Erkekler, Hoşlandığım çocuk paylaşımlarımı gördü ama doğum günümü kutlamadı neden sizce ama en son konuşmamız iyiydi?

Uniden başka uniden kız kardeşimin arkadasi çocuk. Çok iyi kalpli, kibar bir çocuk çalışmam. Biz tanışalı çok olmadı aslında 4 5 kez konusmusuzdur diyeyim ama ben ona istek atmıştım o da başta hikayemi beğenmişti. Neyse geçen yine unideki festivalde karşılaştık çok iyi davranıyor ilk gün arkadaşlarına sözü varmış gelemedi ama yarın kesin buluşuruz dedi aradı, sonra yine buluşalım haberlesiriz dedi ben de nasil dedim o da numaramı vereyim dedi ben de kardesimden alırım dedim tamam dedi. Bu arada çocuk başka şehirde okuyor memleketine dönecek bu hafta onu son görüşüm olduğunu tahmin edip ona ayrılırken bileklikler verdim hediye sonra çocuk takip resim atıp kardeşime teşekkür etmiş kardeşim de benim aldığımı söylemiş o da teşekkürlerimi ilet demiş sonra ben wpdan yazdım sen de kaydet beni diye okey Melisaa çok teşekkürler bileklikler için demiş rica ederim yazdım kalp birakmamis en son ama kaydetmiş beni ama en son storylerimi beğenmiyor hemen görse de ve doğum günümü kutlamadi ama kardeşim diğer dostlarini ve kardesiminkini de kutlamadigini söyledi yüz yüze ve mesajda iyi gibiydik kafam karıştı ne yapmalıyım daha erken sanki hoslanmasi için zaman lazım gibi sabrederim ama nasıl davranmaliyim ikimizin ortak gireceği sınav var onun sonuclari açıklanınca onunla konuşabilirim bu bahaneyle sınav sonucunu sorup bir de doğum günü kutlamadigi için kırıldığımi soyleyebilirim

Erkekler, Hoşlandığım çocuk paylaşımlarımı gördü ama doğum günümü kutlamadı neden sizce ama en son konuşmamız iyiydi?