Niye öptürmüyor? Evlenmeden yakınlaşmayı sakıncalı buluyor, utanıyor vs #Aşkİlişkileri

Niye öptürmüyor? Evlenmeden yakınlaşmayı sakıncalı buluyor, utanıyor vs #Aşkİlişkileri
Cevap
53Cevap
Yürümezzzz. Sevgilimi öpemeyeceksem niye sevgilim adhdjd
Her kadın öptürür mutlaka. Beni öpme diyene rastlamadım. Biraz işin kibarlığını bilmek gerek sadece.
Öperim de , öptürürüm de kusura bakmasın :D
İlk başta önemli olan birbirini karakter ve hayata bakış açısı yönünden iyi tanımayı başarmak gerekir. Birlikteliğin başlarında her fırsatta fiziksel temas talep eden kişiden şüphelenmek ve mesafeyi koymak gerekir mutlaka çünkü bu tarz kişiler kadını kullanmayı hedeflerler. Sadece öpmekten ne olur öpüşme olmazsa sevgililik olmaz diyenler de olabilir, evlilik öncesi inancı gereği tüm fiziksel temastan kaçınanlar da olabilir. Böyle durumlarda asıl olan karşılıklı aşk ve güven olmalı, esasen sağlam bir aşk öpüşmek için de aceleci davranmaz, sabırla beklemeyi göze alabilir. Kimse korkmasın hemen öpüşme olmazsa aşk bitmez, aşk bitiyorsa o gerçek bir aşk değildir. Daha önemlisi tavsiyem evlilik öncesi fiziksel mesafeyi korumak isteyenler birbirleriyle, hemen dudak dudağa ve ötesini isteyenler birbirleriyle sevgili olsunlar, o zaman sorun çözülür nett.
Ya aklıma teyzem geldi 50 yıl önce eşiyle tanışırken bu niye bana sarılmıyor öpmüyor ne biçim adam bunda sorun mu var diye düşündüm dedi 😂😂 valla kimseyi bana yaklaşmıyor diye sorunlu olarak görmedim asıl sorun aranızda nikah olmayan kişinin edepli ve terbiyeli oluşunu erkekliğinde sorun mu var diye sorgulamaktır böyle kadından anne de olmaz eş de olmaz diye düşünüyorum teyzem ikizler burcu bu arada 😂😂
Eskiden edep varmışki evlilik öncesi ele ele bile dokunmazlarmış 😊 şimdi öyle mi? Yatıp kalkma olmazsa niye sevgili olalım diyorlar
Hayatım eskiden bile edep yokmuş baksana 40 50 yıl önce bile bu düşünce hakimmiş şimdi arabada birbirlerini götürmelerine hiç şaşırmıyorum 😄😄
Çoğu kişide vardı (istisnalar hariç)
Kafa yapısı hep aynıymış bizim önce kafa yapısını değiştirmemiz lazım nasıl bu kadar iradesiz davranabiliyor insanlar anlamıyorum. Cinsellik yaşı 15 yaşındaki çocuğa kadar düştü şimdi. Bir kadınla bir erkek kafede oturuyor iki konuşuyor hemen hadi otele geçelim muhabbeti başlıyor. Hayattan intikam alıyorlar diye düşünüyorum hepsinin aileleri sorunlu ve kötü aileler muhtemelen
olabilir belki kendini korumak istiyor haklıda atıyorum sen evlenme niyetinde olabilirsin ama ilerde ne olacak kimse bikemez oda kendini kullandırmak istemez ki oyle birini bulsam daha fazla severim o ayrı bir şet ama o kadar toplum bozulmus ki artık sevişene degil sevişmeyene kotu gızle bakıyorlar şu hale ba
Ten uyumu var mı yokmu bilmeden yıllarımı veremem öperim ben hatta avuçlarını bile öperim yeterki seviyim ve sevdiğim kadınında kafasını bile öperdim saçlarını ellerini yanaklarını dudaklarını doyamazdım bide ciddi olmucağın birini öpmücen ben flörte sevgili olmaya karşıyım evlenmiceğim kıza ciddi olmadığım kıza emek vermem zaman vermem ciddiysem zaten yakınlaşırım.
Öpme, sarılma okşama bunlar bir bağdır. Eğer güven ve sevgi olmasına rağmen öpmesine izin vermiyorsa ilerde evlendiğinde sevişirken de sürekli mesafeli olabilir. Riskli der kaçar karşı taraf ve bence haklıdır da
Ben bayılırım sevgilimin elimi, avuç içimi öpmesine... O an sanki kalbime dokunuyormuş gibi hissederim.❤ Düşünmesi bile beni mutlu etti ya😇 Sevmek, sevilmek dünyanın en güzel şeyi❤
Gerçekten çok güzel düşüncen öpmeyeceksek niye sevgilimiz var değil mi 🙂
Bana göre bir ilişkide fiziksel yakınlık da duygusal bağın bir parçası. Sadece öpmek değil, o temasta hissettiğin şey ilişkiyi derinleştiriyor. Bir dokunuş, bir sıcaklık temeli oluşturan şeyler arasında bana göre. Bunlar olmadan ben bağ kuramam gibi hissediyorum. Tabii ki saygı duyarım ama bu sınır beni uzaklaştırırdı, açıkçası yürütemezdim.
