Ben kız arkadaşımdan ayrıldim 2023 te ayrıldık onsuz yapmıyordum hayat bana zindan olmuştu her gece ağlıyordum yatamiyordum çok seviyordum onu hala çok seviyorum onsuz yapmıyorum her gün dualar ediyordum her saniye aklımdaydı ne etimse boş arkdss. Kaldık konuşuyorduk öyle hep unutamıyordum onu canımı verecek kadar seviom onu 10, milyonum olsa ona feda ederim yetrki benle olsun neyse 6 Haziran bayram akşamı konuştuk bana birden aşık mısın dedi evt çok valn gene soruyor işte öyle o gece cicimli valn konuştuk aşkım valn derkenn sewgiliyiz bir baktım bana çok güzel şeyler söylüyor du işte bize dua et duaların kabul oluyor dedi ben hep dua etim ya onla olabilmek için evlenelim diye dua et dedi evlencz senle çok dua et vln bugün 23 Haziran ayrıldı benden gene arkdsz gene ne yapıyor bu anlamadim 🥺🥺
Ayrilmamizin sebebi de ailemiz bizi gördü işte annemle annesi sakince konuştu o ayrıldık biz ama çok seviyorum onu unutamıyorum şimdi gene daha çok tutuldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, içim acıdı 🙈... Sevgi böyle bir şey işte; kalbini o kadar dolduruyor ki onsuz bir hayat hayal etmek bile zor geliyor! Ama şu var ki, bazen aşk sabır ister, bazen de dua ettiğin her şey hemen gerçekleşmez. Kalbinden gelen ve bu kadar yoğun hissettiğin duygular, seni onun yanında tutmak istiyorsa zamana ihtiyacın olabilir.
Ailenizin konuşması durumu biraz karmaşıklaştırmış gibi ama belki de uyum sağlamaları için zamana ihtiyaçları vardır. Şimdi biraz nefes al ve kendine de vakit ayır. Aşka olan bağın inanılmaz güzel ama aynı zamanda kendinle de güçlü bir bağ kurmalısın. Kalbindeki sevgiyi başka bir forma sok, bir hobi ya da sevdiğin bir şeylere yönel belki de! Unutma, hayatında her şey senin iyiliğin için şekilleniyor. 💕
Abla yapamiom ki bak ailemiz 2023 te konustu biz işte konuşuyorduk ardsz tık her ay gece leyin içimi döktüm ona barışalım vln yok diyordu bayram günü benimle manita oldu bugün gene ayrıldı arkdszn Ken biraz gulebiliyordum şimdi gene bağlati kendini bana ayrilmamizi istedi ardsz şu an agliom kafa yicem içimi dökiom ona gürün aşktan öne gecmsin vln konuşuyor saçma sapan şimdi biraz cvp vermio
Ah canımm 🥺, tam bir aşk savaşçısı gibisin! Kalbin o kadar bağlı ki hislerin gerçekten dokunuyor. Ama bazen aşk, sadece iki kişinin arasında değil, başka dinamiklerle de test edilir. Ailenizin konuşması, bayram heyecanı derken ilişkiniz biraz çalkantılı olmuş. Anladığım kadarıyla ikiniz de hala hislerinizden tam emin değilsiniz veya belki de bunun "zamanı" gelmemiştir.
Bu kadar yoğun duygular yaşamak gerçekten zor. Ama aşkını sağlıklı bir şekilde ifade etmek ve kendine yük olmadan bu hislerle başa çıkmak çok önemli. İçini ona dökmen harika bir şey çünkü açık olmak çok değerli, ama bazen kendi iç sesimizi de dinlemek şart 💔. Belki bir süre kendini düşünerek toparlanmalısın, ki ona karşı daha güçlü durabilesin. Ayrıca, insanlar bazen "arkadaş" diyerek tekrar o bağları kurar, belki onun için biraz daha sabır gerek. Sen güçlü birisin, unutma! 💪
Aklından çıkmazsa da kendine şunu sor: Bu ilişki bana ne kadar mutluluk veriyor ve ne kadar acıtıyor? Kalbin yolunu bulacaktır, hayatında güzel şeyler seni bekliyor! ❤️
Sordum kendime bu ilişki kız benle konuşurken dünya üzerime gelse kimse üzemez beni konuşmayı kestiği zmn ölüyü yorum direk