Nişanlım bana özellikle insanların yanında hiçbir şekilde iltifat etmeyip kanka gibi takılıyor, nişanlandıktan sonra böyle oldu. İki kere düğüne gittim o kadar süslendim hazırlandım hiç güzel olmuşsun demedi , ama makyaj yaparsam zorla çıkartıyor. Makyaj yapmazsam böyle daha güzel olmuşsun demiyor. Kardeşime de çok karışmaya başladı , giyimine makyajına vs karışıyor tabi yüzüme değil arkasından diyor çoğu kez. Bugün de kardeşimin arkasından bu giydiğinden babanın haberi var mı demişti ama sadece sıfır kol giymişti kardeşim. Benim giyimime ilişkin hiçbir şey demedi o kadar hazırlandım ki gerçekten beğenilen bir kızım güzel olmuşsun bile demedi. O kızmasın diye daha az makyaj yapmıştım gönlü olsun diye buna ilişkin de bir şey demedi. En sonunda benim yüzüm düştü, bizimle gelmek zorunda değilsin ayrı takılabiliriz dedim, rahatsızsan gideyim dedi git dedim ben de. O da direkt gitti saat 10 gibi çarşıda kardeşimle ben kaldık. Kardeşime olayı anlatınca kızdı bşr daha benim kıyafetime makyajıma karışırsa yemin ederim babama söylerim dedi. O da haklı benim bile sinirim bozuluyor. Ve 3 saattir hiçbir şekilde aramadı me yaptınız ne ettiniz diye. Seven erkek böyle davranır mı sizde önceden böyle değildi asla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSevgili genç arkadaşım nişanlılık dönemi bir evlilik öncesi provadır iyi düşünün iyi karar verin yolunda gitmeyen şeyler var belli ki sonradan pişman olacak bir karar vermeyin Bazı insanlar söz yapınca bazıları nişanda bazıları da evlendikten sonra ayrılık kararı veriyor. Lütfen doğru kararları doğru zamanda verin. böyle beraberlik zaten olmaz bezin benim gözümde. Evlendikten sonra emin olun bazı insanlar daha da değişiyor. Zaten size uymuyorsa yolları ayıracaksınız ve bu işleri En başından en kestirana halletmek en doğrusudur. Yarın çocuk olunca içinden çıkamazsınız. Hayırlısı olsun ama seven erkek iltifat da eder sevdiğini el üstünde tutar. Yarın sizin kıyafetlerinize de karışır hiç şaşırmayın şu an evli olmadığı için muhtemelen sesini kesiyordur diye tahmin ediyorum.. Kusura bakmayın böyle bir tabir kullanacağım Ama bazıları tasmayı parmağa takınca kendisinin malı olduğunu zannediyor.
03 Yorumla
Soran1 yılBenşm kıyafetlerime karışıyordu ben benim iyiliğimi istiyor şöyle böylesiyle bunu çok abartmıyordum çünkü bana iyi davranıyordu. Şimdi bana iltifat ermiyor ve kardeşime karışmaya başladı , ona ne ki bakmasın ne kardeşime ne de başkasına
- 1 yıl
Sevgili arkadaşım yukarıda yazdığım gibi bir evlilik öncesi prova ve hiç iyi şeyler görünmüyor daha olayın başında sonradan başınız çok ağır gibi geliyor ama sizin tercihiniz Sizin kararınız yani burada oturup ilişkinizi saatlerce masaya yatırabiliriz ama bir şey değişmeyecek... asıl yüzüğü taktıktan sonra herkes değişebiliyor. Tecrubeyle sabit.
Soran1 yılTabi doğru zaten önceden kırmamak için kılı kırk yarardı
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Pışııık
Ne münasebet! Kim la o ne sanıyo kendini Sultan Süleyman mı “Ben öyle uygun gördüm” edasıyla takılıyor
Bak canım o kızmasın böyle düşünmesin diye diye ömür geçirmeye yeminli değilsen iyi düşün dün sana karışmış bugün kardeşine yarın annene falan filan onu ne enterese eder kiAyrıca seni aldatmıyorsa bile kafasında kalbinde yoksun varsanda geçmişte kalmış sırf kırmamak için söylemiyor da olabilir Aklında başka biri ya var ya da birisi kafasını kurcaladığından sana ilgisini azaltmış Aileler işin içinde nişanlısın bi an da atamıyor da olabilir Sen resti çek buraya yazıyorum hiç sorgulamadan ısrar dahi etmeden kabul edecektir başta belki sorgular paçasının tutuşmasındandır o ama emin ol rahat nefes alacak sonra kabul edecektir Peşinde köpek bile olmaz sen resti çeksen emin ol 🤷♀️
Önce kendin ile barışık ol kendini sev öz değerini bil Ananın oğlu değil elin oğlu olduğunu unutma! Seni iplemeyeni hiç ipleme benden sana abla tavsiyesi
Kafana da şapka ve tokadan başka bir şey takma 🌺
31 Yorumla- 1 yıl
Güzel bir tespit 😂
Bence burada önemli olan nişanlının davranışlarının gerçekten sevgiden mi, yoksa kontrol etme, kıskançlık ya da ilgisizlikten mi kaynaklandığını iyi analiz etmen. Seven biri elbette bazen kıskanır, ama seni sürekli eleştiriyorsa, sana iltifat etmiyorsa, bir de üstüne senin yerine kardeşinin giyimiyle ilgileniyorsa burada sağlıklı olmayan bir tablo olabilir.
Pasif agresif davranış (arkadan konuşmak, yüzüne değil), baskı (‘babana söylerim’ demesi) ve ilgisiz kalmak (iltifat etmemek) genelde sevgiden çok kontrol ihtiyacını gösterir.
Belki onunla sakin bir şekilde konuşup, bu davranışların seni nasıl hissettirdiğini anlatabilirsin. Eğer anlamaya çalışmak yerine yine suçlu hissettirir ya da geçiştirirse, bu ilişkiyi biraz daha sorgulaman iyi olur.
