ben 25 yaşındayım o ise 21 yaşında. Bazı konularda olgun davranmasını ve beni anlamasını bekliyorum. beklentiye giriyorum ama istediğimi alamıyorum. Devam etmeli mi yoksa bırakmalı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaş farkının önemsiz olduğunu savunanlardanım. Ruh uyumuna, ruh yaşlarının uyumu önemli bulunursa ne mutlu. Ben şu an 14 yaş büyük birinden hoşlanıyorum ve ortada bir anlaşmazlık durumu görmüyorum. Uyum yoksa fazla zorlamamak gerekir. Yaşıt olan insanların hepsinin muazzam anlaştıkları söylenemez ayrıca. Demem o ki etraftakilere zarar vermediği sürece içinizden ne geçiyorsa onu yapın onu hesapla bunu hesapla derken ömür geçince geride yarımlık hissi duyarsınız. Karar sizin...
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için içimi rahatlattınız
Soran+1 yıl:)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHem gizli üye, hem yaşını yalan yazmışsın, hem de olgunluk ve dürüstlükten mi bahsediyorsunuz? Allah aşkına dürüst ve olduğu gibi katılana, gelene ne yapıyoruz bu sitede? Neden bu hale geldiniz hiç aklım almıyor. Bu kadar mı bozulur bu kadınlar yahu?
013 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi bu siteye 2017 de kayıt oldum ve sadece 1 kez girdim. Yaşımı maalesef değiştiremiyorum. Ortada yalan olan bi şey yok. İthamlarınız hiç hoş değil. Saygı çerçevesinde yorum yapmanızı rica ediyorum. Zira sizinde karşınızda bi insan var.
- +1 yıl
İnsan olan şeffaf olur. Bu kadar gizliliğe ne gerek var? Bu gizliliğin haklı gerekçesi mi var? Her türlü insan bu gizliliğin arkasına sığınıp yakıyor, yıkıyor, dolandırıyor, aldatıyor, kırıp, döküyor. Sanıyor ki yapyığı yanına kar kalacak? Hiç te değil. Tek tek bulup, intikamlarımızı da alıyor Allah, hiç merak etmeyin. Zaten her şeye evet ya da hayır diyen sizlersiniz. Nedir kaygı ve korkularınız?
Soran+1 yılYani konuyu nerelere çekmişsiniz gerçekten inanılır gibi değil...
- +1 yıl
Konuyu nereye mi çektim? Tam da istediğim yere, hanfendi. Bırakın onu bunu eleştirmeyi, sormayı sorgulamayı. Asıl sen ne kadar olgun ve bu aşk, meşk işini yürütebilecek cesarete, akla, sevgi, niyet ve emeğe hazırsın ondan haber ver. Her şey sen de bitiyor diyorum, hala konuyu nereye çektiniz yahu mu diyorsun? Bence sen de çürük elmasın, sandığı çürüteceksin...
Soran+1 yılBeyefendi siz iyi misiniz Allah aşkına? Benim kaç yaşında olduğum sizi ne ilgilendirir? Bu site bana gizli soru sorabilme özgürlüğü vermişken sizin ne haddinize bunu sorgulamak? Açık ve şeffaflık istiyorsanız bu sitede bulunmayın iyi günler...
- +1 yıl
Site sana çok çok özel bir soru ve gizlilik gerektiren bir soru sorman için bu hakkı vermiş. Ama sağolsun hemcinslerin her şey için bu hakkı, tepe tepe kullanıyorlar hanfendi. Olan bizlere oluyor. İnmisiniz, cinmisiniz belli olmadan gün de kaç böyle gizliler ile ve abuk subuk soruları ve boş konuşmaları, hakaret ve sataşmaları, dünya sadece benim etrafımda dönüyorculuklarınızı çekip duruyoruz. Çocuk yaşının gereğini yapıyor zaten. ama sen? Sen ise hiç olmadığın biri gibi davranarak herkesi kandırıyorsun. Oysa senin de elle tutulur bir çaban ve emeğin ve olgunluğun yok. Tabii ki çiçek alınır, tabii ki de hediye alınır. ama durup durur iken, adı konmamış bir ilişkide iken, kim kim ki lerde iken almak sadece ena. yilik olur ki bu yönümüzü zaten çok seviyorsunuz. Erkeklei yönetmek, istediğiniz tipe ve kılığa sokmaya bayılıyorsunuz...
Soran+1 yılBeyefendi lütfen yazmayın artık. Dedem yaşında adamsınız. Kırmak istemiyorum. İyi günler dilerim.
- +1 yıl
Deden yaşında mıyım? Ama deden değilim. Kaldı ki sizlere hadlerini bildirmek gibi de bir görevimiz var burada. Yoksa babanızın at çiftliği de değil yani burası. Meydanı boş bulup ta iyice çekilmez olmayın. Zaten isteseniz de kıramazsınız beni...
