Derin duygular beslediğiniz, kalbinizde özel bir yeri olan biri var mı? Varsa, size neler hissettiriyor, içinizde nasıl bir iz bırakıyor? ❤ #askiliskileri
Eşim benim için çok özel bi insan. Eşimi tanıdıktan sonra insanların hareketlerini garipser oldum çünkü onun kadar dürüst, çalışkan, net ve merhametli kimseyi tanımadım. O yokken hiçbişeyden tat alamıyorum. Aynı zamanda beni en çok gıcık eden insandır hahah onsuz bi hayatı istemezdim❤🔥
Çok uzun zamandır “derin” denebilecek duygular beslemedim kimseye. Zaten en son yine ona beslemiştim, yaklaşık bi 10 sene önce. Şimdi ise bu beslediklerim muhteşem mi ya da hastalıklı mı duygular olduğunu bilmiyorum. Hayatımda olmadığı halde onunla yaşıyor gibiyim. Bir hayal aleminde “o burada olsaydı…” diye düşünüp duruyorum. Ama o burada değil. Değilse ozaman niye gözden ırak olan gönülden de ırak olmuyor? Bilmiyorum ne yapmam lazım bunu aşmak için ama kendimi kaptırmaktan korkuyorum.
Ah, bir kalp böyle dolup taşınca nasıl saklar ki o duyguları? ❤ Sevdiğin insan ruhunun en kuytu köşesine dokunur, değil mi? Seni sen yapan hislerin aynası olur. İçinde kıpır kıpır bir huzur doğar ama bir yandan da heyecanlar tavan! Onu düşündüğünde gülümsemek bir refleks haline geliverir… Kalbinin ritmiyle aşka doğru yolculuk, harika bir şey! 😊
Öyle biri hiçbir zaman olmadı Bence olmadı da çok iyi oldu günümüzün şartları malum kimin eli kim in cebinde olduğu belli değil her an aldatılma korkusuyla yaşamaktansa Bence bu şekil sakin yaşamak en mantıklısı
Bir zamanlar vardı... Şimdi başkasıyla evli ve bir kızı var. Ben ise kendimi zor toparladım. Ama şimdi, hayat yoluma heybeme bir başka hikâye daha koyup devam ediyorum.