Çünkü sevgide asıl mesele kendini güvende, değerli ve saygı duyulmuş hissetmendir. Bunlar yoksa, ‘seven erkek böyle davranır mı’ sorusunun cevabı zaten kendiliğinden çıkar.
02 Yorumla
Soran1 yılİlk zamanlar asla böyle değildi el üstünde tutar iltifat eder gözümün içine bakardı. Her buluşmada çiçeklerle gelirdi. Yemeğimi bile o yediriyordu ben utanıyordum o öyle yapıyordu ama. Dünkü yaptığı rahatsızsna gideyim dediğinde git cevabını aldığında gitti Ya, önceden yalvarsan gitmezdi , gece seni bu saatte böyle bırakamam derdi. Gece de sormadı eve gidebildiniz mi nerdesiniz diye , neyse aradı konuştuk. Ben kardeşime karışması hakkında sen haddini bilmiyorsun onun abisi ve babası var , sen onun abisi değildian dedim. Benim yanındaysa biri bir şey dediğinde ben koruyacaksam eğer onu ne giydiğine karışırım ben yokken istediği gibi giyinsin dedi. Biri öküz gibş baktığında laf attığında ben koruyacam dedi. Fiziksel veya sözlü olmadığı sürece öküz gibi baksa da karışamazsın dedim. Karışırım dedi, sen bugüne kadar nasıl erkeklerle oldun bilmiyorum ama ben gvaat değilim dedi. İlk sevgilim bu arada Bunu da biliyor. Kısaca kabul etmedi yaptığının saygısız bir davranış olduğunu
- 1 yıl
Sana çok değer verdiği için kıskanıyor gibi gözükse de aslında bu kontrol etmek. Başkasının bakışına karışmak, kardeşinin giyimiyle ilgilenmek, sonra da bunu haklı bulmak pek sağlıklı değil. Sevmek sahip olmak değil. Sınır çizince kabullenmiyorsa bu zaten büyük bir işaret. Senin yerinde olsam, ileride daha da artıp artmayacağını ciddi düşünürdüm ve yol yakınken vazgeçerdim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılsence seven erkek böyle mi davranır 🥲 insan ilişkinin içinde olunca anlamıyor galiba, nişanlı olunca da evliymişsin gibi bir sorumluluk yükleniyor o yüzden bu kadar tahammül edildiğini düşünüyorum. dışarıdan bakıyorum ve kesinlikle ayrılmalısın. duygularını da mantığını da kullanıp karar versen kesinlikle ayrılmalısın. sen sanıyorsun ki gönlümü alır, düzelir eskisi gibi oluruz. hayır öyle bir şey olmayacak
06 Yorumla
Soran1 yılOna sorsan bu devirde böyle sevgi zor bulunur hep onu söylüyor kandırıldım galiba ya
- 1 yıl
saçmalamasın sevgi çok da zor bulunmaz onu geçsin ve böyle bir sevgi olmaz. lütfen iyi düşün bunun evliliği var bir ömür geçirmesi var kardeşine de laf söyleyemez tabii ki
Soran1 yılTabii ki ama konuştuk hala haklı oldupunu söylüyor benşm yanında giyinmemek öyle ban güzel kardeşim değilim diyor
- 1 yıl
bu güzel kardeşim sansür galiba. o kötü biri ve sen devam etmek istesen ileride yine ayrılırsınız. senin iyiliğin için söylüyorum o yol oraya gidecek zaten sen ayrıl
Soran1 yılDüşüneceğim çünkğ nişanlı iken ayrılmak da zor ama yaptığı kabul edilir gibi değil
- 1 yıl
yok hiç kafanda zor diye kodlama en kolayı o zaman ayrılmak zaten hakkında hayırlısı olsun 🥲
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir değişikliğin seni hayal kırıklığına uğratmasını çok iyi anlıyorum. Nişanlılık dönemi zaten biraz hassas bir süreç ve böyle davranışlar doğal olarak kafanı karıştırabilir. Seven birinin ilgisinin azalmış gibi hissettirmesi üzücü ama belki de aranızdaki iletişimde bir problem olabilir.
Nişanlınla bu durumu açıkça konuşman önemli. Hissettiklerini ve kırgınlıklarını paylaş, çünkü belki de farkında olmadan seni kırıyordur. Ama dürüstçe duygularını anlatmak ilişkinizi daha sağlıklı bir hale getirebilir. Öte yandan, makyajına, giyimine ya da kardeşinin tercihine karışması ise, sınırları doğru çizmenizi gerektiriyor. İlişki karşılıklı saygı üzerine kurulmalı sonuçta! 🩷 Sana hak ettiğin değeri gösterecek biri olmalı!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBir erkek neyi yapma diyorsa karşı cinste ona bakıyordur. Makyajına kadar karışmasına izin vermemelisin. Sende kaç yaşına gelmişsin evlenöeye kalkışmışsın, kendin için ne doğru ne yanlış bilirsin. Bir sınır çiz bence. Bu yaptığın itaatkarlık, anlayış ya da fedakarlık drğil. Geçici mutluluk
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Toxik ilişki. Böyle biriyle arkadaş bile olmam. Senin hayatın, kendi kararın. Bence yol yakınken ayrıl.
06 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ne diyim
- 1 yıl
Sevgi, kabullenmeyle başlar. Seni başka biri yapmaya çalışıyorsa kabullenmemiştir demek ki. Sevdiğini iddia edip değiştirmek isteyen biri seni hâlâ tanımamıştır. Sadece seni değil kardeşini de değiştirmeye çalışıyorsa yarın bir gün herkese bulaşır sen kötü olursun. Kizkiza konuşuyoruz burada. Açık ve net olmak istiyorum. Durum böyle. Çevreden hep görüyoruz evlilik mi kötü bekarlık mı diye bence yanlış kişiyle evlilik daha kötü. Diğerleri bunun yanında özgürlük sayılır. Bir akrabamızın başına geldi.
