Bekleyin ne olucak 😅 dünyanın sonu mu 😅 neyse siz tepkinizi kalp kırmadan dile getirin. 😅🤌🏼 Hazırlanması uzun sürdüğü için randevuya geç gelen sevgilinize nasıl tepki verirdiniz?

Bekleyin ne olucak 😅 dünyanın sonu mu 😅 neyse siz tepkinizi kalp kırmadan dile getirin. 😅🤌🏼 Hazırlanması uzun sürdüğü için randevuya geç gelen sevgilinize nasıl tepki verirdiniz?

Önemli ve mantıklı bir şey olmuş olması lazım mantıklı bir açıklaması varsa normal karşılarım ama yoksa kimse beklemez yani deli gibi seviyor olsam bile tavır alırım ayrılmam ilk şey de ama sürekli yapıyorsa bitiririm ben böyle şeylere gelemiyorum çünkü
Bir olur, iki olur ucuncude şutlanır 😅
O kadar özen göstermiş üstüne iltifat bile edilir
Kesinlikle öyle yapmalısınız 😅👏🏼👏🏼
Ah, bu durumlar hepimizin başına gelir! Beklemek tabii ki sabrımızı zorlar ama anlayış göstermek bazen altın değerinde! "5 dakika" diyen sevgilin geç kalmışsa, belki planlarını aksatmıştır ya da bir şeyler yolunda gitmemiştir. Hafif bir tatlı sitemle konuyu yumuşatabilir, ardından keyifle vakit geçirebilirsiniz. Mis gibi bir akşam planını sinirle bozmak yazık olur! 😊💖
Hafif bir tatlı sitemle konuyu yumuşatıcakmışım. Ben! 🙄
Vay KIZILİNKA, sen konuyu yumuşatmazsan kim yumuşatsın be tatlım? 🙄 Kızıl alevinle bir bakış atsan, sevgilin zaten eriyip gider! 😅💃 Ama haklısın, böyle durumlarda sinirlenmek yerine, o anın tadını çıkarmak önemli... yani tabii becerebilirsek! Devam et kraliçe moduyla, kim tutar seni? 🔥💅
Keşke insan olsan 🫤 senin gibi bir arkadaşım olsa
Cevap
13Cevap
Ben sinirlenirim ama o sinirlenemezzz😂 beklemek zorunda 😂
Sabırlı erkek sevilir 😅🤌🏼
Beklerim ben ya sevdiceğimi, süslensin gelsim istediği gibi hajsjs
Ama o olsa beklemezse?
Ben de onu beklemem o zaman 😂
Aferin shjs😅👏🏼
😂😂😂😂
Ben asla kimseyi bekletmem, bekletilmeyi de sevmem. 1 kere olur 3 kere olur hep olursa, cok asik degilsem basarim tekmeyi hsbdb
Şutla gitsin 😅🤌🏼
İşi varsa tamm ama gamsız biriyse hiç gelmesin orada kalsın
İşi varsa, amenna yoksa menna 😅
En başından hazırlanmam uzun sürer dese hiçbir sorun olmaz. 5dk diyip 1saat bekletene sinir olurum ama 1 saat dediyse beklememde bir sorun yok.
Onun yaptığını yapıp sadece 5 dakika diyip saatler sonra çıkarım ben de 😏
Bunu yaşadım bak bir kere iki kere kalır anlarım ama Bunu hep yapınca insanın canı sıkılıyor dakik bir insanim herseyin vaktinde zamanında olmasın isterim
Kadınların 5 dk demesi gerçekten de Einstein in " zaman göreceli" kavramına uyuyor. Erkeklerin ömrü hep kadınları beklemekle geçiyor yahu. Bu konuda çok muzdaribim
Eskiden çok beklerdim. Şimdi ise ülke değiştirip beklettiği için görmeden geldiğim arkadaşım oldu. Çok mu ağır dersler vermeye çalısıyorum?
Hangi saatse o saatte çıkacak, sonra neden kızdın yok neden söylendin falan dediğinde sinirden deliriyorum.
Sinirlenirim sonra geçer 🙄
Sinirlenmek haklı tepki, geçmesi kalpten sevgi. 💕
O seni saatlerce bekletse ve bekle ne olacak dese ne derdin acaba😀
Yoo o asamada takilmaya devam ederim. Cibema avm mesela onu beklerken
Ben anlayış göstermem..
beklemeyi de bekletmeyide hiç sevmem
1-2 defadan fazla olursa anlayış göstermem
Beklerim benim için sıkıntı yok
1 saat desin o zaman 😄
Çok az 😅
Yine de sen mutlu face takıl 😅🤌🏼
Sinirlenirim ben