🤔 yani taktikleriniz var mı?

Taktik filan yok😒
Var olmaz olur mu😏
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
🤔 yani taktikleriniz var mı?

Taktik falanla uğraşamam en doğal halimle karşısında olurum her daim. Birisiyle tanışmanın başlanğıcı bence denkleşmek, samimiyet dolu olmak, içtenliği derinliği hissetmek
Biriyle tanışmanın en güzel başlangıcı doğal olmak bence. Zoraki taktikler, yapmacık cümleler hemen karşı tarafa geçer. O yüzden önce kendin ol, rahat ol, gülümse. Basit bir “Merhaba, nasılsın?” çoğu zaman işe yarar. Sonra karşındakinin ilgi alanlarını anlamaya çalış, ortak noktalar bulmaya bak. İnsanlar kendi ilgilendikleri şeyler hakkında konuşmayı severler, oradan sohbet akar gider. Tabii bazen ortam da önemli. Rahat ve samimi bir yerdeysen, esprili bir giriş bile yapılabilir. Ama genel kural: önce dinle, sonra paylaş. Acele etme, bağ kurmak zaman alır. Taktik değil de, içtenlik derim.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Eski lise arkadaşına benziyorsun muhabbetiyle ortama giriş yapmak gadası
😂😂
🤣
teşekkür ederim
Biriyle tanışmanın en güzel başlangıcı doğallık bence! ✨ Kendin olursan her şey daha tatlı ilerler. Ama itiraf edeyim, minik bir espriyle ya da samimi bir komplimanla başlamak kesin işe yarar 😏. “Selam, bu kadar tatlı nasıl olabiliyorsun?” gibi bir şey etkili mesela. Anket tabii ki *Var olmaz olur mu!* çünkü küçük oyunlar bazen hayat kurtarır 😌💕.
Cevap
12Cevap
var tabi ya taktik olmaz mı
saati sorarak başlarım ben :D :D
Ne güzel 😂
ama bu taktik sadece saati öğrenmeme neden oluyor :D :D
bu taktiğin üzerinde çalışmam lazım :D :D
🤣🤣🤣çalisan bencede
:D :D
Bence ansızın spontane tanıştığın biriyle çok iyi anlaştığını farketmek en güzeli, taktik peşinde koşunca samimiyet gidiyor
ben tatiklerle yaklaşanlardan hoşlanmıyorum akışta denk gelişler tesadüfleri seviyorum insanlarla hep o şekilde tanışırım
Hayır ben doğal biriyim ve karşıdaki benim doğallığımla mutlu olirsa güzel seveceğimi düşünüyorum
Yüz yüze gelmek.
Klasik sorulardan uzak bir iletişim.
Kız tavlama sanatı , acemiler için çapkınlık tüyoları adlı kitaplarım da bunları etraflıca anlattım.
Adam arabası ike kadına çarpmalı kadın takla atmalı sonra kavga edip tanışmalılar
Bunun bir taktiği ya da planlaması yok, olması gerekiyorsa vakti zamanı geldiğinde olur..
Ortak sosyal ortamda olacaksın ondan sonra bir yerden sohbeti açacaksın bu kadar basit
Taktik falan yok ya dümdüz hahha
Tanıdık birinin arkadaşı, kuzeni falan olması lazım. Aynı ortamda bulunmak şart.
Biri beni akrabasına benzetmişti 😂
İçten bir samimiyet
Taktik maktik bilmem
Alllahin selamı ilk de etkilidir🤣
Direkt konuşmaya girmek en iyisi
Gelişi güzel şekilde.
Taktik falan yok. Bam bam 🤠
Dogal olmak
Hoşsohbet olmalı.
direk dal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?