Trip atan sevgiliyi nasıl mutlu ederim?

Şimdi arkadaşlar 1 yıllık uzaktan bir ilişkim var ve ilişkimizdeki tek sorun bu, ben bir şey söylemediğimde ya da onun istediği gibi ona iltifat etmediğimde, sözlerimi düzgün ve tam onun istediği gibi kullanmadığımda trip atıyor hem de öyle böyle değil, onun istediği şeyi ben bulana kadar trip atmaya devam ediyor ve onun haricindeki iltifatlarımı ve uğraşlarımı yok sayıyor. Bu süreçte aşırı sinirli oluyor ve benim onu mutlu etmek için söylediğim her söze göz deviriyor, bu problem yüzünden büyük bir kavga etmiştik ve neredeyse birbirimizden ayrılacaktık, şimdi ben bunu çözersem bir ömür mutlu yaşayacağımı garantiliyorum çünkü gerçekten bunun haricinde başka hiçbir sorun yok ilişkide, kavga çıkmasına sebep olacak ya da birbirimize küsmemizi gerektirecek başka hiç bir şey yok. Sizlerden yardım istiyorum, onu çok seviyorum ve "ayrıl kanka" tarzı önerileri istemiyorum, gerçekten eğer bunu yapanlardan biriyseniz ne yapılsa hoşunuza giderdi ve yumuşardınız. Aklınıza ne geliyorsa duymak istiyorum

Trip atan sevgiliyi nasıl mutlu ederim?