Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ic camasir ozel oldugu icin dikkat cekiyor ve azdiriyor. Denizde de herkes bikinili ama erkeklerde penis kalkmasi olmuyor. Kisacasi ic camasir ozel ve sakli oldugu icin dikkat cekiyor.
Ya herkese gore degisiyor ben ablami ustsuz gormek istemem mesela. Sen rahatsız olmuyorsan senin bileceğin bisey. Ablanda rahatsiz olmuyor belliki. Teyzende uyarmak istemis ona bu durum uygun gelmemis bana da pek uygun gelmedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ic camasir ozel oldugu icin dikkat cekiyor ve azdiriyor. Denizde de herkes bikinili ama erkeklerde penis kalkmasi olmuyor. Kisacasi ic camasir ozel ve sakli oldugu icin dikkat cekiyor.
İyi de sadece oturuyorduk ablamla o an için teyzem laf etti
Ya ahlaki bisey bu. Sadece oturuyoduk degil ic camasirla kalmak uygun degil bence de
Bence bunda sorun yok ki plajda üstsüz güneşlenir yanımda
Artik ablanin bilecegi bisey
Bunda bence bi şey yok insanlar abartıyor
Ya herkese gore degisiyor ben ablami ustsuz gormek istemem mesela. Sen rahatsız olmuyorsan senin bileceğin bisey. Ablanda rahatsiz olmuyor belliki. Teyzende uyarmak istemis ona bu durum uygun gelmemis bana da pek uygun gelmedi
Hımmmm
Sence? Sen neden önem veriyorsun o zaman? Bikini ile görmeye devam et.
Olay şu ablam yanımda iç çamaşırla oturuyordu teyzem laf etti
İyide daha geçen hafta tüm gün denizde takıldık
nerde giyidiğine göre değişiyo işte
Evde
Birisi az detay verir. Diğeri çok detay
İkisinin gorunusleri farkli
Ama aynı yeri kapatıyor
Ben bazen iç çamaşırıyla da giriyorum ki denize
Aaaaa plajda mı
Evet
Kötü durur be
Sen de belki kötü durur ama ben ne giysem yakıştırıyorum kendime 😊
Tatlım ama belli olur uçları falan
Olsun ne yapalım Allah vergisi erkeklerinki de belli oluyor önlem alıyorlar mı hayir
Yaaaa 😁😘😘😘👏👏
😁😁😁
😂😂😂😘😘😘 güldüm
İkisiyle de ayıp.
Neden ayıp olsun
Rus mankenlerde düşündüğünde galiba ayıp gelmiyor ama o rus mankenin yerine ananı bacını koy neden ayıp olduğunu anlayacaksın.
Ne alaka be
Evet neden
Neden
Bikininin amacı belli olduğu için galiba algıya bağlı olabilir ama iç çamaşırla direkt birini görürsen etkilenirsin 🤔 bilemedim
Hımmm evet daha erotik
Aynen