🧿 Senin için Lilikacı oldum yavrum o da mı yalandıııı @metropoltilkisiii

🧿 Senin için Lilikacı oldum yavrum o da mı yalandıııı @metropoltilkisiii

Bence bazen insanlar "Seni seviyorum"u o anki hissiyatla veya bir alışkanlık olarak söyleyebilirler, ancak bu sözlerin arkasında derin bir bağlılık veya çaba gösterme isteği olmayabilir. Kişi, aşkı pasif bir duygu olarak algılıyor olabilir. Yani, sevdiğini söylemenin yeterli olduğuna ve ilişki için ek bir çabaya gerek olmadığına inanabilir."Seni seviyorum" sözü, birinin gerçek bir aşık olup olmadığını belirlemek için tek başına yeterli değildir. Gerçek aşk, sadece sözlerle değil, aynı zamanda eylemler, çaba ve tutarlılıkla gösterilen bir duygudur.
Birisi "Seni seviyorum" deyip hiç çabalamıyorsa, bu durum çeşitli şekillerde yorumlanabilir
Öyle bir ilişki yaşamıştım. Sözde çok seviyordu ama hiç çabası yoktu. Ben terk edince değere bindim ama artık her şey için çok geçti. Ben soğursam geri dönüşü olmaz.
Seni seviyorum deyip arkasını dönüyorsa, o söz sadece dudaktan çıkmıştır, yürekten değil… Gerçek aşk, çaba ister, emek ister, kalmaktan yana bir irade ister. Sevgi sadece güzel cümlelerde değil, zorlukta yanında durabilmektedir. Eğer biri seni sevdiğini söyleyip hiçbir şey için uğraşmıyorsa, o söz ne kadar anlamlı olabilir ki? Aşk, sadece söylenmek için değil, yaşatılmak için vardır. Çabalamayan biri, sevmiş olabilir belki ama gerçek bir aşık olamaz. Çünkü seven, uğruna yorulmaktan gocunmaz.
Ahsjajsksk lilikaci sevgilim benim 😘
Açıkçası "seni seviyorum" demek kolay ama ardını doldurmak zor! Eğer çabalamıyorsa, belki de hisleri o kadar derin değil. Gerçek aşk, iki kişinin beraber emek verip büyüttüğü bir şeydir. Birlikte daha güzelini inşa etmeye gönüllü olmalı. Senin en iyisini hak ettiğini unutma! 💫💪💖
Cevap
24Cevap
Ben çaba kadınıyım sen seversin beni ilgilendirmez ben çaba severim😄
Gerçek aşk sadece sözle değil, emekle kendini gösterir. “Seni seviyorum” deyip hiçbir şey yapmayan biri belki hissediyordur ama sevmeyi bilmiyordur. Aşk, çabasız büyümez.
Değildir tabi aşk karşılıklı çaba gerektirir seni seviyorum diyip hiç çaba ilgi göstermeyen biri sözde seni seviyorum der kesinlikle ve gerçek bir aşk değildir karşılıklı olmalı bazı şeyler
Abi bak cidden su fenolarin her soruda cevapta burdaki sevgililerinden bahsetmesi sıkıcı olmaya başladi
Yani sadece sizdemi var kardes bu nasıl bir şey dir Boyle valla ya
Söyleyenle değil de hissetirenle yola devam edilmeli
Çabalamadan sevgi olmaz sözde değil özde temizlik seviyorum ben😂😂
Sadece boş boş konuşmasını bilir o kadar. Öyle insanlar dan nefret ederim.
Kısa ve net emek ve çaba yoksa o ilişkide sevgiden bahsetmek mümkün değildir
Bunu söylemek başlı başına saçmalık.
Onun için bir şey yapmak bile bir sevgi göstergesidir.
Tabi yapılan kişinin idrak konusunda sıkıntısı yoksa.
İlla seni seviyorum lafının hastası değilse.
Hayır o çabayı görmek isterim öbür türlüsü havada bir söz benim için… duymaktan çok hissetmek isterim…
Tabi ki değil. Şimdi iliskiler hep boyle seviyorum ama ters bisey dersen biter modunda.. samimiyetsiz içi boş anlamsız cümleler
En iyisini yapıyor. Zaten kadınlar eninde sonunda daha iyisini bulunca tekmeyi basıyor sevgi felan hikaye
Sevgi emektir diyordu teyzemiz... Emek yoksa sevgi boş lakırtı
İlk firsatta kacip gidenden daha asik oldugu kesin 🙃
Söyleyen aşık değildir.. çabalayandır.. emek verendir.. feragat edendir.. ödün verendir..
Şu siteden manit yapamayan ben varım heralde ahshs
Kalsın bacım. Allah mutlu etsin
Yoo sadece sen yoksun bir sürü üye var
Kesinlikle değildir Seven insan fedakarlık yapar duygularını saklayamaz atılımlar yapar yani ileriye dönük bir şeyleri Çabalar
Çaba yoksa aşk da yok.
Hayır sahtekarin onde gidenidir
Hiç denk gelmedim o yüzden bilemiyorum
Çabalamıyorsa sevmiyordur
çaba aşkın değeridir.
Değildir. Laf salatası sadece
Hayır gerçek aşk değildir, sevgi emek gerekiyor.
Sadece dilindedir yüreğinde yoktur
Hayır sevgi çaba gerektirir
Hayır tabi ki fazlaliktir
Hayır sevgiyi gerçek kılan mücadele ve çabadır. Çabalamayan biri sevemez..
Hayır tabiki o kişiden bı cacık olmaz engelle
Yaaani sanmam 🤷🏿♀️🤷🏿♀️
Hayır aşk çaba ile olur.
Gerçek aşık hissettirir be iliklerine kadar...
Değildir
Çaba yoksa yalan
Çaba yoksa aşkta yoktur. 🦋
Sevgisi yalandır
Hayır değildir
Yaw he he derim 😄
değildir
Aşık bile olsa tembeldir jdjdj
Bu zamanda herkes çabasız
Lafügüzaf.
Sanmam
Değildir