Soran+1 yılBana haddimi bildirmek sana mı kaldı dedecim yaa :D
Bakın çok basit bi olay var soru sormuşum ve sizde cevap yazmazsınız olur biter ne çok laf kalabalığı yaptınız be dedecim aaaa hadi gidin artık lütfen görmek istemiyorum sizi..- +1 yıl
Gel de sana dedemiyim değil miyim bir göstereyim. Edep, haya yok, utanmadan ahkam kesiyorsun...
Soran+1 yılaaa cidden çok oluyosunuz ama gidin artık yeter...
- +1 yıl
Asıl sen ve senin gibiler gitsin. Site inanın daha huzurlu olur...
Soran+1 yılüffff
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
+1 yıl22-23 yaşlarımdydı sanırım, 6 yaş büyük bibkızla çıkmıştım. Güzel oldu. Tabi şartlar ayrılmaya zorladığında üzüldük, hatta o daha içten ve çok üzülmüştü.
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer sormamda sakınca yoksa bikaç bi şey sorabilir miyim?
- +1 yıl
Tabi
Hangi konularda bekliyor sun bilmiyorum ama onu geliştir meye çalış olgun lastirmaya çalış o kadar da küçük değil yaşı
010 Yorumla
Soran+1 yılbu konuyu açmıştım ona ve kendi yaşıtlarını ve ondan küçük olanları ergen olarak gördüğünü söylemişti. Kendisini olgun olarak tanımlamıştı yani. Ama bi erkekten beklediğim en basit şeyleri bile yapmadığını fark ettim. Mesela bi çiçek koparıp vermek ince düşünmek falan bunlar hoşumuza gider ve bana verdiği cevap şeydi çiçek aldım diye seni sevmiş mi oldum...
Soran+1 yılYani evet hissedemiyorum. Bu da beni kırıyo
Soran+1 yılAnlatıyorum bunu konuşuyorum onunla sağlıklı iletişim kurmaya çalışıyorum içime atıp kendime yüklenmiyorum. Ama söylememe rağmen pek değişen bi şey olmadı.. Bilmiyorum napıcam bende...
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılayrılmak en mantıklısı sanırım
+1 yılO daha bebe ondan ne bekliyorsun sal parkta oyun oynasin
10 Yorumla
+1 yılYani sana ilgisi varsa mutluysan devam et ruhunu rahatlatıyorsa bı sorun yok bende 20 yaşındayım ama olgun birisiyim yaşlar sadece sayı sana iyi gelen birisyle olman iyidir
027 Yorumla
Soran+1 yılsorumu yanlış anlamazsınız umarım. Sevgiliniz var mı yok mu bilmiyorum ama. Sevgiliniz varsayarak soruyorum sorumu. Siz mesela ince düşünüyo musunuz bazı şeyleri. Kız arkadaşınızın beklentilerini karşılıyo musunuz ufak şeylerle mutlu edebiliyo musunuz?
- +1 yıl
Ben senin dediklerinin aynısını yaptım yoldan geçerken avluda güller vardı kopardım kulağının arkasına taktım ve gülünce çiçeklerden daha güzel olduğunu da söyledim ben çok yaparım öyle şeyler ayda mutlaka hediye falan alırdım gece acıktığı zaman evine yemek söylerdim yani benim için canımdan öteydi gerçekten sevmiştim bide uzak mesefeydi 12 saat yol gidiyordum onu görmek için şimdi ayrıldık bana dediki sen çok iyisin ben seni hak etmiyorum dedi bitsin artık dedi ve benim dünyam başıma yıkıldı 5 ay oldu ve beni yerle bir etdi ne yemek yiyebiliyor um nede uyku uyuyabiliyorum bence kadınlar kendini surunduren erkeklerden hoşlanıyor bu net erkekler sevince gerçekten fedakar olur eğer fedakarsa seviyordur
Soran+1 yılüzüldüm gerçekten hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılbende bunları istiyorum çok bi şey değil ama görmedim hiç birini ne yazık ki :(
- +1 yıl
Bunları yapmıyorsa mutlu değilsen bu zaman kaybı olur sizin için ben de birtek sadakat bekledim ama olmadı
- +1 yıl
İkimizde doğru insanı buluruz üzülme yani hayattan tek bekletim bir kızım olsun annesine benzesin ben kızımı görünce annesine neden aşık olduğum aklıma gelsin ve birdaha aşık olayım benim hayat felsefem bu öyle takılmak biri değilim aramıyorum da tek olsun sonsuz olsun istiyorum ama günümüzde ki kızlar takılmalık erkeklerden hoşlanıyor yapacak bişey yok
