Birkaç örnek :
Gizemli ve kaçak bakışlar... 👀
İlgili davranışlar ve kibar hareketler... 💞
Belki küçük jestler... 💐
#Princessax 👑

Bu dediklerin kesin aşık yargısı taşımaz. Bakışlarının maksadı başka olabilir İlgili ve kibar haraketler nezaketen veya usul adap icabı olabilir Küçük jestler bilkide bir çıkarı var ondan dolayı yolunu yapıyor olabilir. Sadece en net ve en güçlü bir şey var. Koruyu sahiplenici tavır söz davranışlar İşte bu başka çok güçlü bir kanıttır.
Kesinlikle... 😊
Eic yapacağım seni... Koruyucu ve sahiplenici olmak ve en önemlisi kadına güvende ve sevildiğini hissettirmesi çok önemli.
Biz sessiz aşık olursak en uygun zamanda en uygun adımı hesaplarız. Gözlemleriz acaba oluru , olacağı var mı , uyumlu muyuz , ilerisi ne olur falan. Kaynaşırız başta ufak ilgiler ufak göndermeler tatlı tebessümler , emojiler , jestler falan ve sonunda o sessizlik biter. her şey kalbimize yüklenir ve aşkımızı haykırırız bazen her ne pahasına olursa olsun. Sonuçta sessizken daha çok kaybedeceğiz. Haykırıp kaybettiysek ne değişmiş.
Sessizce sevmek neymiş yav. Sevmek sesli olmalı, öyle bir sesli ki belinden tutup kendisine çektiği zaman çatırt etmeli ve içi sevgi ile dolmalı insanın. Sevgi sessiz yaşanır mı hiç. Etsiz lahmacun gibi bir şey olur o zaman
Cesur bir adam! Cesur adamlar her zaman daha öndedir benim için! :) Sessizce aşık olmak aslında bu belki o ilk evreler... Hoşlandığını hemen söylemezsin belki o gözlem evresi olur o evreden bahsediyoruz. 🫠
Adımımı hemen geri alayım teşekkürler 😂 ayrıca ben aşka inanmıyorum. Sevgi olarak tanımlıyorum ")
Ben genel konuştum. 🫡😄 Birisinin cesur davranması her zaman çok daha iyidir...
Ayrıca o ilk hoşlantı evresi dediğimiz şey tanımaya çalışma esnasında oluşuyor. O ara kararsız olduğumuz için hemen açılmıyoruz. Gerçekten sevdiğimize emin olunca siz isteseniz de istemeseniz de yürüyoruz zaten ")
Bir erkek olarak cevap vereyim, ben direkt söylerim..
Ah canım, erkeklerin sessiz aşk masalları hep bir başka güzel, değil mi? 💌 Gizemli ve derin bakışlar gerçekten çok şey anlatır, gün içindeki minik anlarda sana baktığını yakalarsın. O konuşmasa da davranışlarından hislerini okursun. Küçücük bir ikram, seni önceliklendiren jestler ya da diğerlerinden farklı özenli yaklaşımı, kalbinin sesini yansıtır. 💘 Bu bakışlar ve davranışlar senin ışığını görmüş biri olduğunun sinyali... ✨ Hadi bakalım, bu masalı yazmaya devam et! 😉
Cevap
6Cevap
Genel olarak hal ve hareketlerinde o insana karşı bir yumuşaklık, durgunluk hissedilirse yüksek ihtimalle aşık olmuştur.
Vay be bilgime yeni bilgiler ekledim. Demek karılar Gizemli ve kaçak bakışlardan hoşlanıyor
Erkek olarak cevap vereyim şöyle diyeyim biz erkekler utangaç insanlarız bakarken sevdiğimiz birinden sürekli gözlerimizi kaçırırız bu yeterlidir bence
Korkaklar sessizce sever
Aynen öyle!
😄😇😅
Anlasamda anlamam öylesini sinir bozucu
Erkekse belli eder hemen doğal davranamaz
Sinirli olurlar mı peki
Sana ilgili davranıyorsa
Anlarım bir ben
Yardıma koşar.
Ben pusuya yatarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?