Soran1 yılNasıldı akrabanızın başına gelen
Soran1 yılAllah korusun. Ama tabi boşanınca mutlu oluyorsa boşanmak daha doğru
Hayırdır kardeşinde gözü mü var ona karışıp da sana tek iyi bir şey demiyor açık ve net konuşacağım bu durum hiç normal değil seni gram sevip umursamıyor kardeşinin giyimine karışması ise çok düşündürücü sevmeyen biri hiçbir şeyi umursamaz kardeşini neden umursuyor o hâlde? Ama kardeşini umursaması seni sevdiği aileni umursamadıgi anlamına da gelmiyor bunlar da demek oluyor bu vitaminsiz herif seni değil senin kardeşini kıskanıyor seninle de kardeşin için evleniyor ahajjahajs 😃 şahsen ablamın nişanlısı benim giyimime karışsa herifin gelmisini geçmişini düzlerim o nişanı da attırırım çünkü NORMAL değil! Bu dengesiz ile hayatını zehir etme daha şimdiden şikayete başlamışsın evlenmek gibi bir slklık yapma evlilik sandığınız kadar basit bir şey değil yanlış evlilik bir ömrü afedersiniz sever sen bilirsin iki seçenek var ya evlenip hayatsız hayasız ruhsuz modsuz yaşayacaksın ya da nişanı atıp kendine uygun birini bulup mutlu mutlu yaşayacaksın.
43 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum evet tabi normal değil ve dünden beri de adam akıllı konuşmadık yaptığının yanlış olduğunu söyledim bana, kardeşimin kıyafetine yanındayken katılabileceğini söyledi
- 1 yıl
O kim ki kendini ne sanıyor o zaman onu tanıyan tanımayan herkes onun yanından geçerken çarşafla kollarını, bacaklarını kapatarak yanından geçsin, mantığa bak ahsjshdjshdhs kızım ayrıl cidden ben buradan sinirlendim kendi hayatını mahvedeceksin farkında mısın? Yahu bu evlenilecek adam değil değil evlenince de kendini kadın gibi hissetmezsin zaten sana verdiği değer ayak parmağının uzunluğunu geçmez 😂 valla uyarıları aldın artık evlenip evlenmemek senin kararın ben mutsuz olmak istiyorum diyorsan evlen o hayatı biz değil sen yaşayacaksın biz uyarır geçeriz.
Hala nişanllım diyebiliyorsan senin için parmitoşlarımıı yoraamam
Burada o kadar insan güzelce düşünmüş, vaktini ayırmış yazmış
Bence sana düşen de bu kadar insan 4ptal değildir diyip ve azıcık da beynini kullanıp o eşkiyadan ayrılmakk
44 Yorumla
Soran1 yılDoğru ama sevgili değiliz nişanlıyız insan daha farklı şeyler hissediyor
- 1 yıl
Sevgililikle nişanlılık aynı şeylerdir tek farkı nişanlılığı aileler bilir ciddiyetli biraz daha olur başka hiçbir farkı yok. Asıl evlenir ayrılmak zorunda kalırsan o en kötüsü hele de çocuğun birde olursa oooo. O yüzden böyle saçma düşünme nişan atmak kolay boşanmak daha zor bir ömrü paylaştığın insanla.
- 1 yıl
@Happy6161 Evett aynen böyle 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılSen sevgilinle ayrı dünyaların insanlarısın. Kafa yapınız anladığım kadarıyla artık birbirinizle uyuşmuyor. Sevgilin değişmiş. Bu durumu fark etmen senin yararına olacaktır. Senin için en iyisi sevgilinden ayrılmak olacak. Çünkü bu şekilde giderse mutlu olamayacaksınız. Sevgilinden ayrıl, sana karışmayacak ve seni merak edecek birisini bul
15 Yorumla
Soran1 yılİnşallah ne diyeyim
- 1 yıl
Sevgilin sana karışabilir onda sorun yok fakat kız kardeşine karışması iyice saçma olmuş. Kız kardeşine karışması sevgilinin haddine bi davranış değil. Bir de seni merak etmemesi de normal değil. Artık sevgilinden ayrılman lazım
Soran1 yılBen zaten bana karışmasına gerçektne bir şey demiyorum hani çok sert olmadığı sürece ya da aşırı katı bir şekilde olmadığı sürece karışsın ve ben de onun isteklerini yapıyorum. Ben de kadınlığını hissetmek istiyorum o da erkekliğini hissetsin. Ama kardeşim tamamen el yani ona me oluyor
- 1 yıl
Sevgilin baldız baldan tatlıdır sözünü, damat adayı baldızı da karışmalıdır şeklinde anlamış 😄 Sevgiline bu sözü yanlış anladığını söyle.
Soran1 yılYa sus artık 🥺
Gizli Üye(18-24)11 ayAy ne diye karisiyorki kardeşin ne alaka yani kendisine mi kalmış çok saçma yoksa kızda gözü mü var tövbe, ve git dediginde gitmesi yani sen şaka misin nisanlin sonuçta nasil birakip gidersin ve ne diye hiçbir şekilde iltifat etmiyorki sana yani o kadar onu düşünüp şey yapiyorsun gönlü olsun ya da işte üzülmesin diye az makyaj yapiyorsun ama o kadar süslenmene rağmen ya illa bi beklentin oluyor ya bu dönemde ztn ilitifat, ya da aşkıni belli etmesi gerekiyor karşılığı bu olmamali bence konuş bence yani
20 Yorumla
1 yılBaştan sona sevmeyen erkek nasil davranirı anlatıyorsun adam seni sevmiyor aileni sevmiyor neye nişanlı duruyorsun hala illa evlenip dünyanın burnundan getirilmesini kapının önüne onun koymasını mi bekliyorsun? Seven adam o kadar belli ediyor ki ailesine de eşine de mis gibi davranıyor bayağı sınırını asmasina izin vermişsin sana hayatı zindan eder devam edersen bu haberin olsun
02 Yorumla
Soran1 yılSanırım fazla taviz vermişim
- 1 yıl
Bayağı ama adamın yapısı bu şimdiden sonra en akıllı şekilde davransan bile onun kişiliği bu değişmez o yüzden devam edersen kendine de ailene de yazık edersin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
11 ayCanım bak, insan sevdiğini yanında parlatır, kısıtlamaz. Süslendiğinde “güzel olmuşsun” diyemeyen biri, gönlünü değil egosunu düşünüyor olabilir. Makyajına, giyimine karışmaya başlamışsa kontrol etmeye çalışıyor demektir. Kardeşine bile laf ediyor, bu işin ucu açık. Seven insan yanında gurur duyar, utandırmaz. İçini kemiren şeyleri hafife alma bence. Bunlar küçük değil.
