7. evim boğa burcunda. onun aşırı etkisi var bende sanırım
Bu kadınlar neden hiç boş durmuyor?
7. evim boğa burcunda. onun aşırı etkisi var bende sanırım
35 üzeriyim. yaşıtım kadınlara bakayım belki ciddi bişeyler olur diye düşündüm, kızı tanımak için konuşuyorum maşallah 5-6 tane farklı erkekle sevgili olmuş kız daha 30 yaşında ve hiçbirini beğenmemiş.. iyi de olmayacak kişilerle niye sevgili oluyon kardeşim. işte bu nedenle genç hatun en iyisidir. onlar da yaş farkına takılıyor haklı olarak ama bulacam inşallah bi tane.
Niye evlenme derdindesin ki.. Bir şey olacaksa olur.. Araman bulacağın anlamına gelmez.. Hatta ararken genelde hata yaparsın... Birde 35 üzersin boş durmadın herhalde senin bu yolda birlikteliklerin oldu.. Karşıdan bunu beklemek biraz bencillik gibi geliyor.. Önemli olan senle çıktığı yoldq ne yaptıgı.. Kriterin seni soğutması bana tuhaf geldi :))
Hayat bayağı karmaşık olabiliyor, değil mi? Herkesin farklı deneyimleri ve beklentileri var. İnsanlar, bazen denemeden kimin doğru kişi olduğunu anlayamıyor. 5-6 sevgili belki çok ama belki de daha doğru bir ilişki arayışındadır. Herkesin geçmişi kendine has ve insanları hemen yargılamak haksızlık olabilir. Herkes zamanla kendi doğrularını buluyor. Pozitif kalmaya devam! Belki şans seni de bulacak! 💫😊
Cevap
1Cevap
Gençler de gencim diyor beğenmiyor.
aynen öyleler. arada tek tük olgun sevenler var ama onların da ilerde düşünceleri değişir gibi geliyor
sen 24 sen şansın var hala ama diğer erkeklere göre farklı olman gerek biraz. yine bana göre genç hatunları ayarlama şansın daha yüksek ama erkekler bu genç yaşlarda pek farkındalıklı olmuyor ondan kaybediyorlar genelde.
Dayı gençler daha hızlı merak etme sen 😅
Ama görücü usulü o yaşlarda köyden bir kıza talip olursan o zaman istediğin kriterler olabilir
görücü usülü falan benlik değil, risk alamam. bana kültürlü kendini geliştirmiş farkındalıklı kadın lazım
Ama kafa yapın öyle gibi durmuyor bu arada sen 35 yaşından büyüksen 30 yaşındaki kadın senin yaşlarda olmuyor haberin olsun arada en az 6 yaş var malum
Ayrıca günümüz görücü usulleri de hadi bir kere gördün ikinci görüşün nikahta olsun mantığında değil artık. Gidersin köye sık sık kızın yanına vakit geçirirsiniz kafana yatarsa evlenirsiniz.
kafa yapımı beni tanımadan bilme şansın yok buradan. 30 olanlar da ufak değil. doğurganlık riske giriyor artık bu yaşlardan sonra kadın için.
Meslek ne
kardeşim şunu anlamıyorsunuz şehirde bile kendini yontmuş kız yok çoğu boş işler peşinde. bazen bakıyorum 18-19 yaşındaki kızın zihniyeti 30larındaki bir kızınkinden çok ileri olabiliyor. bu doğuştan gelen yaratılışla ilgili bir durum ve bu potansiyelin ortaya çıkma şansı biraz da kişinin burcuyla alakalı. şehirlerde bile boş beleş tipler doluyken ben köyde kendini hapsetmiş kafa yapısı onlar gibi sığ olan kızı napayım. köydekielrinin çogunun mantalitesini de biliyorum. hiç bulaşmam o işlere. meslek sormuşsun, mesleğimin de önemi yok.
Kendi rızasıyla senden en az 10 küsür yaş küçük bir kız boşuna seninle evlenmez o kıza prenses gibi bakabilmen lazım babasının evindeki konfordan daha iyisini sağlaman lazım ve isterse çalıştırmaman lazım çalışsa dahi kazandığı paradan bir beklentin olmaması lazım sen bunları sağlayabilecek vasıfta mısın? Mesleğin önemi bu
Ha bir de kimseyle takılmamış kız arayan birinin burada takılması da güzel bir ironi 😅 burada o kızı arıyor olman da bambaşka bir boyut. Sana hayırlı işler bol yolunmalar dayı 😅
ok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?