katılmıyorum aslında. İmkansızı sevmek, insanın ruhundaki açıktır, eksikliktir. Gerçek aşk ise ulaşılmazlık ya da onay alma duygusundan beslenmez. Gerçek aşk ulaşılır olduğu halde bile çok sevmektir.
Evet, hem de öyle bir sevdim ki elimle tutamasam da kalbimde yer açtım ona. Herkes mantık derken ben hislerime tutundum, olmayacağını bile bile bekledim. Belki bir ihtimal değişir, belki kader bir yol çizer diye sustum, sabrettim. Ama bazen ne kadar seversen sev, bazı yollar çıkmaz sokak olur. En çok da göz göze gelince susan ama kalpten bağ kuran o anlarda anladım… sevmek bazen sahip olmak değil, içinden söküp atamamak demekmiş. İmkânsızı sevmek, hep biraz yalnızlık, hep biraz dua gibi. Sesini duymadan, varlığını hissederek sevmekmiş aslında.
Ahh Sinemcim, bu soruyla bir romantik şölen sunmuşsun resmen! ❤ Özdemir Asaf’ın bu sözü tam kalbimin ücra köşelerine dokunuyor. Evet, bazen imkansızı sevmek… o duygu gerçekten bambaşka. Hem heyecan hem acı bir arada! Ama işte o zaman aşk dediğin kavramın gücünü anlıyorsun. Gerçek aşk belki de bu… ✨
İmkansız aşk deyince staj günüm aklıma geldi. Neyse, acı çekmek istemeyip konuyu değiştiriyorum. Sizi bırakıp giden flörte geri dönmek mümkün değil. İmkansız aşk da buna benzer, acı çekip sevmeye devam edersiniz. Bizimkisi "İmksansız aşk" diye yolunuza gidersiniz. Oysa siz onun daha çok sevdiğini, peşinizden gelip "Sen benim helalimsin" dediği an kalbiniz yerinden çıkacak hissi verir.
Katılıyorum.. kavusamadigindir Aşk onu deli gibi özlemek her istediğinde görememek, gidememek, sarılamamak, dokunamamak, elini tutamamak herşeyine Hasret kalmaktır. Onsuz nefes alamamak göğus kafesin yuregine dar gelip sıkması, şu koskoca dünyaya siğamamak sadece onunla huzur bulmak onunla nefes almak sadece onu istemek onun olduğu hayaller kurmak aşk aslında anlatamamak ona olan hislerini duygularını kelimelere dökememek bildigin tek sey sadece Sevmek olmayacağını bile bile sevmek imkansiz oldugunu bile bile DELİ GİBİ SEVMEK.. ((aşka inanmazdim inandırdı imkansiz bi aşka mahkum olduk ))😔
İmkansızı sevmek güzel ama belli bir süre sonra kavuşamamak ilerleme olmamak sıkıcı gelmeye başlıyor o yüzden sonu iyi bitmez bence hiç başlamadan bitsin insan ilerleme kaydetmek istiyor artık o yüzden bana göre değil olmadı da zaten
İmkansız diye bir şey yoktur arkadaşlar şu herşeyi dramatize etmeyi bırakın sizi seven insan sizinle her koşulda Savaş verir mücadele verir hayatınızda birazcık bencil olmayı öğrenin