Şu an bu ilişkinin neye ihtiyacı var kafayı yemek üzereyim?

Çok güzel giden bir ilişkim vardı sevgilim biraz guven problemli ama bunu elimden geldiğince azaltmayı başardım bur gün Instagram hesabım da bi kız hesabı gördü bana kim olduğunu sordu "online oyunlarda abazaları trollemek için açtığım hesaptı elmas ve para alırdım" bende bu tür işler ile uğraştığımı bilmesin kaç yasina gelmişsin ne dayı amca dolandırılması çocuk gbisinden düşünmesjb istedim ve cevremden birisi dedim aradan 2dk gecmeden ben bu yaptığım şeyi yalanı ona içimi kabul ettiremedim ve doğruyu söyledim kız arkadaşım fake hesap muhabbetine sana gülüp geçiceğini sorunun o kadar birliktelige ve zar zor güvendirmeme rağmen böyle bi yakab söylemem olduğunu güvenmediğini güvenemedigini söyledi ve ayrıldı benden ben ona o gece herşeyi açıkladım iyi kötü ne kadar kırılsada gönlünü alarak uyuttum küs uyutmadım o olaydan 20 22 saat sonra benimle ayrıldı bilemiyorum yani her şey üstü üste geldi zaten birde bu durum beni iyice bitirdi ne uyku uyuyabiliyorum 2 gündür ne yenek yiyebiliyorum

Şu an bu ilişkinin neye ihtiyacı var kafayı yemek üzereyim?