İçimde ne bi heves ne bir insana oluşan merak var kimle sohbet edersem edeyim bir heyecan hissetmiyorum. Biriyle tanıştığımda “ nasılsa bu da yarın gidecek” hissi oluşuyor bunların anlamı ne
Neden biriyle tanışmaya ve flört etmeye heyecanım yok?
Yani benim vardı mesela, hatta geçen sene bir kız bayağı yakın falan duruyordu bana. Normalde de çok temkinli davranırım kendi kendime havaya girip üzülmeyeyim diye. Konuştuk iyi gitti. Zaten ilk cümleye isteksiz soğuk cevap veriyorsa baltayı taşa vurdum dersin, yok yani her şey süper, iyi güzel dedik. Sonraki günler artık bu iş ilerler derken, tanımamazlıktan gelmeye suratıma bakmamaya başladı. Daha tanışıklıktan arkadaş bile olamadan ne oldu anlamadım, yani yanlış bi şey mi yaptım diyeceğim, ona bile fırsatım olmadı, sonra araştırdım öğrendim sevgilisi varmış. Sorunca kendisi de itiraf etti... Bir de klasik "Ben yanlış anlamışım" olayı yaşadım. 😂😂 Yani kıza hoşlanıyorum seviyorum aşamasına bile gelememiştik ayrıca... Kendince bi hesabı vardı heralde neyse... ve bu kız gerçekten aşırı güzeldi... Zaten şimdi bir kızla flört etmek istesem hep aklımda istemeden onunla karşılaştırıyorum... Bir de yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum...
Zamanında bütün iyi niyetini, güvenini, sevgini senden aldıkları için beyin otomatik olarak kendini korumaya alıyor. Yani karşı taraftan önce sen bitişi düşünüyorsun. İyi bir şey mi? değil. Hayatta iyi kötü şeyler yaşarız. Kimisi biter ki daha güzelleri başlasın diye. Her şeyden önce güven problemin var. Birisi hayatına girdiğin de zor da olsa senin güvenini kazandığın da tekrardan sevmenin güzelliğini yaşarsın. Yara açmayıp, açılan yaraları öpen biri inan ki karşına çıkıyor. Sadece zaman.. Ve bence çok da duvar örme..
Aşk gelip geçici bir duygudur. Ben de farklı duygular içersinde olursam olayım, ne yaşadığımın bir önemi yok benim için. 🤔 Unutma, aşk her güzel şeye "Evet" dedirtecek sürprizlerle doludur. Sen de duygularınla değil mantığınla hareket edersen aşık olursun.
Hey, seni anlıyorum... Bazen yaşadıkların seni böyle hissettirebilir. Geçmiş deneyimlerin ya da hayal kırıklıkları bu hisleri tetikliyor olabilir. Belki de biraz kendine zaman tanıman gerek, bu durum gayet normal. Kendine iyi bak, ilgin tekrar gelecektir. İnsanların kalbini kırmışsa bile hâlâ güzel anılar biriktirebilirsin. 💫✨
Çünkü birçok kez iyiniyetin suistimal edilmiştir kendinde gördüğün iyi temiz duygular düşünceler karşı tarafta zaaf olarak kullanılmıştır Her ses çıkarmadığın düşüncenin altında ezilmişsindir Dolayısıyla şimdi tekrar başa sarmak yeni birini tanımak zor geliyordur Bu aralar bende bu durumdayım çevremde tanışma flört anlamında kimseyi istemiyorum mesela
Hayal kırıklıkları, heveslerinin boşa çıkması birinin gelip seni mutlu edebileceği düşüncesinin önüne geçmiş. Karamsarlığın normal ama kurtulmak lazım. Kimse birbiriyle aynı değil
Ne mutlu edebileceğine ne mutlu olabileceğime inancım kalmadı içimde tükenmiş bazı şeyler yeniden birini tanımak emek vermek güvenmek için yorgun hissediyorum
Saglam temel olusturulmayan her iliski biter. Dogru iliski, biriyle tanısır tanısmaz iltifatlı canımlı cicimli olmaz once arkadasca konusursun iyice tanısırsın, etkilesim olursa ilerleyen zamanlarda baska boyuta evrilir. Cogu kisi tanısır tanısmaz konusmayı aska cevirmeye calısıyor bu yanlıs. Süre ne kadar uzun olursa, temel o kadar kuvvetli olur. Gercek duygular zamanla ortaya cıkar bir anda degil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Önündeki yılları düşün her günde farklı bir şey yaşayacağını düşün, daha genciz yahu..