10 Yorumla
1 yılNişanlım diyorsun Sonuçta Evleneceğin insan aranızda bazı şeyleri konuşarak çözebilirsiniz Fakat her gittiğin yere kardeşini de yanında götürmek zorunda değilsin Sonuçta adam seninle nişanlı kardeşinin yanında götürmen büyük hata bu şekilde sorunlarınız çözülmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana ondan koca olmaz nisanlıyken mantıklı düsünemiyosun ama nisanlın hiç normal degil tam odun yol yakınken ayrıl sonra cok pısman plursun Allah işarette gönderiyor bak sana akıllan diyerek ayrıca nisanlının ne haddine kardesinin kıyafetine karısmak ona mı ilgisi var
03 Yorumla
Soran1 yılBana diyor ki ben güzel kardeşim mıyım , tabiki karışacağım yanımda değilken ne diyorsa giysin ama benşm yanımda giyemez
Soran1 yıl@pleiionex güzel kardeşim de sansür galiba , ka wat mıyım diyor
Gizli Üye(25-29)1 yılKuzum çok yanlış yapıyorsun sırf sevilmek için kendini değiştirmeye çalışıyorsun. Hiç kimse kimsenin istediği gibi davranmak zorunda değil. Yaşamış biri olarak söylüyorum zararı sana dokunur böyle biriyle bir ömür geöştebileceğşne inanıyorsan helal olsun ama brn bir gelecek görmüyorum
06 Yorumla
Soran1 yılYanş ben makyajıma karışmasına da bşr noktada anlamaya çalışıyordum çünkğ ilgisini benden eksik etmiyordu. Şimdi hem ilgilenme hem karıl hem de kardeşime karış ne oluyor
Cevap sahibi1 yılAynısını yaşadım ve boşandıktan
Cevap sahibi1 yılO yüzden dikkat et diyorum
Soran1 yılNe zaman evlenip boşandınız acaba , ve Burcu neydi eşinizin
Cevap sahibi1 yılBoğa burcuyfu kendisi
Soran1 yılAldattı mı peki , benimki de boğa
1 yılBen burada sevgi olduğunu düşünmüyorum sana iltifatlar etmemesi kardeşinle ilgilenmesi falan hayırdır sen niye ona bunu sormuyorsun ben direkt sorardım niye kardeşimle ilgileniyorsun sanane diye. Ve çarşının ortasında bırakıp gitmesi direkt ayrılırdım direkt. Bak dönüşü yok. senin değerini bilmiyor. O kim ki sana böyle davranmasına izin veriyorsun senin ağzının içine bakması lazım senin gönlünü hoş tutmasi lazım şimdiden böyle yapıyor ve sen buna izin veriyorsun. Tepene çıkarmışsın
31 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle tepeme çıkardım ne desen haklısın
Gizli Üye(36-45)1 yılBu adamla evlilikten ne bekliyorsun. Bununla yapılan evlilik hatadır hayat zaten herkese gösterir her fırsatta ipuçlarını fakat insanlar düzelir düzeltirim ya da idare etme mantığı ile evlenir ve sonuç kaçınılmazdır evlilikler boşuna bitmiyor ama insanlar illa çalgı çengi büyük para harcadıktan sonra yeter der, oysa hayat öncesinde cevabı gösterir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Ya şunlara böyle yüz vermeyin o kim kardeşinin giydiklerine karışıyor okurken çıldırdım sinir oldum sanki kardeşinle nişanlı gibi davranıyor bu iğrenç erkeklerin bide lafı var baldız baldan tatlıdır o yüzden güvenmeyin şunlara
14 Yorumla
Soran1 yılEvet o laf insanı çok ürkütüyor
Soran1 yılAllah korusun Ya öyle deme
1 yılOoo buna benzer olayın aynısı bi arkadaşımda oldu yani bana sorarsan o nişanlindan derhal ayrıl çünkü onun gözü kardeşinde ve kardeşinin dekoltesine kendinden baskasinin bakmasını kıskanıyor. Buna benzer bi olay oldu okursan detaylı anlatabilirim
15 Yorumla
Soran1 yılOlur anlatabilirsin merak ettim buradayım
- 1 yıl
Eski kız arkadaşımın kuzeni vardı o kuzenin nişanlısı kızın kız kardeşine göz koymuş yani şöyle nişanlısı pek dekolte kullanmayan biriydi ama kardeşi fazla dekolte giyen biriydi bu nişanlısı sürekli dışarda gezerken kızın dekoltesine laf ediyormuş hatta toplu taşımada falan birisi bakmasın diye kızın elbisesini göğüs kısmından tutup yukarı çekip göğsünü kapatmaya çalışıyormuş kimse bakmasın çok belli oluyor diyormus hatta nişanlısına bak kardeşin ne guzel giyiniyor sen niye hiç dekolte giyinmiyorsun falan diyormuş sonra nişanlısının kardeşi bu sapığı takibe almış bakmış amacı ne diye gözlemlemis adam sürekli bu kızla selfie çekmek istiyormuş ve dekoltesi fotoda iyi çıksın diye telefonu yukardan tutup çekiyormuş hep sürekli dekolte giyince gel selfie cekilelim diyormuş ve telefonundaki çoğu selfie fotoda o kızın dekoltesi varmış hatta Instagramdan kızın dekolteli fotolarını ss alıp telefonuna kaydetmis en son kız bi gün gri bi sütyen gitmiş bu adamda onların evindeymis kız duşa gitmiş banyosunu yaptıktan sonra adam tuvalet bahanesi ile banyoya girip kirli sepetinde en üstte kızın o gri sütyenini görmüş onu gizlice alıp çantasına koymuş bi on dakika sonra kızin annesi çamaşır makinesine çamaşır atacağım diyip kızdan kirli sepetindekileri istemiş kız banyoda sepeti açınca sütyenin külotun olmadığını görünce gizlice adamin çantasına bakmış çantada görünce kız ortalığı birbirine katmış adamda en son sevgilisine suç sende sen de kardeşin gibi açık giyinip dekolte giysen gözüm kaymazdi ama kardeşin senden daha güzel kardeşine hasta oldum onu düşünüp mastürbasyon yapıyorum falan diyip nişanı atmış evden çıkıp gitmiş sonra kızın babası buna hesap sormaya gittinde kızın babasını dövmüş kızına tecavüz etmekle tehtid etmiş adamı
Soran1 yılAllahım sen koru yarabbiö bi de şeytanlar görünmez diyorduk nişanlanıyormuş bile
- 1 yıl
Aynen Miray hanım
Aklın varsa uzak durursun. Baban nasıl biri, ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama sana sahip çıkan koruyan ve ikinize de düşkünse eğer direk açık açık konuş. Ailenin desteğini arkana alır müstakbel oduna aman eşine yol verirsiniz.
