Toparlanamıyorum?

Sevgilim ne istesem yapan beni benden daha çok düşünen bir insandı ailelerimiz biliyordu ve bana yakında yüzük takacağımızı söylemişti. Benimle birşeyler yaşamak istedi lakin ben istemiyordum. Bana hep baskı yapıyordu neyden korkuyorsun da kabul etmiyorsun diye. Zoruma gitti ve kabul ettim ciddi ilişki olduğu icin güvendim sanırım. Fakat birşeyler yaşamadık sadece sahip oldu ben kaybettim ve bitti yani beni istediği icin ya da ihtiyacı olduğu icin değildi. Bu cok zoruma gitti daha sonra evlenene kadar bir şey yapamam dedi. Hareketleri değişti ve cok umursamaz bir insana dönüştü adeta benden nefret edermiş gibi. 1.5 ay önce ufak bir sebepten ötürü benden ayrıldı ve bana söz vermişti kurana el basmıştı seni hic bırakmayacağım diye. Ayrılınca çok aradım çok yazdım ve zerre üzülmediğini fark ettim. Son cümlesi de şuydu: ilk senle mi yaptım sanıyorsun? Dedi ve yıkıldım ayrılmış olmamız üzmüyor beni. Bunları bana neden yaşattı? Benim geleceğimi mahvetti. Üzgün olduğum diğer bir nokta da bana gelse bile bu saatten sonra asla güvenip de ona gidemeyecek olmam. Bundan sonra hayatıma birini almaya utanacağım. Ve sanırım şu an da eski sevgilisine döndü..
Toparlanamıyorum?