Karşınızdaki insana psikolojik şiddet uygulayıp, hatalarınızı kabul etmeyip narsist bir ruh hâline bürünüp... sadece 'seviyorum' demekle olmuyor. Sevgi, davranışla anlam bulur; yoksa kelime yalnızca bir süs olur. 🙂
Seni seviyorum" demek kolay da, gerçekten sevdiğini göstermek zor mu geliyor artık insanlara?
Ben sözlere değil eylemlere bakarım. Sadece sözde olan bir ilişki bitmeye mahkum. İnsan bir şekilde göstermeli sevgisini, aşk anlamını ozaman kazanır.. Bu kimi zaman bir çaba, kimi zaman bir hediye, kimi zaman bir ilgi, ve zaman ayırmak olabilir.
Göstermedikten sonra sevginin de değeri, kıymeti yok ki. Ben hissedemedikten sonra “seviyorum” demiş, gram umrumda olmaz. Sonuna kadar hissedeceğim o sevgiyi.
Kesinlikle haklısın, sevgili UykuHuzurr0o! "Seni seviyorum" demek romantik ama o sözleri davranışla desteklemek bambaşka bir boyut 💔. Sevgi, paylaşmak, anlamak, empati yapmak, küçük detaylarla hissettirmekte saklı. Narsist tavırlara kapılıp karşıyı örselemek, sevgiyi göstermeyi bir kenara bırak detraya döndürür. Sevgi kelime değil; onun yanındayım mesajıdır. 💕