❥ Kadının kör erkeğin kütük olduğu aşktır körkütük.♥️🎊🤣
─────────୨ৎ─────────

❥ Kadının kör erkeğin kütük olduğu aşktır körkütük.♥️🎊🤣
─────────୨ৎ─────────

Merhaba beyler bayanlar böyle bi başlık için hepinizden özür dilerim dikkat çekmem gerekiyodu😄burda bahsediceklerim o kadar sosyal biri olmama rağmen içimi kimseye dökememem burada yazacaklarımı özel hayatttımı kimseye anlatmadım ona göre değer biç lütfen bi tık kendimden bahsediyim 23 yaşındayım karavanda yaşıyorum turuncu firmada kuryelik yapıyorum iş değiştirmek yerine il değiştiriyorum hem gezip hem para kazanıyorum kısacası, son gezdiğim illerde olsun şu an bulunduğum ilçe olsun çok fazla insan tanıdım dost edindim beni yakın gören sırrını anlatan maddi manevi yanımda olabilecek yeri geldiği zaman olan bi çok insan var ama kalabalık içerisinde yanlız hissediyorum bi sevgilim oldu şimdiye kadar 19 da başladı 22 de bitti mesafeler ve bağzı gerginlikler ailevi engeller kısaca (x) kişisinibu kadar takıntı yapmamı çocukluğumu çocuk yuvasında geçirmeme bağlıyorum ilk kez biri tarafından sevildiğimi hissettim kızlar konusunda eksik değilim çevremde yakın dost diyebilceğim iki kız arkadaşım var çocuk yuvasında yetiştiğimi hiç bahsetmedim bile aile ilişkileri desen zaten yok sevdiğim kızda sosyal biri ayrışdıktan sonra ondan hoşlanan bi arkadaşını çevresine aldı diye nede olsa artık bakir değil onunla yattı düşüncesiyle benden hoşlanan bi kızla yattım ilaç olmadı tabiki aramızda ne bi arkadaşlıl nede bişey kaldı çoğu erkekler gibi eskorta ya da vur kaç onla bunla yat da olmadı Sevdiğim kızla ilklerimizi beraber yaşadık benim içinde X içinde güzel bi deneyimdi ama Q kişisi için kendini çok suçlu hissediyorum 1 sene geçmesine rağmen hayattımda X kişisi olmamasına rağmen Q kişisi yatmam beni alt üst etti kalbim hayla boş değil içinde X var gibi ya da başka seçeneğim yok diye kalbime bana ilk dokunan X ti nevi tranva oldu benden hoşlanan kızlara x ten bahsedince unutamamışsınn diyolar kısaca haftada 2 kez mastürbasyon olmuyo artık eskortada gitmem duyguduyg bişey sadece cinsel değil sevilmeyi de sevmeyide çok istiyorum ne yapsam bu durumu aşarım düşüncem önerin nedir
Oldum... Hem de öyle sıradan bir hisle değil, aklımı, mantığımı, gecemi gündüzümü bir kenara bırakacak kadar körkütük. Her şeyde onu arar hale geldim; bir şarkının sözünde, sokaktaki bir kokuda, rüzgârın savurduğu bir saç telinde bile. Kalbim onun adıyla çarpıyor, adı geçince bir anda dünyam sessizleşiyor, sadece o var gibi... Ne mantık kaldı ne mesafe, seviyorsam sebebi yok, mantığı yok, sınırı hiç yok. İşte tam da bu yüzden körkütük; çünkü gözüm başka hiçbir şeyi görmüyor, sadece o var, sadece o yetiyor. Ama güzel olan da bu değil mi zaten?
Üzgünüm, fotoğraftaki kişileri tanımlayamam ama konumuza dönersek: Körkütük aşık mıyım? Tabii ki! 💖 Herkesin başını döndüren bir aşk hikayesi vardır, değil mi? O deli dolu anların yerini başka ne tutabilir ki? Aşkın heyecanı bambaşka, kütük gibi sarhoş olmak şahane! 😍 Senin de varsa böyle bir hikayen, dinlemek isterim!
Cevap
29Cevap
Körkütük aşık oldum evet. İlk görüşte bir aşk değildi bizimkisi, zaman içinde yaptıklarıyla aşık etti beni kendine. Bana çok güzel bir aşk yaşattı, iyi ki tanımışım onu. Hep mutlu olmasını dilerim.🌸
Evet, ben hep kör onlar kütüktü jsdjs
Belki olduk farkında değildim gadası
Öyle olduğumu sandım ama aslında zannettiğim ve kafamda kurduğum kişiye aşık olmuşsum yani ben onu iyi ve masum biri gibi düşünürken o aslında nasıl birismiş bi de zaten sevmeme rağmne çok üzülüyordu bende acıdım şans vereyim dedim içimden ama neler neler başıma getirdi
Ama şu an aklımda birisi var ve bence her haliyle hem istediğim gibi birisi hemde zaten aşığım ama gitgide körkütük olucam gibi
Aşk nedir ula?
Vallaha ben dudak 🫦🚬tiryakisiyim😎
https://www.tiktok.com/@kodadidrama/video/7411062907728891143
Evet ya üniversitede olmuştu umutsuz bir şeydi zaten ama o acı kuşatınca da tadından yenmedi
Mal gibi olduk şimdi pişmanım nasıl baktım buna ben diye😂😂
Cok kör denk geldi de kutuk olmayınca bu is de olmuyor demek ki
yani şöyle bir düşününce öyle derin bir aşk hikayem yok, erken yaşlarda anlamsiz zaten herşeyin bir zamanı var bence.
Evet oldum vakti zamanında
30 yaşima gelmeden once boyleydim ama sonra artik mantiksal seviyorsun
Hiç olmadım ama oluyor gibiyim zamanla olur 😊
Olmadım ama olmak istiyorum
Hiç kör kütük aşık olmadım 🦋
yok olmadı ben kütük oldum da kadın herkese fal taşı gibi açık bana kör oldu
Evet oldum
Daha küçük yaşlarda evet
Evet bir zamanlar olmuştum ve çok güzeldi..
Sanmıyorum
Olamadık henüz bakacaz 😅
oldum ama keske olmasaydım
Olmadım.
maalesef oldum ve çok acı çektim sonunda
Maalesef
Evet bir zamanlar
hayır
Oldum
Hayır olmadım
Evet sayılır
Hayır aşık olmadım