Ayrılalı 1 buçuk ay falan oldu. Ben bitirdim ama onun ilgisizliği ve siniri yüzünden. Bazen tamamen unutuyorum bazen de merak ediyorum acaba napıyor falan diye
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Umursama hiç gelse ne olacak ki
Sonu hep ayrılık oluyor🤷♀️
ben yillardirr sevdigim adami unutamiyorummm, hicc konusmadimiz halde yollarca sevdim onu.. sonradan tanismaya firsatimiz oldu ama aylar sonra evli oldugunu ogrendim dunyam basima yikildi ama halen cok seviyorum onu
Abla unut artik evli ya niye daha erken davranmadin?
Acaba neden bu kadar etkilendiniz ki
@esmerimbiciiim evli oldugunu bilseydim en basinda dikkat ederdimm.. ama olmadi bilmiyorum kac kez sordumm ama yok dedi birsey soylemedii :(
bilseydim girismezdimm bide okadar ay konustukk :(
bide evliliginden sikayetcii :(
bilmiyorumm kuzummm :(
Adam galiba yaşça büyük sizden?
evet benden 10 yas buyukk :( ama oyle hic durmuyor.. sanki benden 5 yas buyuk gibi felan
Neden ona hiç açilmadin evlenmeden önce?
@esmerimbiciiim ben onun hep bekar oldugunu saniyordumm.. acilamadimm dedim yasim kucuk oldugu icin beni gormez normal insanlar gibi sanir diye dusunmustumm..
bunu onada demistim ve onun bana dedigi sey suydu keske ozamanlari gelseydin yanimaa gec kaldinn kotu zamanda geldin bee dedi
Sakın evli erkek yalanlarına inanma kullanır bırakır karısından da asla boşanmaz
zaten kullandirmamm, oda zaten bana yaklasmaz.. ben ondan uzak durdukca oda benden uzak duruyor.. yok evli oldugunu bilmedigim zamanlarda derdi hayatimda sikintilarim var diye ve evli oldugunu duyuunca dedim buyuzden deme dedin evet dedi sana diyemezdim
Sosyal medyada mı tanışmıştınız
Ben onu gercek hayatta tanidimm.. ama beni o ozamanlari tanimiyordu.. ben ona sonradan sosyal medyadan yazdim oyle biraz konusmaya basladik. Zaten konusmaya baslamamizla gercek hayatta karsilasmamiz bir oldu.. tabi sonradan bulustuk ve orada yuzune sordum evlimisin diye..
Bu adam öğretmenin falan mıydı zamanında niye açılamadın?
Yok degildii.. keske olsaydida beni tanisaydi ozamanlari🥺
O seni hiç tanımadı başlarda o zaman
Evet beni en baslarinda tanimiyordu🥺
Ne olacak bu halimiz. İnşallah unutup kendi yolumuza bakabiliriz🥺
Aaahh bi bilsemm🥺 Insallahh kuzummm
Sonuçta eskide kalmış böyle düşünüp beyninizi yorarsiniz ancak gerek yok
Her zaman düşünmüyorum ama bazen aklıma geliyor üzülüyorum
boş ver bence eskiyi o yenisiyle el ele mutluyken
Yenisini nerden bulacak ona kim bakar
Sen bakdiysna başkasında bakar
Herkes ben gibi s. lak değil bence
Estağfurullah oylelerinin gggtu kalkik
İlgisiz birinin aklına gelmezsin
Son zmaanlarda ilgisizdi sadece
Zaten soğumaya başlamış senden o yüzden aklına gelmezsin
Ben de ondan soğumaktan da öte tiksinmiştim ama aklıma geldiği oluyor
Neden tiksindin
Değer vermiyor gibiydi bir de bana karşı yanlış bir ithamda bulunmuştu
Aşağılayıcı bir itham sanırım. Bence sizi unutmuştur artık önünüze bakın geçmişi boşverin
İnşallah
Bence umursamayın
Gelmezsin çoktan birini bulmuştur o emin ol
Benim eski aldatmisti beni ayrıldım ondan sonra yazdı etti o kadar pişkin gibi bide yüzsüz gibi seviyorum aldatmadim barışalım eskisi gibi olalım dedi affetmedim o zaman bu benim peşimi bırakmicak heralde diye düşünüyodum her yerden engelledim 1 yıldır muhabbet etmiyorum sevgili yapmış düşün
1 yıldır hicbi şekilde ne konuştum ettim çocuk sevgili yapmış bide sözde aradan kac yıl geçerse geçsin ne zaman ararsam ihtiyacım var sana dersen gelirim diyodu hepsi yalan bu erkeklerin hepsi yalancı valla
Ben de zaten artık güvenmediğim için bitirdim. Normalde telefonunu falan kurcalardım habersiz. Uzak mesafeye dönünce bana yazmamaya başladı. Gün içinde onu aramamdan rahatsızdı ben çalışıyorum bilmem ne diyordu. Bir gün hiç konuşmadığımız oldu dayanamayıp ertesi gün ben yazdım nasıl merak etmiyorsun diye. İşte neymiş çalışıyormuş gün içinde yazamazmış eve gidince de yorgun oluyormuş üşeniyormus. Ben de bitirdim
