Her çiçekten bal alan erkekle olur mu?

Işyerinde bir çocuk var, çocuk diyorum yani adam yerine koyamıyorum, kendi arkadaş gruplarında bir kıza yazıyormuş, kız bunu istememiş, sonra bana yakınlaşmaya çalıştı, ben arkadaş olarak görmüştüm, teklif etti, kabul etmedim. Şimdi de gitmiş benim en yakın arkadaşımla çıkıyor. Yani kızla yakın arkadaş olduğumuzu biliyordu, yan yana görüyordu bizi. Arkadaşım da niye kabul etmiş, başka erkek mi kalmadı, yoklukta mısın kızım ya? 😆 Storyleri gördüm, Allah mutlu mesut etsin de sanki çok hızlı paylaştılar ilişkilerini. En azından bir 4-5 ay geçseydi de öyle paylaşsalardı keşke. Umarım altından farklı şeyler çıkmaz ve arkadaşımı üzmez. Arkadaşım da bilmiyor onun bana yürüdüğünü falan, sonuçta aramızda bir ilişki olmamış, iş ortamında anlatıp da yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermek istemem.

Başka kızların defalarca reddettiği bir erkeği ben kabul etmezdim açıkçası. Çünkü karşı tarafın duygularını okuyamıyor, kendine odaklı demektir. O kişinin kendisinden hoşlanmadığını anlayamıyor. Bir de sürekli böyle bir iş ortamında her önüne gelen kıza yürümek hoş olmuyor açıkçası. Bir tane seversin alırsın. Siz ne düşünüyorsunuz?

Her çiçekten bal alan erkekle olur mu?