Masallardaki gibi romantiklik isteyen erkek neden yok?

Masallara inandığım için değil ama neden çoğu erkek romantik değil? Yani yok kalpli balon ışıklı balon işte sokaktan veya bahçeden görüp aldığı iki tane gül falan. Çok mu zor kardeşim şunu yapmak ya? Ben daha geçen kalpli balon aldım kendime sırf canım istedi diye. 80 lira verdim. Yolda giderken gül gördüysen üstünden iki tane alır kizın eline verirsin. Tuhafiyecilerde 5 tlik takılar bileklikler var. Ya sen yeterki iste. Slğın teki yüzünden aşka kusuyorsunuz sonra kimseye şans vermiyosunuz ondan sonra niye romantik erkek yok diyince adıni da para yok koyuyorsunuz. Hayır kardeşim mesele para değil. Siz kendinize kılıf buluyorsunuz eskisinin cezasını yeniye kesiyor kimseye şans vermiyosunuz. İsteyen ne yapar eder bir yolunu bulur bir gül ya. Heryerde yetişiyor yolda gorduysen iki tane kopar ver işte kızın eline. Zaten gerçekten sevecek olan kız yok iki tane gül mu vereceksin bana niye buket değil diye beğenmemezlik etmez. Teşekkür eder sarılır. Şahsen ben öyle yaparım. Teşekkür eder sarılır yanağından öperim. Düşünülmek kadar güzel bir şey var mı? Sırf sadece senin için yapmış yani. Ha buketle olmus ha iki tane ne fark eder? Ordaki asıl amaç çiçek değil gül değil. Karşındaki kişinin seni düşünüp mutlu etmek istemesi. Ama bunu bazı hemcinslerim anlamıyor tutturuyorlar ben kaç yaşına geldim bir buket güle layık değil miyim niye iki tane ile yetinip degerimi düşürcem para harcatan yaraniyor diyor. Sen öyle diyosun da karşındaki kişinin maddi durumu yok belki nerden biliyosun? Olsa fazla fazla vermezmi? Niye teşekkür edip mutlu olacagin yerde işleri zora sokup umutsuz umutsuz konusuyosun yani? Allah'a şükür karakterli erkekler yok olmadi hala varlar. Ama bazı kizlar sayesinde aşka kustuler çünkü sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Bu arada ben erkekleri falan savunmuyorum erkeklerin dikkatini çekmeye çalıştığımı zannedip pick me falan demeyin bana. Erkekler de sütten çıkmış ak kaşık değil kizlar da. Hepimizin hatası kusuru var önemli olan ders çıkarmak.
Masallardaki gibi romantiklik isteyen erkek neden yok?