Sevgilim 7 yıldır arkadaşım olan çocuğa dönüp dolaşıp laf edip bundan kavga çıkarıyor?

sevgilimle 2 aydır birlikteyiz. ondan öncesinden tanışıp arkadaş olduğum bir çocuk var. aynı mahallede oturuyoruz. hem de liseden arkadaşım. sevgilim zaten erkek arkadaşım olmasını istemiyordu. bu yüzden onunla da tanışmak istemedi tamam dedim ben de. ama mesajına geç baktığımda ya da uygulamaya girip cevap veremediğim zaman direkt arkadaşımı katıp onunla konuşuyorsun değil mi konuşmaya devam et ben çıkıyorum ya da şunu yapmaya gidiyorum deyip duruyor. konuşmadığımı kanıtlıyorum sorun değil istediğini yap diyor. bir de onu savunuyormuşum gibi davranıyor. ama ben dedim ki bana ya da sana karşı bir hatası olmadığı sürece arkadaşımı neden durduk yere hayatımdan çıkarayım kim ne derse desin çıkarmam. bu sefer de dünya bir yana o bir yana yani. ne yapıcam bilmiyorum. sevgilimi çok seviyorum ama durduk yere de arkadaşımdan vazgeçmek istemiyorum.

Sevgilim 7 yıldır arkadaşım olan çocuğa dönüp dolaşıp laf edip bundan kavga çıkarıyor?