02 Yorumla
Soran11 ayBen konuştum bu durumu bana dedi Kiev, babanın yanında böyle giyinmiyor kardeşin, eğer babam bize çarşıda orada burada birlikte görünce baban bana kızmayacak mı kızımı niye buraya böyle getirdin bi daha sen bi yerlere götürme benim kızlarımı diye. Sorumluluk alan benim abinin babanın yanında nasıl giyiniyorsa benim yanımda da öyle giyinsin dedi
- 11 ay
O zaman şöyle sorayım;
Kardeşinin giyiminde sence hatalı bir şey var mı? Yani uygun şekilde giyiniyor mu?
Cevap evetse ve daha önce de dediğim gibi ayrıl.
Cevap hayırsa ikinci sorum baban kardeşinin böyle gitmesine bir şey diyor mu?
Hayırsa hala daha bu adamla ne işin olduğunu tekrar düşün derim.
Giyim göreceli bir kavram. Kimisi kolsuz giyer çevre ahlaksız olarak görür. Kimisi g. tü m. mesi ortada gezer ama yazlık yerde yaşıyordur normal karşılar.
Bunda kriter senin ailenin sizi nasıl yetiştirdiği. Eğer sen ve kardeşin ailenizin yanında da aynı şekilde giyiniyorsanız bu ucuz delikanlıdan ayrılırsın. Yoksa sürprizli bir gelecek seni bekliyor olur.
11 ayseven bunu yapmaz ama sana da karışsa belki bir ihtimali var ama sana yapmayıp kardeşine yapması kardeşine karşı farklı baktığını gösterir moralini bozma seni hak etmiyor
14 Yorumla
Soran11 ayYok bana da karışıyor karışmıyor değil
- 11 ay
ama aramaması falan da saçma balım ya seven erkek sevdiğini öyle bir gösteriyor ki aklında şüphe bile bırakmıyor
Soran11 ayDoğru ilk zamanlar öyleydi. Şimdi acaba kendimden soğuttum mu diye düşünüyorum
- 11 ay
soğutmak değil sevse soğumazdı sen gayet iyisin o iyi değil yol yakınken dön bence sonrasında üzülme daha kötü olur eğer seviyorsa da ayrılmak istediğinde çabasını ortaya koyar çaba yoksa zaten sevmemiştir yalan bir çaba da olmamasına dikkat et ama
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sen ona göre olması gerektiği gibi giyindiğin için bir şey demiyordur. Sadece olması gerekenin dışına çıkınca eleştiriyor. Muhtemelen başak etkisi var. Iltifat etme gereği duymaz bunlar sadece eleştirir.
00 Yorumla
11 ayBeni diyneyeceğini sanmıyorum ama kesinlikle bitir bu ilişkiyi narsist bir insanla berabersin anlattığına göre anlattığn şey bana çok tanıdık geldi ve benim bunun yüzünden hayatım karardı ne kadar erken biterse o kadar iyi canın çok yanar yaran tazeyken ama geçemeye başlayınca oh be dersin iyi ki böyle olmuş dersin kendine bunu yapma
01 Yorumla
Soran11 ayNe oldu canım ve narsistin belirtileri neler tam oalrak
- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
1 yılİlgisiz ve bencil birine benziyor. Yapısı böyledir belki bilemem tanımıyorum ama ne desem bilemedim. Tek taraflı dinleyip yorumlamak istemiyorum. umarım arayı bulur barışırsınız.
06 Yorumla
Soran1 yılÖnceden çok ilgiliydi nişanlanınca böyle oldu. Ve yanımızda biri varken bana karşı ilgisini çok azaltıyor. Niye böyle yapıyorsun dediğimde insanlar nazar değdiriyor diyor ama ben kendimi askerlik arkadaşı gibi hissediyorum öyle yapınca
- 1 yıl
Peki sen nasıl olsun istiyorsun?
Soran1 yılBen tabiki nişanlısı olduğum iÇin benimle ilgilensin istiyorum. Ben çevredeki erkeklerle ilgilensem hoşuna gider mi, ya da erkek kardeşleriyle daha çok şaka yapsam konuşsam. Kadınım ilgi istiyorumVe ilgili o versin istiyorum
- 1 yıl
O ilgiyi alacağını sanmıyorum ama umarım dilediğin gibi olur..
