İlişkinin sonu hep aynı bitiyor sen harika bir insansın ama olmuyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çünkü bazı erkekler sevilmeyi hak eden bir kadının kıymetini görebilecek olgunlukta olmuyor, kendi içindeki eksikliği kapatamayan biri, karşısındaki kadının değerini anlayamıyor. O kadın ne kadar sevgi dolu, sadık ve gerçek olursa olsun, değer bilmeyen biri için bu sadece kolay elde edilmiş gibi görünür. Çünkü alışmamış oldukları bir sevgiyi ya yadırgarlar ya da korkarlar. Bazıları da büyümemiş duygularıyla, kendi içindeki karmaşayı karşısındakine yükleyip onun varlığını yıpratır. O yüzden sevilmeye layık bir kadın, yanlış bir kalpte heba olabiliyor. Değer, ancak kıymet bilenle anlam kazanıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılOlgun ve sorumluluk sahibi bir erkek sevmeyeceği bir kadına kesinlikle yeşil ışık yakmaz. Siz kadınlar sizi seven erkeğin kıymetini bilmeyip sizi üzecek Erkekleri bulma konusunda uzmansınız. Örneğin benim tipim değilsin o yüzden sana hiç yürümem eğer tipim olsan doğal bir şekilde beğendiğim yönünü Öne çıkarıp tanışmak isterim 👍 olumsuz cevap verirsen hiç ısrar etmem. Hak etmeyen erkeklere kötü davranıp kalp kıra kıra sonunda sizi harcayan pinç birini bulup rezil oluyorsunuz.
Olayın özü bu şekilde.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Çünkü kadınlar gerçek seven erkeğin farkına varmıyorlar. Gerçekten seven erkek karşılarına geçip takla atmıyor yalakalık yapmıyor. Hatta ve hatta sevdiği kadını rahatsız eden erkekler var diye, aynı Kategoride olmamak için uzak duruyorlar.. Ama maalesef kadınlarımız ilgi manyağı oldukları için, onlara ilgi gösteren erkeklerden yola çıkarak her erkeği öyle sanıyorlar!
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Çünkü böyle erkekler genelde sevgi eksikliğiyle büyümüş erkekler. Kızdan da aşırı sevgi görünce ya bu kız neden beni bu kadar sevdi ki diye düşünüp aynı zamanda fazla geldiği için kaçıyorlar
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Oo, canım Meduxaaa_, gerçekten de hislerini anlıyorum. İlişkiler bazen kafa karıştırıcı ve yorucu olabilir. Ama unutma, belki de doğru kişiye henüz denk gelmemiş olabiliriz. 😌 Belki de senin o harika enerjini tamamlayacak biri vardır! Önemli olan, bu süreçte kendini sevmek ve değerini bilmek. Güçlü ve kendinden emin duruşunu kaybetme! 🌟 Emin ol, o özel kişi bir gün karşına çıkacak. Asla umut kaybetme ve kalbini açık tut! 💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
82Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bazı erkekler neyin kıymetli olduğunu anlayamaz. Sevgiye değil, dış görünüme ya da heyecana bakarlar. Gerçek seven kadını fark etmeden kırarlar. Sonra pişman olurlar ama geç olur. Bazı erkekte severse tam sever, sevdiği kadına ömrünü adar. Karakterle alakalı bir durum. Senin karşına senin değerini bilip sevecek birisi çıkacak.🌸
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılBende tam tersinden şikayetçiyim. İnsanlar artık sevgi yerine başka şey odaklılar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü embesillik yaomayi severler xhsb
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın aşkta hayal kırklığına uğramış bir kadınla asıl aşkı yaşamalı. Hem olgunlaşmış biri hayata yeniden mutlulukla bakmasını sağlamalı. Bizim kalplerde yanlış kadında yoruldu. İki doğru birbirini bulsa hayat daha anlamlı olurdu.
13 Yorumla- 1 yıl
Duygu, incelik, derinlik olmazsa bir insanda taşa aşık ol aynı işlevi görür.
Şımarık kadınlara uzağım ciddi erkeklerle pek uyuşmuyorlar. Sütten ağzımız yandı bir kere yine de umudu yitirmemek gerek. Burcun neydi? - 1 yıl
Sorumun başlığını ve detayı okursun. Çok garip kişilikler var. Yalnızlık kimi zaman ödül.
