Nişanlım kardeşimin kıyafetine karışıyor, bana iltifat etmiyor. Seven erkek böyle mi davranır?

Nişanlım bana özellikle insanların yanında hiçbir şekilde iltifat etmeyip kanka gibi takılıyor, nişanlandıktan sonra böyle oldu. İki kere düğüne gittim o kadar süslendim hazırlandım hiç güzel olmuşsun demedi , ama makyaj yaparsam zorla çıkartıyor. Makyaj yapmazsam böyle daha güzel olmuşsun demiyor. Kardeşime de çok karışmaya başladı , giyimine makyajına vs karışıyor tabi yüzüme değil arkasından diyor çoğu kez. Bugün de kardeşimin arkasından bu giydiğinden babanın haberi var mı demişti ama sadece sıfır kol giymişti kardeşim. Benim giyimime ilişkin hiçbir şey demedi o kadar hazırlandım ki gerçekten beğenilen bir kızım güzel olmuşsun bile demedi. O kızmasın diye daha az makyaj yapmıştım gönlü olsun diye buna ilişkin de bir şey demedi. En sonunda benim yüzüm düştü, bizimle gelmek zorunda değilsin ayrı takılabiliriz dedim, rahatsızsan gideyim dedi git dedim ben de. O da direkt gitti saat 10 gibi çarşıda kardeşimle ben kaldık. Kardeşime olayı anlatınca kızdı bşr daha benim kıyafetime makyajıma karışırsa yemin ederim babama söylerim dedi. O da haklı benim bile sinirim bozuluyor. Ve 3 saattir hiçbir şekilde aramadı me yaptınız ne ettiniz diye. Seven erkek böyle davranır mı sizde önceden böyle değildi asla

Nişanlım kardeşimin kıyafetine karışıyor, bana iltifat etmiyor. Seven erkek böyle mi davranır?