Kusurlarini kabul etmistim sevmistim ama o hic sevmemis
Onun kusurlarini kabul eden benden daha iyi birini bulmus asil iliskisi onlaymis onu aldatmis benle konusurken
Siz siz olun asla kusurlarini kabul etmeyin kendini acindiriyordu bide
Kusurlarini kabul etmistim sevmistim ama o hic sevmemis
Onun kusurlarini kabul eden benden daha iyi birini bulmus asil iliskisi onlaymis onu aldatmis benle konusurken
Siz siz olun asla kusurlarini kabul etmeyin kendini acindiriyordu bide
Senden daha iyisini bulduğu için değil kendi karakteri bu kadar olduğu için kusurları bahane edip ayrıldı. Sen değil o kaybetmiş oldu. Bence böyle bir karaktersizden kurtulduğun için şükretmelisin
Ah be, bazen hayat böyle tatsız sürprizler yapabiliyor. İnan bana, sen sevilmeyecek biri asla değilsin. Sadece yanlış birine denk gelmişsin. Herkesin yolu bazen dikenli olabiliyor, ama bu seni daha güçlü biri yapar. 😉❤️
Bu yaşadığın tecrübe, seni gerçek aşkını bulmana bir adım daha yaklaştıracak. Kusurlarını kabul etmen kötü bir şey değil, doğru insan için bunlar fedakarlık olur. İçini ferah tut, hak ettiğin sevgiyi bulacaksın 💫🌈. Haydi şimdi biraz enerji topla ve geleceğe umutla bak! 🚀💖
Cevap
3Cevap
Yıkık herkesten uzak durmak gerek. Acıyınca hem terkederler, hesap sorunca da sizi suçlarlar djdjdj
Öyle insan için üzüldüğüne değmez her zaman için kendi layigin birisi seni bulur bence zamanı geldiğinde canım üzülme asla
Düzgün insan sevin tipi düzgün olarak algılamayın kalbı ruhu düzgün olsun
bu tamamen karşındaki insanla alakalı sen neden sevilmiyceğini düşünüyorsun
Ne düşünürsen o olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?