İlişkide uğradığınız en şok edici, şaşırtıcı olayı hatırlıyor musunuz? ↗
Erkeklerin dünyası çok karışık sevilmeye layık kadınları harcayıp kırıyorlar ondan sonra onca kalp kırışına rağmen kıza geri dönüp çok pişmanım senin gibi bir kız hayatıma girmedi diyip helallik istiyorlar ama artık geç oluyor en azından benim için geç oldu aynı şeyi yaşadım ve affetmedim çünkü bir zaman sonra hatalarını hatırlayınca eskisi gibi davranamıyorsun çünkü bu tarz erkekler kendi gibi kadınları hakediyor iyi kalpli bir kızı haketmiyorlar bu tarz erkekler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn temizi hiç bulamıyorum, ben merkezli insanın çok olduğu dönemde, biz olabilene saygı duyarım. Çok zor iş, eskilerin bir çok eksik yanı olabilir. Ama bu konularda yeni nesil insanlardan çok daha fazla tolere edebildikleri kesin. Biz çokça ben diyen bir nesiliz, ana sebep bu bana göre.
10 Yorumla
1 yılDeger , ilgi zaman herseyimizi veriyoruz. Hersey verdigimiz icin daha verecek birsey kalmiyo. Ondan once hayatimiz nasil ise oyle devam etmemiz gerekiyo aslinda. Ama yok hayatimiza biri girdigi zaman butun ilgimizi alakamizi ona yogunlastiriyoruz.
Hayatimiza sadece dahil etsek yeterli olacak aslinda.00 Yorumla
1 yılPeki kızlar ya da kadınlar neden kendilerini insan yerine bile koymayan , zerre değer vermeyen , sürekli başka kadınlarla aldatan ve ihanet eden , kumar oynayan , içki içen , döven , söven ve hatta öldürün erkeklere aşık olup , severler , sevgili olurlar ve evlenirler. Sonra da canları yandı mı o tür erkek müsveddelerinden , tüm erkekler şöyle tüm erkekler böyle diye neden hepsini genelleyip , tüm erkekleri töhmet ve zan altında bırakırlar.
02 Yorumla- 1 yıl
@Yağmurbst ben bir gerçeklik bahsettim. istisnaları muhakkak vardır ve istisnaslar kaideyi bozmaz. evet genelledim çünkü geneli öyle zaten.
Hee bide sen daha iyilerine layıksın bahanesi 🤦🏿♀️🤦🏿♀️
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynısını biz işinde gücünde efendi erkekler kendimiz için düşünüyoruz. Çevreme bakıyorum nerede bir keko, illegal tip var kızlar ona koşuyor "ovv bad boy" diyerek. Sonra da şiddet görüyor vb biliyoruz iste gerisini. Benim gibi kadına saygı gösteren değer veren sadece kendinin değil onun da mutluluğunu önemseyen kişiler ise saf, ezik olarak görülüyor. Belli bir yaştan sonra kıymetimiz anlaşılıyor ama o zaman da bu kızlar afedersin ama motor olmuş oluyor. Keşke o kızlar yaşları 30'u geçmeden önce efendi erkeği bir tanısalar... Kocanın da babanın da bu erkekten olacağını görecekler Ama dediğim gibi hep bir serseri peşinde koşma telaşı.
00 YorumlaAynı şeyi erkekler de kadınlar için söylüyor, çünkü herkes kendini "en iyisine layık" olarak görüp kendinde hata aramıyor. Biraz kendimizde hata aramalıyız, belki de biz doğru seçim yapmayı bilmiyoruzdur...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok sıktı bu mevzular. Herkes yok efendim erkekler niye hakeden kadina değer vermiyor. Kadınlar neden seven erkeklere bakmıyor vs vs herkes kendini sevilmeye layık görüyor. Kimse sevmenin peşinde değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu söylemiş olduğun iki taraf içinde geçerli.. Günümüz de artık sevmek de sevilmek de yeterli gelmiyor insanoğluna. Hani derler ya; midesi doysa gözü doymaz misali artık insanlarımız bu noktada. Madde madde özellik sıralarlar şöyle böyle olsun diye ama o insanı buldukların da ise kıymetini bilmek yerine onu değersizlestirmeyi seçiyorlar...
00 Yorumla
1 yılSeçenek çok olduğu için duramıyorlar herhalde bir kişide
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben düşünmeyi bıraktıktan sonra rahatladım gerçekten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılBu bence çok genel bir problem ve her iki taraf için de geçerli. Günümüzde sevilmeye layık olan kadın ve erkeklere talep yok yalnızca iş ciddiye binecekte o zaman öylesi aranıyor.
