Bazı erkekler neden bu kadar yüzsüz?

Beni sevgilisinin yanı sıra idare etmeye çalışan biri vardı. Ben de en son “ Düşün taşın, karar ver. Ya o ya ben. Onu tercih edersen de sakın ardına bakma. Ya ben de seni başkasının yanı sıra idare ederim ya da reddederim.” dedim. Beni değil, sevgilisini tercih etti. Beni de her yerden engelledi. Ben de artık onu istemiyorum. Araya bende de hayatıma başkası girdi. Ha ben de ayrıldım ama fark etmez. Yine de artık onu istemiyorum. Dün ayrılmış olacak ki gelmiş benim engelimi açıp instagram hikâyeme bakmış Allah’ın yüzsüzü ! Daha seni ister miyim, ben? Aynı şehirdeki sevgilisini aldatmaya çalışan kişi beni hayde hayde aldatır.

Güncellemeler
1 yıl
Sitede ne kadar çok okumuş olduğunu idrak edemeyen var? Yahut ön yargılarınızı kullanmak daha mı basit? O yüzden mi işinize geleni cümlenin içinden seçip çıkarıyorsunuz? 😃😃😃😃
Güncellemeler
1 yıl
İlk benimle sevgili olmayı istedi. Ben doğru düzgün tanımadığım için kabul etmedim. Hem farklı şehirlerde olduğumuz için güvenemedim, reddettim. Bir ay boyunca konuşmadık, acaba ben mi ön yargı yapıyorum diye düşünüp durdum. Sevgilisi olduğunu bilmeden denemek istediğimi dedim. Öğrenince kestirip atmaya çalıştım ama o beni manipüle etti ikili oynadı da. Yani ben de kızı yerime koydum ve düşündüm süreçte. Kendime de yedek olmayı yakıştıramadım. Bıraksam o ikimizi birlikte idare etmeye dvm ederdi.
Bazı erkekler neden bu kadar yüzsüz?