Soran1 yılBakalım. Hayırsızda olmasın tabi illa olsun demiyorum
- 1 yıl
Olduğu kadar artık 😁😁
- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılSana iltifat etmek zorunda değil. Neden ilgi ihtiyacı hissediyorsun, Onay ihtiyacı hissediyorsun esas soru bu
11 Yorumla
Soran1 yılBenim nişanlım ya o yüzden iltifat etmek zorunda
Kardeşinin kıyafetinden nişanlına ne? Senle mi nişanlı kardeşinle mi nişanlı afedersin ama normal bir durum değil
121 Yorumla
Soran1 yılEvet zaten benim de ona moralim bozuldu bana güzelsin demiyor kardeşim kıyafetine karışıyor ona ne
Soran1 yıl@Miray3402 :(() offff
Soran1 yıl@Miray3402 aşko sevince diğer erkekleri görmüyorsun mantık offline oluyor 😁
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. böyle sığırları nerden buluyorsunuz anlamıyorum adamın senden çok gözü koz kardeşinde gibi senle ilgilenmeyip baldızıyla ilgileniyor gibi 😂😂
15 Yorumla
Soran1 yıl😏😏
Soran1 yıl@Miray3402 🥺
Gizli Üye(36-45)11 ayBu soruyu kasten yalan olarak yazdığını düşünüyorum, insanların kafasına kardeşine ilgisi var algısı yaratıp yorum alıp safa yatmak ise derdiniz gerçekten trajikomik olur. Bilinçli olarak kasten mi sordunuz bu gerçekliği olmayan soruyu?
01 Yorumla
Soran11 aycanım, ben kardeşime bakıyor dememişim. İnsanlar oraya çekmiş, ben sadece karışıyor dedim. Beni en çok üzen nokta bırakıp gitmesi oldu, insanların en çok takıldığı nokta kardeşime karışması oldu, hareketleri anormal mi diye soruyorum herkes senin gibi yalancı mı
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Prenses erkek tribi var sanıyorum. Seni cepte görüyor , o sebeple ilgilenmiyor, ama kız kardeşin ise kontrol edemeyeceğini bildiği için kızıyor ve karışmak istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Davranmamalı vallahi anlattıklarına göre hoş değil aileye damat girecek diye yine aile bireylerinin her şeyine karışma hakkı vermez ona adama hayırdır derler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
11 aySeven değil, kontrol eden birine dönüşmüş. Saygı yoksa, sevgi kalmaz. Seni bastırıyor, sessizliğiyle cezalandırıyor. Bu daha başıysa, sonrası daha ağır olur. Dikkat et.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılİlişkini gözden gecirmen gerekir. Çünkü sahiplenmek ayrıdır insan değer verdiği insanları sahiplenir ama sahibi gibi davranmak başkadır.
06 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru 👌
- 1 yıl
Güzel sevmek önemli. Kırmadan dökmeden. Kırdıysa tamir edip tekrarlanmadan. Sahip olduğun duyguyu ve hayatında ki insanı taşıyarak. Egoist narsist gibi davranmadan. Kadına en çok yakışan çocuksu masum ve asil haline zarar vermeden. Aksi halde bir cümle var ya " Seninle cebellesecegim diye kendimde ki tüm güzel huylarımı kaybettim" diye işte tamda bunu yaşar insan. Bir insanı aman yapısı böyle aman zamanla düzelir diyerek sevmemeli. Aşk biz olmak demektir yanında daha huzurlu güçlü hissetmektir. Aksine gerek yok...
Soran1 yılEvet öyle kesinlikle. 5 gün ağla 2 gün mutlu ol. Kardeşime karış ama çarşıda bırakıp git. Böyle sevgi olmaz
- 1 yıl
Bu sevgi değil zaten. Bir adam bir yerde bir kadını bırakıp gitmez. Neyse akıllı bir kadınsın ve farkındasın.
Soran1 yılEvet kırmızı alarm verdi
- 1 yıl
👏👏👏🙂🙂🙂
Kız kardeşine kafayı takmış yarın bir gün belaltı mevzuya geçebilir ben olsam direk nişanı atardım
04 Yorumla
Soran1 yılAllah korusun ya düşüncesi bile çok kötü
Soran1 yılYok dedim zaten. Yanındayken ben koruyacağım iÇin karışırım. Ben yokken ne giyiyorsa giysin ben de kendime” gaa, what “ dedirtmemek beni kardeşimden mi kıskanıyorsun nasıl bir kafa yaşıyorsun sen dedi
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Baban karışmıyorda o neymiş ki kardeşinin eşi sanki onunla evlenirsen kim bilir nelere karışır seven erkek böyle yapmaz emin ol
01 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısın önceden böyle değildi
- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
1 yılSeni sevmiyor hatta aksine kardeşinden bile hoşlanıyor olabilir umarım Leyla Necla olayına dönmezsiniz. Vakit varken ayrıl.
07 Yorumla
Soran1 yılAllah korusun Ya travma
- 1 yıl
Bence susmak ya da görmezden gelmek yerine karşına al açıkça konuş her şeyi sor aklına takılan. Kardeşine bakışlarını falan yakalıyor musun bide sence sen mi daha güzelsin kardeşin mi
Soran1 yılBence kardeşim daha güzel. Çünkü boyu daha uzun ve 19 yaşında ben 25 im. Ama insanlar bizi ikiz zannediyor İnan ki. Kardeşimin de konuştuğu iki kişi ona benden hoşlandığını söylemiş abla evlen de kurtulim senden diye dalga geçiyordu hani bariz bi güzellik farkımız yok ama ben abla olarak kardeşimi beğenirim. Söyledim kardeşime karışmandan rahatsızım diye biri ona bi laf atsa sen de üzülürsün ben de üzülürüm ben yanında değilken ne giyerse giysin diyor
- 1 yıl
Hayır senin 10 yıllık kocan olurda kardeşini de kardeşi gibi görür adı çıkmasın falan diye endişelenir bu bile küçük bir ihtimal. Ama daha 1 aylık nişanlısınız seninle ilgilenmiyor kardeşinin giyimine karışıyor kıskançlık bu bence kardeşinden hoşlanıyor seni arayıp sormaması gece vakti bırakıp gitmesi de hoşlandığını destekliyor. Erkek adam nişanlısını bırakıp gider mi ne kadar git derse desin.
