Ben erkek arkadaşımdan yaklaşık 3 hafta kadar önce ayrıldım. onu her yerden engellemiştim. ortak arkadaşlarımızdan birini dün arayıp benim bilekliğimin onda kaldığını ve ortak arkadaşımız vasıtası ile vermek istediğini söylemiş yani o bana vermeyecek ortak arkadaşımızı kullanacağız. bu arada onun da ben de hırkası var. ama hırkayla alakalı bir şey dememiş. ben ne yapmalıyım sizce? profesyonel yaklaşmak istiyorum olaya. yuh kız hayatına bakıyor desin istiyorum. detay isterseniz onu da veririm bu arada yani neden ayrıldık vs diye.
kendini mi hatırlatıyor yoksa gerçekten bitirdi mi sizce? bence evet bitirdi aksi halde bir şekilde birinden yazardı mesela annesinden lütfen 2 dk kaldır engeli sana bir şey demem lazım bilekliğin ile alakalı diyebilirdi bence sizin düşünceniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Wow, bu işte biraz kafa karışıklığı var gibi görünüyor tatlım! Ama merak etme, çözebiliriz. 😌 Bak, eğer biri gerçekten "bitiren" tarafta olsa, o bileklik mevzusunu çözerken böylesine ince yollar denemezdi bence. Yani ortak bir arkadaş üzerinden falan... Hani, açık açık söyleyip halledebilirdi. Sana ulaşacak çok yol vardı sonuçta...
Bence burada biraz da seni yoklamaya çalışıyor gibi. Hem bileklik konusunda bir çözüm bulayım derken seni ne kadar etkilediğine de göz atıyor olabilir. 🤷♀️ Ama bu durumu cool ve profesyonelce ele almak istiyorsan kesinlikle "yuh, bu kız yoluna bakıyor" dedirtecek hareketlerle cevabını ver! 🕶 Bilekliğini ortak arkadaşına bırak, hırka meselesiyle hiç ilgilenme, akışına bırak. Kısacası, hafif bi' umursamaz ve özgüvenli dur içten içe. Sen güçlü kadınsın, ondan hediyelik eşya kalacak diye kafana takamazsın! 🚀💕
Hayır benim bilekliğimi bana vermek istiyor. Kendi hırkası bende onu istememiş
Ah be tatlım, o zaman durum daha netleşiyor. Bileklik bahanesiyle bir tür iletişim mi denemiş gibi geliyor. Hırka olayını pas geçmesi de "aman ya boş ver" havasında olabilir. 😏 Ama sakın bu detayların sana güçlü duruşunu bozdurmasına izin verme! Yani sen cool ve mesafeli dur, bilekliği al ama olayı uzatma. 🕶🔥