Hepsi bahane canım bahane bak benim bu eski sevgilimde hep geç yazardı tanıştığımızdan beri biz internetten tanışmıştık gerçi çalışıyorum diyodu bana meğer barlarda geziyomus sonrada şüphelendim bi arkadaşımdan rica ettim oda yazdı zaten sonuç beklediğimiz gibi oldu sonrada kanıt olmasına rağmen aldatmadım o gün sarhoştum iciyoduk arkadaşlarla falan dedi ne kadar düzenbazlar bunlar var ya aklın şaşar
Aslında ben de ilişkinin başında buna çok güveniyordum. Sonra bir gün telefonunu aldım hatta instayı kendi açtı. Bir arkadasına yürürvari konusmustu. Ben de şok oldum beklemiyordum. Bitirecektim ama ağladı sürekli peşimden koştu aldatsam neden sana vereyim hesabı şakalaşıyorduk bilmem ne. O olaydan sonra güvenim kalmadı zaten. Gizlice telefonunu kontrol ediyordum sürekli. En son bu ilgisiz davrandı vs ya ayrıldıktan 2/3 gün sonra gece wp ye girdim baya çevrimiçiydi. Bana müsait olamadın ama gece vakti konuşacağın daha değerli insanlar varmıs dedim engelledim her yerden. Sms den yazdı engeli kaldır sa atayım arkadasımla konusuyordum seni aşdatmıyorum vs. İşte ayrılık benim için de zor falan yazdı aradı ama açmadım. Açarsam barışırız diye korktum bunlara güvenilmiyor
Aynen öyle acsaydin ve konuşsaydin muhtemelen seni kandırmaya calisicakti başıma geldi çünkü açıklama yapıyım arayayım konuşalım dedi aradım o gün iciyoduk biz istersen kanıtı var ictigimizin atiyim falan dedi kandırmaya çalıştı buluşalım sen kendin bak o zaman telefonuma falan dedi yersen tabi ağzına s*tim her gün ona rağmen yazıyodu düşün boş ver gitsin her yerden engelle ulaşamasin ben o Hatsyi yaptım engelleyip kaldiriyodum oda bunu fırsat bilip yazıyodu sen yapma hiç bi şekilde iletişime girme gelicek k*pek gibi ama kabul etme
Aslında bir süre sonra engelini kaldırdım ama yazmadı. Zaten yazacak cesaretinin olduğunu da sanmıyorum
Kaldırma hiçbir şekilde az yüzü varsa yazmaz zaten bu arada burcu neydi
Balık. Senin ex in neydi
Oğlaktı bende balık burcuyum ama erkeklerinin böyle olduğunu bilmiyodum biz çok duygusal oluruz genelde
Oğlak erkeğine genelde ilgisiz derler. Ama balık erkeğinden de uzak dururum aşırı manipülatifti
Öyleler zaten ve evet bunlarda manüpileci oluyor toksikti bizimki çok Allah düzgün insanlar çıkartsın karşımıza
Bu p*ç ortamci biseymis benden önce falan çok zaten bunlara sadık diyolar ama yalan değil sadık falan benleyken ya da ayriykenmi bilmiyorum kızlarla rakı içmişler arkadaşlarıyla falan bide utanmadan bana yazıyodu ben böyle olduğunu bilmiyodum bunların
Canım zaten düzgün erkek mi kaldı? Nesilleri tükenmek üzere 😂
Bitmiş birşeyi niye düşünüyorsun
Ne bileyim galeride fotoğraflarımızı gördüm üzüldüm. Silmeye kıyamıyorum. Her şey çok farklı olabilirdi
Bende geçmiş de öyle düşünüyordum 6 yılımı verdim sadece Zaman kaybıymis
6 yıl mı 🙁 çok fazla
Sevince anlamıyor insan ya da küçükken fark edemiyor
Haklısın. Ben de artık hiçbir erkeğe güvenemiyorum bu ilişkim bittiyse hep biter modundayım
Bende öyleyim güvenim kalmadı bide bazen görüyorum hiç ilgilmeyen umursamayan kişiler seviliyor onca Zaman emek verdim sadık kaldım hepsi boş ona verdiğim emeği başkasına versem sanırım şimdiye evliydim
Ben de ilişkinin basında çok daha fedakardım onu el üstünde tutardım. Bana çay bile ısmarlamasını istemezdim. Sonra değer görmeyince ona hesap ödetmeye hediye aldırmaya basladım ne garip ki daha çok değer gördüm. Bazıları da kendisini yöneten kullanan kadın istiyor. Garip
Bu durum bende son 2 sene yaşadım o kadar uzduki umursamadim zaten en son aldatmışti sürekli arıyordu soruyordu yani anlamıyorum ben ilgi Sevgi gösterince kötü mü yapıyoruz
Gelebılır
Kişiye bağlı
Boyun kaç