Soran1 yılEvet gitmez defoldu gitti ve sonra eve vardın mı nerdesin diye aramadı bile
- 1 yıl
Sen güzel ve değerli bi kızsın ama her erkek bundan anlamaz sorun sende değil tamamen o kişide onu bırakırsan seni gerçekten sevecek ve kıymetini bilecek birisiyle karşılaşabilirsin. Ve ilerde aile içi olabilecek bir faciayı engellemiş olursun hayat senin karar senin umarım doğru tercih yaparsın.
Soran1 yılAmin inşallah doğru tercih yapabilirim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılSonradan değiştiyse sıkıntı gerçek karakteri bu olabilir, sevgililik evresinde gizlemiş olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet sonradan değişti yani baştan ilgi alaka has seviyedeydi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBaban bile bir şey demiyorsa nişanlının ne hakkı var? Gereksiz bir hak iddia etme çabası bu sadece
01 Yorumla
Soran1 yılEvet sorduğumda da dedi ki biri bir laf atsa ben müdahale edicem ve uğraşmak istemiyorum
1 yılYol yakınken dön bence.. Evlilik olursa sıkıntı yaşarsın fena. Kardeşinden hoşlanıyor olabilir. İnşallah yanılıyorumdur.
01 Yorumla
Soran1 yılYanş böyle bir şerefsize denk gelmemişimdir umarım yanılıyoruzdur
Hem nişanlın hem sana iltifat yok hem de kardeşine karışıyor pardon desene sen Bi ona
19 Yorumla
Soran1 yılYok aşkım zaten tartıştık konuşmuyoruz şimdi 😂
Soran1 yılHani barışır mıyız bilmiyorum o hala karışmasının doğru olduğunu söylüyor sıkıntı da bu ben de konuşmak istemiyorum dedim ve konuşmuyoruz ama ayrılmadık da
Soran1 yılSağol canım gerçektne sevince her şey hem daha kolay hem daha zor
Soran1 yılKesinlikle ben de yoruluyorum demek kş uyuşmuyoruz diyorum uyar uyar nereye kadar
- 1 yıl
Evet ama sevince vazgeçmemek icicn hep duruyoruz da sımsıkı acıyan canımız evlenince daha çok acıyacak ayrılık olursa hem yuva bozulacak o kadar telaş masraf tabi ki mutlu olmadığı yerde durmayalım hiç Bi insan bunların önemi yok ama evlisin yuvanın bozma kelimesi dönecek kafanda
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılXbxhjwowjsnxnxie bulduğunuz erkeğe bak ya , komedi devam
12 Yorumla
Soran1 yıl:((
- 1 yıl
Üzülmeee , dertleşmek istersen haber et
Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Seven adam kıskanır ya 2 dk sesini durmadan yapamaz farklı bir olay var
13 Yorumla
Soran1 yılZaten önceden öyleydi çok düşkündü bana
Soran1 yılDoğru
11 ayÖküz biriyle evlenme sana tavsiyem yol yakın bırak sen okurken sinirlendim resmen
20 Yorumla
1 yılAyrıl bence hiçbir şekilde tahammül edilecek biri değil ararsa bile olumlu bakma bu böyle devam edecek değişir diye sakın düşünme
00 Yorumla
1 yılOeeeeeeee o herifi hayatınızdannnnn hadi ordan etmezsennnn neler yapacak bak size hele senin ömrünü çürütecek
01 Yorumla- 1 yıl
Bişey yazmıştım düzeltmiş hayatınızdan defetmezsenn olsun hadi
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Davranmaz nasıl okudum bu yazıyı bilmiyorum ama çok saçma yol yakınken iyi düşünüp tartmak gerek
01 Yorumla
Soran1 yılTabi doğrı
1 yılSeven erkek asla böyle davranmaz baya soğuk davranıyor hiç çekilmez yol yakinken ayrıl
01 Yorumla
Soran1 yılÇok soğuk ve ilgisiz ama ona sorsan ben suçluyım
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
1 yılBence başlamadan bitir derim ilerode büyük sikintilar Yaşar ve mutsuz olursun
04 Yorumla
Soran1 yılBitirmek de zor aslında. Araya alışkanlık giriyor sevgi giriyor Allah inşallah dördü yoku gösterir ve oradan ilerlemeyi nasip eder
- 1 yıl
Sevgi sadece sende var tek taraflı gibi hani seven erkek bunları yapmaz
Soran1 yılEvet dün bunu gösterdi zaten seven erkek böylr davranmaz çarşının ortasında bırakıp gitti
- 1 yıl
Bence sen 100 kere düşün sevmek vesaire vesaire bunlar geç önemli olan güven saygı saygısı yoksa sevgisi yere batsın
Gizli Üye(25-29)1 yılSen ilgi kizisin ve kiskanilmakta istiyosun. Yalniz sevgilin biraz tuhaf. Kardesinden hoslaniyor olabilir hareketleri ilginc. Seni Goz ardi edip onemsemiyor. Ne kadar surefire birliktesin
012 Yorumla
Soran1 yıl10 aydır tanışıyoruz bir aydır nişanlıyız
Cevap sahibi1 yılTemasiniz oldumu yakinlasma falan
Soran1 yılKardeşimden hoşlanma meselesinden çok korkuyorum inşallah böyle bir şey yoktur
Cevap sahibi1 yılSanki kid kardesinden hoslanmis gibi
Soran1 yılMaalesef öpüşme sarılma ek ele tutuşma vs oldu ama ilerisi olmadı
Cevap sahibi1 yılOrdamisin
Soran1 yılburdayım buradan yazabilirsinz
Cevap sahibi1 yılBen kid kardesinden hoslandigini dusundum
- 1 yıl
Çok haklı iki eniştem var hiç böyle bi şeyle karşılaşmadım ekonomik konular hariç aile içi işlerine yorum yapmazlar uzun zamandır ailemizde oldukları için ben abim gibi görsem bile hatta büyük ablam laf bile atsa küçümsesede sınırlarını bilir ona göre davranırlar senin ki daha nişanlın olmasına rağmen böyle davranıyorsa vardır bi problem senin yerine kardesini kisakaniyorsa daha da büyük bi problem var
Soran1 yıl@Buldozers28435 evet giyimine falan karışıyor zaten kardeşim de dedi bir dhaa asla onunla aynı yere gelmicem dedi, beni kardeşime karşı mahcup ediyor
- 1 yıl
Yanlış anlama senin kararın tabi ama ben olsam evlilik kararını bir gözden geçirirdim hem kendim hemde kardeşim için yoksa ikinizinde başı yanar
Soran1 yıl@Buldozers28435 öyle yapacağım canım teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Monotonloşan bir ilişki biraz kendinizi birbirinizden uzak tutun
03 Yorumla
Soran1 yılSadece bu mu pekş yorumunuz yanş davranışı vs garip değil mi Ya da kardeşime karışması
Soran1 yıl2 haftadır hemen hemen
11 ayÖnce haddini bilsin. Sonra sana iltifat etmeyi öğrensin.
