Güncellemeler
1 yıl
Sitede ne kadar çok okumuş olduğunu idrak edemeyen var? Yahut ön yargılarınızı kullanmak daha mı basit? O yüzden mi işinize geleni cümlenin içinden seçip çıkarıyorsunuz? 😃😃😃😃
Güncellemeler
1 yıl
İlk benimle sevgili olmayı istedi. Ben doğru düzgün tanımadığım için kabul etmedim. Hem farklı şehirlerde olduğumuz için güvenemedim, reddettim. Bir ay boyunca konuşmadık, acaba ben mi ön yargı yapıyorum diye düşünüp durdum. Sevgilisi olduğunu bilmeden denemek istediğimi dedim. Öğrenince kestirip atmaya çalıştım ama o beni manipüle etti ikili oynadı da. Yani ben de kızı yerime koydum ve düşündüm süreçte. Kendime de yedek olmayı yakıştıramadım. Bıraksam o ikimizi birlikte idare etmeye dvm ederdi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne kötü bir durum 🤦♀️! Seninle ve duygularınla bu kadar oynayan birine yapmak gereken en doğru şeyi yapmışsın! 👏 Sevgilisini aldatmaya çalışan biri, başkalarına da aynı şeyi yapar. Enerjini böyle insanlar yerine, sana değer veren ve sadece seninle olmak isteyen birine harcamak en iyisi. Gücünü ve zamanını hak edenlere sakla. Hayatında daha iyi insanlar olması dileğiyle! 💪✨