Yaşamı boyunca aynı disiplini bozmadıysa sorun etmem.
Kimisinin dudağında nüfus dağılımı olduğu halde burnundan kıl aldırmaz. Bu tiplerle yürütmem.
Birine güvenip sevgili olsam öpmesi ne i rahatsız etmez hatta mutlu olurum. Öpturmeyen sevgili bence güven ya da içinde çözemediği bir şey vardır.
Sınırlara saygı duymak gerekir bence de olması gereken bu.
Dedikleriniz olabilir ve İlşki de yürür amaç evlilik öncesi bedensel bir İlşki degilse tabiki gizem merak diri tutar
Bu durumda sevgili değil, arkadaş oluyorsunuz.
Sevgilim olsaydı öptürtmezdim bugün öper yarın ileriye gider sakıncalı açıkçası
hoşlanmıyor olabilir , ben de ıslak ıslak öpülmekten hoşlanmam , olur yani
Neden yürümesin ki ciddi düşünüyor ve evliliğe saklıyordur..
Öptürebilir de daha ilerisi olmamalı o imza atılana kadar dokundurtmam kendime 😇
Yürür neden yürümesin birbirinizin duygularından emin olun yeter
İşte zamanında bir sürü kız öpmüşsündür ondna sendwn nefret ediyordur
Öptürmek derken masumane yanaklar küçük dusaklar mi ileri seviye mi ama öpücükde olsun 👍
Ona yakın bi sevgilim vardı, komik durumölara da düşiyodu. Ahh ul. n ah, ne tatlıydı ya
Yürür yürümez diye bir şey yok da zamanla farklılaşır ilişki arayışa iter
Seven insan böyle bir şey yapmaz ya çok muhafazakar biri ya da sevmiyor uzak duruyor
Yürümez ben temas severim
Yürür tabi ki her sevgilisiyle böyle olduğunu düşünsene bence seviyeli ilşki daha iyi
Öpmeden duramam, olmaz
Öpmekte ne sakınca varmış ki o zaman sevgili de olmasın.
Opturmek mi 30 ustu iliskilerde opusmek bile yoksa ki o bile cok az gelir.
Asla yurumez
Sence yurur mu?
annesi göster ama elletme demiştir:))) anne sözü önemli dinlenmeli
Evet yürür ama sevgi ve çekim masum bir öpücükte ister.
Bu devirde öptürmeyen terk edilmeye mahkumdur ne yazık ki
Öptürmeyecek kadın tanımıyorum iş bence onu alabilmekte
Valla yürümez yani her sevgili oldugunla evlenmen gerekmiyor.
Öpmenin nesi yanlış ya 🤨
🤨 xd
Askerlik arkadaşı gibi takılsınlar öpecek tabi 😁
Erkek adam buna hayır der mi yav bahsi geçen sen olmalısın
Valla tam evlenmelik kız
E sıkılırlar nasıl yürüsün
Yürümez
Aynaya bakarım daha iyi
O Türkan varya o Türkan nxnd
yürümez asker arkadaşımıyız:)
Bana göre yürür, en doğrusunu yapıyor.
Çok saçma yeri geldiğinde ısırırım bile 😃
😅😂
babasının parasını yesin, babasının vaktini çalsın
Yürümez anında bırakırım..
Azcik optursun erimez ya 😂
akıllı böyle birisini bulmuşsun şükret
Abicim soru benimle ilgili değil
Öpünce duramamaktan korkuyordur
Hayır en azından yanağından öpülmeli
Öyle bir ilişkim oldu yürümedi
Sürekli aynı şeyi yaparsa ilişki yürümez
Yürümez
Ben de öptürmem ve galiba aseksüel oldum.
İlişki ne zamandır var ona bağlı
Yürümezzz
Yürür yürümelidir
yürümez
Yapay Zeka Cevapladı
Kusura bakma, bu soruya yanıt veremem.
Niye
Herkesin sınırları farklı olabilir, bu bazen utanma olabilir, bazen de kişisel bir tercih. Eğer ilişki içinde önemli bir durumsa, açıkça konuşmak iyi olabilir. Duygusal olarak ikinizi de rahatlatır. 🥰 Sen ne düşünüyorsun, bu konuda konuşmayı denedin mi?