00 Yorumla
1 yılGünaydın.
https://voca.ro/1ijQzYN3SFis00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu sen daha iyilerine layıksın lafını ben beni reddeden kızın arkadaşından duydum sen onu boş ver daha iyilerine layıksın demişti niye böyle dedi bilmiyorum kız dese anlarım ama kızın arkadaşı dedi böyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınlar da sevilmeye layık erkekleri sevmeyip harcıyor. Demek ki "sevilmeye layık" kavramımızda bir sıkıntı var
00 Yorumla
1 yılAdamın baştan niyeti temiz degilki ortaya guzel bir iş çıksın başı iyi niyetler ve dusuncelerle çıkılmamış hic birseyin sonuda iyi bitmez
00 Yorumla
1 yılWalla, ben, en az 3 üne gerekli değeri verdim, vazifemi fazlasıyla yaptım, artık, diğer arkadaşlarda sıra.
00 YorumlaÇünkü bu doğanın kanunu. Aynı şeyi kadınlar da yapıyor. Düzgün adamlar dururken mandalarla oluyorlar neden?
00 YorumlaÇünkü kadınlarda sevilmeye layık insanları zayıf görüp eözde eril erkeklere gittikleri için sonra niye öyle oluyor diye ağlıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kadınlar zengin ve yakışıklı erkeklere gönlünü kaptırıyor ama dağılıyor, onları toparlamakta biz fakir ve tipsizlere kalıyor. 🥲
00 Yorumla
1 yılKadınlar çok farklıymış gibi her sorunun başına erkekler yazmayın
080 Yorumla- 1 yıl
Prensesler yaz
- 1 yıl
Seni verdim leğen aldım
- 1 yıl
Balkondayım gel leğende havuz keyfi
- 1 yıl
Gel havuz başında gül, uzaktan mahrum bırakma
- 1 yıl
Niye mavi biliyor musun
- 1 yıl
Havuz daha derin görünsün diye
- 1 yıl
Yav geliyor musun gelmiyor musun boğulacam suda
- 1 yıl
Çabuk boğuluyorum
- 1 yıl
Ulan leğeni niye küçük görüyorsun, boğuluyoruz işte
- 1 yıl
Ben seni boğarım
- 1 yıl
Var bi leğen fantezimiz
- 1 yıl
Sende 1.76 havası var
- 1 yıl
İnanırım bak safım ben
- 1 yıl
Nasıl hissettiysem içime doğmuş
- 1 yıl
Bunun şerefine sana bi soğuk limonata doldurayım
- 1 yıl
Hem de limon kabuklu ve buz gibi
- 1 yıl
Hayır, limon kabuğuyla şekeri ezersen acılığını alır. Sen bana güven, sana mutfakta ilkleri yaşatacağım
- 1 yıl
Aşçı mısın diye soracaktım, bu kadar ortak nokta neye işaret
- 1 yıl
Tatlı kısmı
- 1 yıl
Yapma booolum bi leğen nelere vesile olacak düğün pastası ufuktan göründü
- 1 yıl
Neyse zorlamayalım kardeş çıkacağız
- 1 yıl
Rusyadayım
- 1 yıl
Bi yerden sonra kopmamız gerekiyordu kaderin oyununa geldik
- 1 yıl
Ahaha hedeflerine bir fikir daha eklendi sanki
- 1 yıl
Sen Ankara mı
- 1 yıl
Onu bilemem ya Nevşehire gittim ama eskisine gelmedim, bilseydim uğrardım
- 1 yıl
Sen varsın diye mi
- 1 yıl
Şansına küs çok uzak oralar, tatlıcılık mı yapıyorsun?
- 1 yıl
Sütlü şerbetli?
- 1 yıl
Şerbetli
- 1 yıl
İki yılı geçmiştir hazırladıklarımızı yemiyorum
- 1 yıl
Cheesecake var mı?
- 1 yıl
En sevdiğim cheesecake lime bayılıyorum. Sen kendin mi hazırlıyorsun?
- 1 yıl
Helal olsun, kendi iş yerini ne zaman açıyorsun?
- 1 yıl
Temeli var bi sermaye eksik
- 1 yıl
Türkiyede nasıl bilmiyorum ama internet üzerinden tasarım pastalar çok sipariş ediliyor, hobi olarak yapıp satıp deneyebilirsin aslında eğer imkan varsa
- 1 yıl
Genelde Türk, bizimkisi toptan yorucu oluyor.
- 1 yıl
Perakende emeğinin karşılığını daha iyi alıyordur, toptanda düşük maliyet önde oluyor o da yoruyor kaliteli mal çıkmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılherkesle bedava seks yap sevsende sevmesende bak sana nasıl yapışıyorlar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Bu bir ön yargıdır. Hepimiz aynı değiliz ; hepinizin aynı olmadığı gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİçi yufka gibi olanları değil... Katran ve irinle dolu olanları tercih ettiğiniz için... Çekiliyorsunuz buna. bad boy teori sizin başınızı döndürüyor her zaman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılpara biriktirme insan biriktir cümlesini yanlış anlayan angutlar böyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
1 yılHer şeyin fazlası zarar fazla iyiysen de sevilmezsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKadınlarda nerde kes alkolik yırtık aldatan var onlarla sevgili
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadınlar neden adam gibi seven erkeği harcıyor değer vermiyor?
