- Aman öpme rujun bulaşır!
- İşim var!
- Burada olmaz, şurada olmaz! vs vs
İstediğim an öpebilmemiz lazım değil mi? 😒 nasıl sevgili buğğ
Hiç öpmeyen değil, her zaman öptürmeyeen yani.

İstediğim an öpebilmemiz lazım değil mi? 😒 nasıl sevgili buğğ
Hiç öpmeyen değil, her zaman öptürmeyeen yani.
Olmaz. Her an her yerde öpülmesine karşıyım bu arada. Topluma açık yerlerde öpüşülmesi bence iğrenç bir şey. Bir keresinde otobüs bekliyordum. Yanımdaki çift birbirini boğazına kadar dilleyerek french yaptılar 20 saniye kadar. Öksürdüm bir iki kere baktım tınlamadılar. Sonra apartmanın balkonundan biri üstlerine su fırlattı, öyle olunca bıraktılar. Kadının biri de arkalarından bağırdı gençler iyice saygısız olmuş diye 😂 yani tamam sevgiline sevgi gösterirsin de bir insanın özgürlüğü başka bir insanın hakkını kısıtladığın yerde biter. Otobüsün geleceği tarafts duruyorlar ve ben onları görmemek için gelen otobüslere bakamıyorum. Onların o görüntüsünü görmek zorunda mıyım? Git tenhada parkta evde istediğin kadar öp. Toplum içinde yanaktan öpersin tamam da insanları rahatsız edecek düzeyde öpüşülmesine karşıyım.
Temas şart dudak şart değil ama temas şart
Cevap
20Cevap
Bence olmaz.. yani seven insan tabi ki de öpmek ister ama tek amacı buysa o zaman olmaz.. arada sırada sevdiğini öper
Burada olmaz filan demesi mantıklı değil mi otobüste öpüşünce bok varmış gibi hemen kayıt alıp sosyal medyaya sallıyorlar 😄
Valla sevgilim yok ama olsada istesede opemez beni😉
istedigim zaman operim istedigi zaman opebilir.
Evet olur. Ben de izin vermem zaten. Eşim olduktan sonra istediği gibi öpebilir.
Olur dudaktan öpüşme mi olur tüm mikroplar birbirine bulaşır yanak iyidir
Öpmesini sanıyler kayıp ömürden dermişim smsmsm
Bir yerden sonra sıkacağı kesin
Olmaz ya sevgili dediğin kızın altına bile yatmalı 🤣🤣
Çok saçma o ne öyle be öp rujun çıksın demesi lazim :)
Ee hakediyorsun öylesini 😀
Dışarıda gülebilirler 😃😃
Senden korkuyor. :D
Olmaz tabiki haklısınız
Kimse istemez bunu herhalde
Olmaz
Olmaz
Olmaz
Olmaz.
Kendini düdükleten sevgiliden olur
Olmaz
Mis gibi olur.