Toparlanamıyorum…?

Birbirimize deli gibi aşık ve bağımlı olduğumuz bir ilişkim var. Yani öyle bir ilişki ki anne baba olduk birbirimize ve ciddiydik hatta evlenme teklifi bile aldım. Herneyse. Konu şu ki instada kızları takip etmeye başladı. Garip gelmeyecektir muhakkak size ama tam da betimleyemiyorum, beni instagramdan takip etmek isteyen insanları tek tek sildi. Kendi hesabındaki insanlarında çoğunu çıkarmıştı. Bana sadık olduğundan asla şüphem yoktu. Ama son bir iki haftadır bir kaç kızı takip etmeye başladı. Bunları söylediğimde başta normalleştirmeye çalıştı hatta “en azından arkandan kuyunu Kazan arkadaşların gibi değilim” falan diye zırvaladı. Sonuç olarak mantıklı bir açıklaması bile yok. Şimdi olan ise şu. Bende çok ciddi özgüven kaybı yaşattı, kendimi sorgulattı. O kızlarda ne vardı bende olmayan diye soruyorum günlerdir. Belki sadece takip etmiş olması aldatmaya girmezdi dar görüşlü bir insan da değilim ama anlayın işte bizim ilişkimiz için absürt bir durumdu bu. Çok kaygılıyım. Ya tekrar böyle şeyler yaparsa ya daha ilerisine giderse. Bunlar size saçma gelmesin ne olur. Sadece bana neler olduğunu anlamaya çalışıyorum. Beni kaybetme korkusuyla deli gibi ağlayan yalvaran ayaklarıma kapanan adama böyle ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Uyuyamıyorum, yiyemiyorum. Paso sigara. Akıl verin bana ne olacak bu ilişki…
Toparlanamıyorum…?