Sevgilim beni bir anda terk etti muhtemelen de aldattı ama atlatamiyorum?

Bizim 8 aylık bir ilişkimiz vardı ayni uni ilk sınıf. beni cok seviyordu bunu hep söylüyordu üstelik beni çok önemsiyordu ama kendisinin de sorunları vardı Bana yansıttı bundan dolayı ilişkimiz zor gecti ama birbirimizi çok seviyorduk Benle de ciddi olduğunu söylüyordu evlenmeyi düşündüğünü, hatta annesiyle falan bile tanışmıştım Ben ona bu süreçte hep destek oldum yaptığı şeylere rağmen affettim onu iyileştirmeye çalıştım. Sonra ben bundan yine yaptığı kötü bir şeyden dolayı ayrılmıştım çünkü bana verdiği sözde durmamıştı. sonra geri dönmeye çalıştı özürlerdiledi Ben de sevdiğimi hala ama ona güvenmediğimi söyledim bunu söylememin sebebi de onun bu davranışlarını duzeltirse tekrar birlikte olmak istememdi onu arada soruyordum nasıl olduğunu felan hatta bir keresinde telde onu sevdiğimi söyledim ama ilişki konusuna gelince yine soğuk davrandım çünkü korkuyordum ama duzeltirse donecektim neyse bir günde benim kötü oldugum bi gece bununla konusmak istedim kötüyüm frlan diye ve anlattım başta destek olmaya çalıştı ama ondan sonra ben anlattıkça bir süre sonra destek olmak istemedi ve gecenin bir yarısı kapatıp gitti telefonu ama meğersem uyanıkmış sonra o gun teli ulaşılmazdi meger ucak moduna almis arkadasiyla ve annesiyle planlamis annesi bırak demis benim hakkimdakk mesajlari atıp soğudum yazmis arkadasa ben bunu onun Instagram hesabina girip mesajlardan öğrendim beni cok endiselendirecegini biliyodu kapatamanin o arkadasinin arkasından da atmisti bide neyse sonra ben bunu öğrenince uzun uzun mesajlar attim hic birine bakmadi arkadasi geldi yazdi artik yazma diye yukardan instadan o cabaladigi sıra da megersem yeni kızlar eklemis beni aldattin dedim ona bile cevap vermedi kac gündür cok kötüyüm depresyona girdim üstelik bi kac kelimeye bile layik gormedi beni aldatti ve ben sensiz yapamam sen yok desen ben yine senin için çabalarım diyenkisi bi kalemde sildi değişim mi yalan mi hic mi acimadi fena dumura uğradım 5 gun oluyo sonra yazmadim ona ama cok kötüyüm.
Sevgilim beni bir anda terk etti muhtemelen de aldattı ama atlatamiyorum?