Uniden başka uniden kız kardeşimin arkadasi çocuk. Çok iyi kalpli, kibar bir çocuk çalışmam. Biz tanışalı çok olmadı aslında 4 5 kez konusmusuzdur diyeyim ama ben ona istek atmıştım o da başta hikayemi beğenmişti. Neyse geçen yine unideki festivalde karşılaştık çok iyi davranıyor ilk gün arkadaşlarına sözü varmış gelemedi ama yarın kesin buluşuruz dedi aradı, sonra yine buluşalım haberlesiriz dedi ben de nasil dedim o da numaramı vereyim dedi ben de kardesimden alırım dedim tamam dedi. Bu arada çocuk başka şehirde okuyor memleketine dönecek bu hafta onu son görüşüm olduğunu tahmin edip ona ayrılırken bileklikler verdim hediye sonra çocuk takip resim atıp kardeşime teşekkür etmiş kardeşim de benim aldığımı söylemiş o da teşekkürlerimi ilet demiş sonra ben wpdan yazdım sen de kaydet beni diye okey Melisaa çok teşekkürler bileklikler için demiş rica ederim yazdım kalp birakmamis en son ama kaydetmiş beni ama en son storylerimi beğenmiyor hemen görse de ve doğum günümü kutlamadi ama kardeşim diğer dostlarini ve kardesiminkini de kutlamadigini söyledi yüz yüze ve mesajda iyi gibiydik kafam karıştı ne yapmalıyım daha erken sanki hoslanmasi için zaman lazım gibi sabrederim ama nasıl davranmaliyim ikimizin ortak gireceği sınav var onun sonuclari açıklanınca onunla konuşabilirim bu bahaneyle sınav sonucunu sorup bir de doğum günü kutlamadigi için kırıldığımi soyleyebilirim
AI Persona’ya Sor
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Hikayeyi diyorsan biz direk geçiyoruz ondan olabilir
Teşekkürler hem Instagram hikayesi hem WhatsApp ama olabilir kardeşimin ve bir arkadaşının da paylaşmasına rağmen kutlamamisti ama kendi ilk mesajı da yazmiyor şimdi o memleketine dönecek yazın ne yapsam sence ortak sınav üzerinden onunla konuşmayı düşünüyorum nasıl fikir hissi yoksa bile zamanla olur mu acaba
Sen konuşma baslat en iyisi bu olur
Evet zaten istiyorum sınavı bahane ederim başka şeyler de konuşurum tabii bu arada o başta begeniyordu storylerimi su an beğenmiyor ben onunkileri begeneyim mi sence o hiç atmadı daha sık atmiyor
Attığında begen
Tamamdır teşekkürler
Rica ederim ne demek
Randıman almamıştır senden
Beğenmemiştir mi diyorsun olabilir ama yüz yüze tavırları ilgili gibiydi belki sadece kenarda dursun diyordur kendi hisleri yoktur bilmiyorum ya ama zamanla olur mu ben sabrederim nasıl davransam ortak sınav üzerinden yazın konuşsam sence uygun mu
Teşekkürler bu arada
Önce sakin ol
Sonra demek istedim şey tip değil senle sinerjisi uymamış elektirk alaamamış onu deidm
Teşekkürler peki zamanla olmaz mı yani ne yapmam gerek
Oldumu gördüm desen yalan olur
Nasıl yani sonradan olması zor mu diyorsun himm yani sık rastlanmiyordur belki evet ama içimde kalmasın deneyecegim sanırım sağ ol yine de
Güzel cümle içinde kalmasın , bencede dene ne kaybedecen
Çok teşekkürler
Unutmuştur
Paylaştığım hikayeleri gördü ama hem Instagram hem WhatsApp bir de mesaj atmıyor bana hic bilmiyorum zamanla olur mu sabrederim ama karışık yazın sınavla ilgili konuşmayı düşünüyorum gorusemeyecegiz memlekete gidecek çünkü
Teşekkürler bu arada
Cekiniyor olabilir
Teşekkürler aslında ona bileklik hediye ettim yakın davrandım beni kaydet diye mesaj attım ama yine de cekinebilir mi
Evet her erkekte vardir bu. Sevgilin oldigunu da dusunmus olabilir
Teşekkürler yani hikaye atmıştım Instagram ve whatsapp en azından yanit verebilirdi ama olsun yazın o memlekete gidecek gorusemeyecegiz ama ortak gireceğimiz sınav var sınavla ilgili konuşma başlatsam oradan ilerlese nasıl olur sizce
Biraz cesaret verebilirsin. Nasil birisin bilemiyorum ama biraz tezcanlisin Sen herhalde. Biraz da Tutkulusun ama sinirlarin keskin gibi
Teşekkürler galiba öyleyim ya duygularımı çok belli eden biriyim aslında yengeç burcuyum ama fazla da sikmak istemiyorum çocuğu evet sinirlarim var doğru
Yengec kadini duygusaldir merhametlidir ama cokta disildir. Cekingenlikte var mı
Evet utangaçlık çekingenlik var ama duygularımı da gizleyemiyorum çocuk da oğlak bu arada aşırı çalışkan bir çocuk notları çok iyi ders odaklı sizin burcunuz ne bu arada merak ettim ve teşekkürler her şey için sizi tutmayayim bu arada
Koc burcuyum Ben. Soru cevaplamak guzel. Keske gizli olmasaydin
Koç burçları da gösterişli lider ruhlu insanlar oluyor diye biliyorum güzel bir burç çok teşekkürler her şey için sağ olun tekrar, memnun oldum yine de, iyi geceler
Yas kac senin
21
Minyonmusun sen
Yok boyum 1.70 pek sayılmam yani neden sordunuz tanıdığınız bir yengeç kadını mi vardı benzettiniz mi ama yüzüm küçük duruyor diyorlar bana
Evet eski sevgilim yengecti
Aaa anladım benim hiç sevgilim olmadı bu arada ve şey diyecektim sizi sikmazsam bir sorum daha olacak o gün üni festivalinde çocuğun arkadaşları güldü sürekli bana bakıp neden acaba
Dikkat cekiyor olabilirmisin
Kötü anlamda mi yani suslenmistim evet pembe elbise falan giymiştim ama çocuğun arkadaşları bayağı güldü nedense dalga gecmemislerdir umarım ben çocuğu aramıştım yanıma bir uğra diye arkadaşlarını görünce çekindim çok yanına gitmedim ben başka taraftaydim ama hep gulduler çocuk da tanistirmadi beni
Snei anlatmistir bence onlara
Kötü anlamda mi ya nasıl anlattı acaba sürekli aradım çocuğu darladim bir uğra yanıma diye çünkü ona hediye bileklik verecektim yani flört olduğumuzu düşünmüşler mıdır acaba öyleyse tamam ama umarım benimle dalga gecmemislerdir gerçi çocuk da biz gelmeden kardeşimi aramış buluşmak istiyor gibiydi isteksiz değildi
Teşekkürler ve sizi tutuyorum kusura bakmayin
Begenmis seni. Yaz dedim bana yazmadinki
Sağ olun tünaydın bu arada anlamadım. nereden yazacagim
boş ver
Teşekkürler her şey icin
Cok fazla tesekkur ediyosun
Evet öyle bir huyum var
Ama. Bu durum rahatsiz ediyor
Tamam düzeltmeye calisacagim
Tamam tatlisin ama bu kadar nazik olma
Peki çabalayacağım