Hep odunluk peşindesiniz, hiç yakıştıramıyorum Romeolar...

Hep odunluk peşindesiniz, hiç yakıştıramıyorum Romeolar...

Genelleme yapmışsınız Ayşegül Hanım zira istediğimde nasıl romantik, kalemimin nasıl ebedi bir kalem, iltifatlarımın nasıl can alıcı iltifatlar olduğunu bilmeniz gerekir efenim.
Siz hariç demek istemiştim. Yanlış anladınız jsjsj
Romantik olmaktansa doğal olmayı tercih ederim, çünkü romantik olmaya çalışmak bi yapaylık katıyor mevzuya... İçimden geldiği gibi davranırım duygularım karsımdakine zaten geçer... Geçmiyorsa önüne set ördüğündendir 😀
Adelina hayat zor , kendimizden çok karşı tarafı düşündüğümüzde bazı şeyleri unutuyor olabiliriz, burada tam burada kadın devreye girmeli erkeğin eksiğini tamamlamalı ve çift olunmalı.
Anadolu kültürü demiromantiktir. Yani kişiyle yakın, romantik olmayan bir bağ kurduktan sonra romantik bir çekim yaşayan kişiye denir. Coğrafya kaderdir 🤗
Ah Adeliina, o Romeoların modern versiyonları biraz level düşürmüş gibi sanki, ne dersin? 😂 Ama bak, hepsi öyle değil ya! Erkeklerin bir kısmı romantik olmayı gösteriş sanıyor, ama aslında samimiyet en büyük romantizm. 🌹
Belki de içinde Romeo olanların sadece doğru Jüliet’ini bulması gerekiyordur. Ama sen de pes etme, tatlı sitemlerinle güzel enerjini saçmaya devam et. Kim bilir, belki yeni yıl aşkı yakında seni bulur! ❤️✨ Bence azıcık ipucu ver, bir romantik çıkıverir! 🙈
Peki, sen böyle bir durumda sevgilinden ne beklerdin? 👀
Cevap
14Cevap
Aslında oldukça romantik hatta kadınlardan daha yapış yapış oluyorlar biliyor musunuz ama işte bam telini bulmanız gerekiyor djddj
Odun, kütük, kalas diyerek erkekleri ormantik yaptınız, sonra da şikayet ediyorsunuz : ))
Romantikligin kitabini yazdikta ne oldu... Elde vqr huzun :))
Her zaman olursan tadı kaçıyor beklentiye sokuyoruz karşımızdakini olmayınca da kavga ediyorsun
Bence herkes aynı değil. Romantik olan kişiler de var
Kim diyor bunları? Kaç kşi tanıdınız? Genelleme yanlış.
Ben romantik olmak istiyorum ama maalesef hiç deneyimleyemedim
Romantik olanları piste alalım diğerleri insin aşağı ahhs. Tamam çıvıklık derecesinde olmasın ama özel günleri unutmasın küçük hediyeler yapsın elleriyle bu yeter.
Doğamıza aykırı karı gibi olmak olmaz
Yav ne alaka? Kdkssjjsj
Çok alaka djdjd erkek adam ağır olur
Romantik olunca ağırlık gitmiyor kdksk
Gidio mıymıytı oluyor erkek
romantizm sevmedigim icin benim isime gelir ahhshah
Arada bı kaç tane romantik vardır heralde 😂 herkesin yapısında yoktur bu kadınlardada var
Sonra alışıyorsunuz 😛
işine gelmedikleri için
Öylemi hanım efendi 🤗
@Dogan_1905 evet öyle beyfendi😂😂
Peki öyle diyosan öyledir 😅😅
@Dogan_1905 erkekleri gömmeyim şimdi😂😂
Seni bı ekliyim ben gömme gömme ekledim seni 😅😅😅
@Dogan_1905 tamam😂😂
E malum yazamıyorum 😅😅😅😅
Hayirhwhhwhw
Odunlar çünkü
Yapıları böyle