10 Yorumla
1 yılKardeşinden ona neymiş? Hayırdır, kardeşinde gözü mü varmış?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySen nerelisin o nereli. Ve anan baban dururken nişanlına laf düşmez erkek adam dedikodu yapmaz zaten bide böyle namus bekçiliği yapanlar en çok onlar sapık
20 YorumlaYol yakınken uzaklaş saçma sapan insanlara değer veriyorsunuz
00 YorumlaBabanla konuş nişanı at gerekçe kardesimde gözü var ben piyonum
00 Yorumla
11 ayŞimdiden böyleyse evlenince yandın sen hemen terk et.
00 Yorumla
1 yılBu çocuğun gözü kardeşinde ben sana diyim. Seninle alakası yok. Yol ver gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Sevmediği çok belli ama siz bilirsiniz. Allah kurtarsın.
00 Yorumla
1 yılAyrıl kanka yani kusura bakma ama seninle ilgilenmeyen bir erkekten hiç bir halt olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. Bizim fikrimizi boş ver de, tüm bunları anlattlktan sonra sen ne düşünüyorsun bu adamla ilgili?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
1 yılYeni bir baldıza kaydı yıldız kaydı vakası yükleniyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKim la o yap raaam da gelmis millete karisiyor. Siz de karistirtmayin. Begenmiyorsa gitsin baskasini bulsun
06 Yorumla
Soran1 yılO iyilik için karıştığını söylüyor, benim yanımda böyle gezemez edemez ondan dolayı da tartıştık
Cevap sahibi1 yılO na mi kalmis mis. Anaai babasinailesi bisey demiyorda o ma. l mi biliyor. O kimdr on7n yaninda dolasacak. Sen de pek sümsük mussun dover baskilar bu seni
Soran1 yılNe bilim Ya akıllı bir kadınım ama kendi hayatımda değil 😂
Cevap sahibi1 yılSindirmis seni.. sende evlenecem artik diye onun fikriyle yasiyosun.
Soran1 yıl🥺
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum ben bir okuz gordum. Senin hayatin sen bilin
Gizli Üye(30-35)1 yılYa aranızdaki ilişkiyi tam bilmediğim için bir şey diyemem ama şöylesi niye bize denk gelmiyor anlamıyorum.
08 Yorumla
Soran1 yılNasılı denk gelmiyor anlayamadım
Cevap sahibi1 yılYani ben de onun gibi kısıtlayiciyim giyim kuşam makyaj konusunda. Tek farkım üslubum ve inceligim koruyuculugum olağanüstü. Bana denk gelenler çok katisin deyip bitiriyor. Adam resmen hanzo ama nisanlanmissin. Şanslı yani
Soran1 yılBi de ekstradan sen de çok kıskançsın diyip güldüm , niye kıskanayım o kadar çok makyaj yapmaya ne gerek var naaparsan yap dedi kardesşimin yanında sonra benim şalterler attı ayrı takılabiliriz dedim. Ben kıskanmasına yapma demesine bir şey demiyorum ama ben onun iÇin vazgeçiyorsam o da beni el üstünde tutmalı ama ne yazık ki yapmıyor
Cevap sahibi1 yılYorum yapmıyorum kızgınım 😆
Soran1 yılHaklısın ben artık eskisi kadar kızamıyorum. Yanımda gideli 4 saat olmuş insan bi eve vardınız mı yazar yine yazar. Ama yok
Cevap sahibi1 yılAşağıda bir eline şeyini alıp yorum yazanlar var. Dikkat et
Soran1 yılevet maalesef anladım art arda gelince aynı talep
Cevap sahibi1 yılDikkat et kimseyle özele gitme. Bu saatlerde çoğunun tek amacı pembeli bir profille özele geçmektir.
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Türk kadınları ile evlilik pişmanlıktır herşeyiniz çöp
01 Yorumla
Soran1 yılAynen kanka
Gizli Üye(36-45)11 ayAferin gerçek erkek ama kardeşinin yüzüne söylemeli
04 Yorumla
Soran11 ayGerçekten mi , bir umuda sarılıyorum şu an😃
Cevap sahibi11 ayMaço bir erkek işte... yarın senin de kıyafetine karışacak ki olması gereken de bu değil mi?
- 11 ay
Değil tabiki
Cevap sahibi11 ay@alalalailla
Neye göre değil
- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası