😬ne alaka ne alakaaaa
Nerden buldunuz o numuneyi
O beni buldu 😢
Şimdi onu kaybet
Bacını * bence
Ne?
Bacını düdüklüyo
Ya saçmalama a q
Kardeşim evden çıkmıyor
Evinde düdüklüyo o zaman
Ya kes. Ananı da düdüklemişler demek ki
Öyle olmasa ben doğmazdım
Benle zaman kaybetme, bacına zaman ayır ;)
Zaman kaybısın dediğin gibi
Hem öyle, hem, anamın da faydası olmaz sana ;)
Ulan bana bak düdük.
Ananı da senii de düdüklerinden eminim zaten.
Kardeşime o gevşeeek ağzına alma ananın karnına sokarım full HD izlersin nasıl düdüklendiğini
Dostum, hergangi birinizin, beni tehdit edebileceği hergangi bişey, veya sunsbileceğiniz herhangi bi vaat yok, senin kaybetmek üzere olduğyn bi bacın ve nişanlın var, yani, olumsuz durumda olduğunu farket bence 🥳🫵
Ulan embesil. Erkeğin suçu var diye kardeşimin me suçu var aaa incel kafalı
Kardeşin g. t vermese o da ciğere uzanmaz.
İncellere dikkat et yalnız, fatality yapıyolar.
Anan vermiştir
Yok, kuzenin anamı tanımıyodur..
Ayrıca, teknik olarak ben incel olamam , evli mutlu çocukludan olmuyo, ha, ideoojik dersen başka :)
Ağzına lahmacunu küreği ile vur
Siz benim yerime vurun ben beceremem 😃
Severek mi nişanlandınız mı
Evet tabi severek nişanladım yanş yüzde yüz emin değildim , ama sevdiğimden emindim
Evlilik öncesi iyi düşün
Sevmek değil bu psikolojik baskı kısıtlamak
Doğru evet
Yol yakınken geri dön diyorum.
Evet batıyor gerçektne davranışları
Nişanlı değil eşkıya ya
:(
Bak benim erkek arkadaşım vardı sevgilisinin evine gittiğinde doğal olarak sevgilisinin ablasını ev haliyle görürdü kıza caktirmazdi ama bana hep kızın ablası hakkında terbiyesizce konuşurdu yani bu tip erkeklere güven olmaz kardeşininde yaşının küçük olduğunu var sayiyorum bence kardeşinin güvenliği ön planda olmalı
Çok doğru haklısın tabiki yorum yapmaması gerekiyor ona ne zaten kardeşim de öyle çok açık biri değil. açıksa da ona vazife değil, bunu hep kakara kikiri olarak söylediğinden ben durumun ciddiyetini anlayamıyordum ancak şimdi biraz biraz anlıyorum
Çok soguk biri ya işin zor senin bunla
Önceden böyle değildi. Peişimden gerçekten çok koştu sanırsın hiç bitmeyecek bir ilgi ve sevgi, gerçekten anlayamıyorum
Bide evlenince daha kötü olur buu
İlginç böyle davranması
Ne gibi geldi size erkek olduğunuz iÇin daha iyi tanırsınız belki erkek dilinden
Karşı tarafsta sevgi felan yok. ilgisizlik var. sana karşı yaklaşımı da seve insan yaklaşımı değil. bende karşına al konuş
Böyle konuşunca da bana diyor ki ilgimin olmadığımı sevgimin olmadığını düşünüyorsan benden ayrıl, çünkü ben böyle hissetsem senden direkt ayrılırım diyor. Böyle deyince sanki ben haksızmışım ona haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum
Sana ayak yapıyor. bana karşı ilgiisz olan birisiyle asla devam etmem
Bilmiyorum çok zor bi durum dünden beri de hiç aramadı günaydın yazmış sadece. Önceden bi hitap vs kullanırdı, böyle aramızda sorun olunca direkt hitabı kesiyor sanki onunla cezalandırıyor beni. Başka erkekler tartışınca sevgilisine aşkım yavrum demeye devam ediyor o kesiyor direkt
İşte ilginç aranız nasıldı özel paylaşımlar oluyor mu
Özel paylaşımlar derken
Yakın cinsel
El ele tutuşma sarılma öpüşme vs oldu
Anladım. belli seviyede
Evet keşke bunlar da olmasaydı ama olduv
Basen olur ya. ama bence seni fazla umursamıyor
Evet ben de öyle düşünüyorum
Baldız baldan tatlıdır diyor gibi
Yol yakınken evlilikten vazgeç
Koşarak uzaklaş açıklama bile yapma 🚮
Narsist biriyle nişanlısınız.
İyice saçmalamış
Kardeşine göz dikmiş gibi
Sen bunun g0tund tekmeyi koy
Kardeşinden hoşlanıyor
Ayrıl ondan çok pişman olursun.
Yanlış anlama ama gözü kardeşinde
Kb ama kendisi tam bir 🐻
Kardeşini beğeniyor demek ki
😢😢
Seni sevmiyor abla kendini boşuna üzme bu kişi için, hayır yani ne bileyim "git istersen" dediğinde yalandan da olsa üstelemesi gerekirdi hemen "tamam ben gidiyom" demesi seni umursamadığını gösteriyor
Aynen gitti direkt. Ben artık buna göre davranıcam yani bitirmeye yakın davranıcam
Tam üstüne bastın tespitlerin doğru
Ne düşünüyorsunuz yani amacı ne
Bitmeye doğru gidiyor çok zor değil bunu anlamak
Biterse bitsin gerçekten , o da bir an önce evlenmek istiyor şu çelişkiye bak
Evlenmek istemesi fark etmez böyle ilişki sence evliliğe dönse ne değişir
Değişmez üzülen ben olurum
Sorunu çözdün
:):
Başka biri var mı ona dikkat et
nasıl dikkat edebilirim ki isteyen çok rahat gizler. telefonunda fake hesaptan bir kızla konuşam ykladım arkadaşım konuştu dedi sana inanmıyorum dedim ölen annesinin üzerine yemin etti, yalansa seninle evlenmek nasip olmasın dedi
Kardeşini seviyor demekki
sevse sorgulamazdın
Baldız fantezisi var belli ki. Vur tekmeyi acilen
Bence araya sende gir karıştırmasın kız ona
Seni sahiplenmiyor
Bırakıp gitmezdi yoksa dimi
Aynen öyle evlensen daha kötü olur
Kardeşime
Kardeşine farklı bir ilgisi olabilir dikkat et. İkincisi iltifat yok, sevgi gostermek yok evlenince de bu odunluk ilgisizlik daha da artar iyi düşün derim..
Tabi zaten o düşündürüyor beni
Şahsen bugün nişanlı. olsam. benden çok kardeşimle ilgiense direk atarım yüzüğü güven sarsii , şüphe yaratıcı hareketler mide bulandırır sinek. kucuk. olsa da
Mide bulandırır doğru
Burcu ne?
Boğa
Roosey burç ne alaka 😀
@jojo27 çok alaka ya sadakatsizlik babında bana baya ipucu veriyor insan hakkında 🤭
Yorumlarınız nedir peki
Ben yay ya da oglagım 😀
Boğa pek tanımıyorum ama iç güdülerine güven yinede inanmak istiyorsan bı kaç testten geçir o farkına varmadan böylelikle netleşir ve ne yapman gerektiğine daha kolay karar verebilirsin
yok * at nişanı
Anlamadım
bak güzelim
bu konuları konuşmadan nasıl nişanlandınız hiçbir fikrim yok
Nişandan sonra ilgisiz olmaya başladı
ben, (ablamda da kız arkadaşımda da-ki evlenmeyi düşünüyoruz- kuzenimde de) kadınların kendileri için giyindiğini düşünmüyorum
tatlım
mesele ilgisiz olması değil, saçmalık
o kişi, hayatının adamı olabilecek mi? tam karar ver ve ona göre ya devam et ya da ömrünü yakmadan bitir
bu tarz ufak meseleler bile pek çok şeyin habercisi olabiliyor
Evet öyle zaten nişanlılık tanım süre şu an eksiye doğru gidiyor devam ederse biter
hayatını mahvetme güzelim, bazı konularda fikirler farklı olabilir ve tartışılır
ama konuşamamışsınız bile
kardeşine bile laf yapmış
çok geçirdim bunları elimden, sana bana namus bekçiliği yapar
yarın olur milletin namusuna göz koyar
Evet doğru ağzından namusu düşünmeyenler en büyük namssuzluğu yapar genelde
haklısın. dediğim gibi, bana kalsa iş kolay ama belli bir şeyler geçirdiğin biri söz konusu, sonuçta… bol şans, güzel temennilerimi sunuyorum. selamlar! 😂
🖤*
Evlilik öncesi ilişki mi yaşadınız?
Hayır yaşamadık
O zaman ayrıl ugrasma
Ama nişanlıyız o kadar kolay değil ve seviyorum. Ama tahammül edemiyorum
İleride daha çok sorun cikacak
genelde oyle oluyor
İlgisizleşiyor mu demek istediniz
hıhı ewett
birlikte oluyomusun
Hayır
konuş bunu bence nden bu tacvırlar