Görür görmez şıp diye aşık olur musun yoksa senin için aşık olmak zor mudur..🤭😈
Sevin, sevilin, aşık olun falan filan..💕

#Melioraa
Görür görmez şıp diye aşık olur musun yoksa senin için aşık olmak zor mudur..🤭😈
Sevin, sevilin, aşık olun falan filan..💕

#Melioraa
Sadakat değer verdiğim bir şeydir normalde ama şöyle düşün. Hayatı boyunca hiç çikolata ya da şeker tarzı abur cubur yememiş bir çocuk düşün. Bu çocuğu bir şekerci dükkânına sokarsan eğer gördüğü bütün şekerlemeleri çikolataları pastaları vs yemek isteyecektir. Benimki de bu hesap. Gördüğüm birçok kızda kalbim bir titremiyor, umutlanmıyor değilim ama bir sevgilim olsa... Hayatıma devam edebileceğim biri olsa diğer kızlara bakarsam şerefsizim...
Çok teşekkür ederim. Cümlemizin inşallah.
Ayran gönüllü kadınların tabiatında net bir tanım yoktur.
Ne zaman ki anaç duyguları kabarır, o zaman kalbinde ki bir çok adayı eler ve seçimini yapar.
Çok matah bi şey değil bu şıpsevdi haller.. Yeri gelir ittirilmiş bir ruh hali ile yalnızlık arasında yaşam sürer.
Hayır şıp sevdi değilim hata aşık bile olamıyorum bunun için karşılıklı çekim olması lazım. bu yüzden de kolay kolay hiç bir kızı sevmem aşk olarak. :)
Sanırım öyleyim, ama bende şey var...
Takıntı ve bagımlılık. Biri benim için okeyse o kişiyi unutmak veya vazgeçmek çok zamanımı alır kalbimde biri varsa başkasına asla bakmam, ha kalbim boşsa anasını ağlatırım herkese bakarım😀😄
Cevap
15Cevap
Hayır, genelde her ilişkim uzun sürüyor. Öyle günübirlik kısa ilişkiler adamı değilim.
Görür gormez aşk yasamam yasamadimda. O tarz kisilikler evlilige gecmesi zordur. Bir severler bir sevmezler, sevgiyide bilmezler. Sevgi, birlikte olan her mucadelede guclenir. Kafe koselerinde kahve icerek sevgi guclenmez, sadakat anlasilmaz.
Kitap ve dizi karakterlerine ışık hızında tutulurum. Doğaya, hayvanlara, geceye, şarkılara, edebiyata, kelimelere ve hatta kokulara bile. Ama kanlı canlı bir insan.. Hiç sevemiyorum. Aile, arkadaş vs hariç yine de şıpsevdiyim bence
Zor severim, Güzel severim, değerimi bilenden zor vazgecerim, bilmeyeninde kıçına tekmeyi atmaktan çekinmem.
Hayır şu yaşıma kadar sadece iki kez aşık oldum kendimden emin şekilde hiçbir zaman öyle her gördüğüme vurulan bir insan olmadım
Benim için aşık olmak zor özellikle geçmişte yaşadığım acı tecrübelerinde etkisinden dolayı birine kolay kolay kendimi kaptıramam.
Hemen beğenirim diş görünüş ilgimi çeker ama oturup bir sohbet edince kafalarımız uymazsa veya karşımdaki erkek aptalsa isterse Brad bit olsun soğurum
Şıpsevdi olduğumu düşünmüyorum 😂 önce fiziksel olarak hoşlanmam lazım, sonra konuştukça kalbim ısınıyorsa aniden bir şimşek çakıyor zaten 😂
O ne öyle Yalı çapkını gibi. Aşk, Sevgi, Emek ister
Çok beğendiysem anında etkisi altına girer ve yelkenlerimi indiririm
Çok zor birini sevmek alışmak... şıp sevdi olsaydım keşke ya ksjsjs😂
Hayır değilim. Aşık olmak zor benim için. Kolay kolay hoşlanmıyorum.
Hayır, aksine his beslemem zor. Bundan kaynaklı hayatıma kolay alamam, aldığımda kolay çıkaramam.
Sevebilmem için uzun bir süre geçmesi gerekiyor..
Hayatımda bir kere aşık oldum bir daha olabileceğimi sanmıyorum
Şıpsevdi değilim canım kıtsevdiyim 😄
Degilim.. bazen olmak isterdim..
Zor severim ıyı severim
Değilim şıp şıp 😌
Alakam yoktur, zor severim.
Hayır aşık olamam
Şıpsevdi değilimdir
Değilim kolay kolay sevmem
Tarzim. degil
bazennn
hiçte değilim