"""üç nokta aşktır... her nokta gizli bir ahtır... SEVİYORUM deyip haykıramamaktır... boğazda düğümlenen iki çift sözdür... dilin lal gönlün melal olduğu andır... gözlerden süzülmeyen iki damla gözyaşıdır... hissedilen fakat bir türlü yazılamayandır... kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır... üç nokta bitmeyendir, bitemeyendir..."""
bu cümleyi basite alanlar zaten o sevginin ağırlığını taşıyamaycak karakterdedir.. ve o insanlar sevilmeyide haketmezler... ağzında sürekli çevirip çiğnediğin bir kelime değil bu.. ardında duramaycağın bir sevginin sözünü karşındakine verme... yoksa o sevgi seni nefretle çarpar..
Bir olmaz tabi.. Bu kelâmı Neşet Usta'dan başka diyen olmamış.. Onu diye bilmek için Neşet Usta olmak lazım.. Neşet gibi sevmek lazım.. Onu söyletecek Leyla olmak lazım..
ee insanlar sevme konusunda çok marifetli üç gün biriyle çıkıyolar aşık oluyolar sonra başka birini bulup ona aşık oluyolar oda olmuyo hayatına bir sürü insan girip çıkıyo ama hepsine aşık oluyo ve hepsini bırakıyo bir yigit de çıkıp demiyoki benim gönlüm deneme tahtası degil her insan girip yazıp çizip karalayamaz sahiden ruhunu şeytana teslim etmeyen insan sayısı parmakla gösterilecek kadar az mı kaldı gerçekten merak ediyorum
"seni seviyorum" hem söylenecek hem yaşatılacak bişeydir herkesin ağzı dili olduğu için söyleme kısmına herkes hakim, kuru sıkı gibi hava sıkarcasına söylüyorlar, işin yaşatma kısmına geldiğimizde ise yaşatabilen sayısı çok az, ve asıl önemlisi ve doruk noktası hem söyleyen hem yaşatan işte onu bulmaksa imkansız gibi bişey
bunu diyecek biri bulamadığım yani o kadar sevdiğim birini bulamadığım ve 'sni svyrm' diye sevdiğimi belirtmeyecek kadar değer verdiğim için sevgime, yalnızım aşk konusunda.;) (nasıl cümle oldu be :D )
Ha evvelim sen oldun ha seni svyrm. Sevmek kolay mi. Kolay bence. İnsan sevgisi yuksek olan insan icin kolay olsa gerek. Sevmek zorduru yuce gorme. Gercek sevgiyi yuce gor. Keske gercek sevgi veya ask alinda bir isaret yaratsada insanlar hemen anlasa
tabiki hayir.. oyle kisacik ergence yazanlar bana gore sirf sevgilim var diyebilmek icin, sevgili amacina, vakit oldurmek icin seviyorlar.. sevgi denirse tabi.
Günümüzde bir anlamı yok o seviyorum kelimesinin çok basit bir şekilde merhaba gibi ağızdan çıkabiliyor değer verilmeyene bile söylenebiliyor artık pek bir anlamı kalmadı yani
Namusun anlamını bilmeyenler namustan bahseder olmuş birde. Delikanlı rolü yapan erkekler mi dersin, kendine düzgün diyen karaktersiz kızlar mı saçma bir dünya...
En İyi Cevaplar