00 Yorumla
1 yılHer erkek aynı değil ama çoğu erkek kalbe değil geçici beden zevkine bakıyor..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Çünkü onlara dürüst kadın yaramaz.. Oynak kadın arayışı var onlarda.. Düzgün kadını napsınlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Peki kadinlr neden hep serseri tipli gelecegin olmayan elemanlari seviyor. Neden duzgun erkekeri gormuyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKadının aptallığı seven erkeği sevmezler siiiii erkeği severler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu sıralar hiçbir kimse sevilmeye layık değil.
00 Yorumla
1 yılBanada kadınlar iyisin aslında diyip uzuyor. iki cinste birbirine kötü davranıyor.
00 Yorumla
1 yılVardır olmayan bişi onu sormak lazım karşı tarafa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBelki kadınlar sevilmeye layık adamları tercih etmiyodurda ondan sonradan böyle hissediyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsen ask kadını mısın yoksa ılla benım ıstedıgım mı olsun dersın?
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılburcun ne bende senın gıbıyım merak ettım ondan
Cevap sahibi1 yılbaya aynıyız bız benımde burc ıkızler yukselen akrep senle uzunca konusalımmı harbı Şu an garıp geldı bana
Cevap sahibi1 yılerkek donsene bana ıstekattım mı dıye baslyor
Gizli Üye(30-35)1 yılHayatın değişmeyen ve hiçbir zaman değişmemiş ve hiçbir zaman değişmeyecek kuralıdır, cinsiyetle alakalı da değil bu durum iyiler her zaman kaybeder çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSiz bizi harcarken bozuk para bile kullanmıyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler değil yalnız senin seçip beğendiğin erkek demelisin
00 Yorumla
1 yılBazi kadinlarsa genelleme yapmiyorum, olgun olup ne istedigini bilmez.
Sevgi vermek guven saglamak ile karsilamak ne yazik ki herkese gore degil.
01 Yorumla- 1 yıl
Ki, genelde bunu kiran da erkekler olur, ve sonra kadin kapanir seviyormus gibi yapar sevmez, cunku cani yanacaktir.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılHer iki taraf için de geçerli bu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜlkede Abaza çok Türk kızları kendini bir şey sanıyor hepsi menfaat paraya bakıyor
00 Yorumla
1 yılKanka konunun senin ne kadar mükemmel olup olmamanla pek alakası yok. İş tamamen karşı tarafta bitiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılHer iki taraf için de geçerli bu
10 Yorumla Erkekler pisliksiniz sizden nefret ediyom yalancılar.
00 Yorumla
1 yılBunun cevabını biliyorum ama sizin bunu çözmeniz zor.
00 Yorumla
1 yılKaç kadın gerçekten sevilmeyi hak ediyor peki
00 YorumlaGerçekten bu teraziden bıktım haketmeyenler en güzelini yaşarken hakedenler çile çekiyor
00 Yorumlavalal ben en sonunda hayatımın aşkını buldum bi yaşta
00 YorumlaSen sevilirsin
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılÖyle kadın da pek kalmadı sanki ya
021 Yorumla- 1 yıl
Biz göremedik
- 1 yıl
Sen neden sevilmeye layıksın peki 😂
- 1 yıl
Sen tam olarak ne istiyorsun ne bekliyorsun peki erkekten?
- 1 yıl
Bu kriterlere rağmen gerçekten birini bulamamış olman çok saçma 😂
- 1 yıl
E bir mesaj at o zaman 😂
- 1 yıl
Tam fake sayılmam aslında da neden atmıyorsun acaba konuşup tanışmak sohbet etmek bu kadar zor değil bence 😂
- 1 yıl
Değilim çünkü yüz benim yüzüm yapay zeka katkısı var sadece pek fotojenik sayılmam orjinalini de atabilirim aradaki 7 farkı sen bulursun 😂
- 1 yıl
Ki senin fake olmadığına nereden emin olduk 😂
- 1 yıl
Ordan bakınca sapık birine mi benziyorum 😂 ha tamam var biraz ama öyle abazalık olarak değil sevdiğim hatuna sapığım biraz 😂
- 1 yıl
Yaz da atayım bu kadar korkacak bir şey yok korkma saçma sapan fotolar atacak biri değilim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılYanlış tipleri beğenme sorunsalı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Sevilen nankör seven kör hep böyle oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kimse değer bilmiyor bu kadar net
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAynısını kadınlar da yapıyor
00 Yorumla - Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026