bence değil anlaştıktan sonra yaşın pekte önemi yok. 18 ile 45 arası kabulum :D
sizin var mı kriteriniz
bence değil anlaştıktan sonra yaşın pekte önemi yok. 18 ile 45 arası kabulum :D
sizin var mı kriteriniz
Yaş farkı önemlidir bence. Arada ki yaş farkı açıldıkça tecrübe artacak bir taraf daha oturaklı olurken diğer taraf hep daha çocuksu kalacak. Fakat bu birazda ilişkide ne aradığını bilmekle alakalı bir durum bence. Eğer kendinden yaşça küçük ve enerjik bir partnerin olsun istersen karşı tarafta daha tecrübeli bir partneri tercih ediyorsa bize poğ yemek düşer :)
Bence ilişkideki yaş farkı, bir problemden ziyade ilişkinin kalitesiyle ilgilidir. Partnerler arasında sağlam bir iletişim, karşılıklı saygı, ortak değerler ve birbirlerinin farklılıklarına karşı anlayış varsa, yaş farkı sadece bir rakamdan ibaret kalır ve ilişkinin zenginliğini artırabilir. Önemli olan, iki insanın birbirine ne kadar uyumlu ve ne kadar mutlu olduğudur.✨
güzel cevap tebrikler
Teşekkürler
Yaş dediğin bazen gerçekten sadece rakam oluyor! Eğer kafalar uyuşuyor, hayata bakışınız benzerse yaş farkı ilişkiyi engellemez, aksine bazen çok zenginleştirir bile. Benim de öyle dozajı fazla olan takıntım yok açıkçası, sevgilimle mutluysam yaş kimin umrunda? 😍💃 Enerji yakalansın, aşk uçuşsun yeter!
Cevap
0Cevap
Benden en fazla 4 yaş ufak olabilir ve en fazla 5 yaş büyük olabilir
bekar mısın peki
Evet
sevgilin var mı :D
Yok
Sorun
ilişkide yaş farkını sormuştum soru başlığnda :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?