Soran+1 yılyani o kadar haklısınız ki benimde aradığım çok basit şeyler var. şu an askerde mesela dün kötüydüm saat gece 1 de yazdım sonra bana sabaha kadrşı 6 da geldim yazdı yani gece gece kimle konuşuyo ya da napıyo olabilir ki ilgi dileniyorum resmen bi yanım seviyo bi yanım bi açıklama bile yapmadan terk et git diyo çünkü uykusuz geçirdiğim ve ağladığım gecenin haddi hesbaı yok ben böyel basit ve ince şeyler isterken karşılığını göremiyo ve alamıyo olmak beni bi kez daha kırıyo
- +1 yıl
Bence önünuze bakın derim değerinizi bilen. birisi olur
Soran+1 yılayrıldım ve inanır mısınız benim doğum günümü kutlamayan beni arayıp sormayan çocuk dün kardeşinin doğum günüymüş ve 'kızı arayamadım diye çıldırdım' dedi inanılıır giib değil burada bile beni suçladı benimle konuşmasını istemem suçmuş gibi muhtemelen aldatıyodur da güvenimde sıfıra indi sağlolsun
- +1 yıl
Senin icin daha iyi olucak eminim
- +1 yıl
Doğum günün ne zamandı bu arada ben kutlarım üzülme
Soran+1 yılyaa beni tanımadığınız halde düşünüyosunuz teşekkür ederim ama geçti doğum günüm 24 eylüldü
Soran+1 yılumarım daha iyi olur çünkü resmen ilgi dileniyodum. O ise sürekli benim alttan almamı bekledi sürekli geç yazmalar ilgisiz tavırlar sanki arkadaşıyla konuşur gibi mesajlaşmalar sürekli bahane uydurmalar. Muhtemelen aldatılıyo bile olabilirim
- +1 yıl
Umarım dileğiniz gibi bende sadık birisi arıyorum umarım bende bulurum dünya ne garip değilmi konuşmak dertleşmek istersen seni dinlerim sen iyi birine benziyorsun iyilerle karşılaş sürekli hayat seni İnciltmezsin
Soran+1 yılteşekkür ederim güzel temennileriniz için :)
Soran+1 yılyani bu siteyi kullanalı nerdeyse 1 hafta olcak kafamdaki soruları sormak dertleşmek insanlar ne düşünüyo bu konu hakkında diye fikir almak gerçekten güzel hissettiriyo tabi sapık insanlar olmadığı sürece...
- +1 yıl
Instamı verim sana konuşmak istersen hiç çekinme enes_gnk20
- +1 yıl
Sen iyi misin?
Soran+1 yıldeğilim ağlıyorum
- +1 yıl
Ağlama ya ne oldu
Soran+1 yılbilmiyorum ya oluru yok gibi konuşuyoruz ama yine aynı şeyler..
- +1 yıl
Üzme kendini seni mutlu edecekler de var onlarada şans tanı bir kişiye bağlanma yaşım geldi diye de üzülme evde kalmazsın korkma 😅😂 şaka kızma sakın 😂😂
Soran+1 yılyok yok kızmadım :D sadece üzüldüm yani ben farklı düşünüyodum bizim için böyle olması üzdü
- +1 yıl
Bazen düşündüğümüz gibi olmuyor maalesef
- +1 yıl
Eeee bu gün nasılsın
Soran+1 yılyani ağlamalarım azaldı ama içimde kötü bi his var :(
- +1 yıl
Yeni birini tanımak ister misin bu sana iyi gelecek güven bana
Bırakmalısın çünkü biz erkekler geç olgunlaşan varlıklarız.
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Zaten kararını çoktan vermişsin. Teşekkür ediyor bir de... Ne yorum yapmış arkadaşımız da ama, değil mi?
Soran+1 yıl@Erhancanlar Pardon ama sizi ne ilgilendirir bu durum çok dokunmuş anlaşılan yazık...
- +1 yıl
@Erhancanlar Bu yazdığınız küçümseme mi?
Soran+1 yılBeyefendinin kusuruna bakmayın lütfen. Kendisi beni de rahatsız etti. Alakasız şeyler yazarak...
Soran+1 yılTekrardan teşekkür ederim :)
Seni anlayamaz o beklentiye girme
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlamıyo maalesef kendimi kaç kez anlattım ben sayamadım uzun uzun paragraflar falan bile yazdım. En basiti şunu söyleyim kardeşinin doğum gününü hatırladı arayamadığı için sinirlenmiş kız bekliyodu falan dedi ama bu insan benim doğum günümü bile hatırlayıp kutlamadı cidden yazık. Seven insan unutur mu yani belli ki benimle zaman geçirmek için konuşuyo ki aldatıldığımı bile düşünüyorum askerde çünkü şu an kendisi çok geç dönüyo mesajlara ve sürekli bi bahane ve geceleri müsait olduğunu da biliyorum çok bi şeyde yapmıyo ona rağmen yine de anlayışlı olmaya çalışıyorum ama yok olmuyo...
- +1 yıl
Hayatıyla ilgili herşeyi biliyorsun ve kendinde cevaplıyorsun doğru olanı senin bulman gerekli ben sizin aranızı bozmak istemem fakat bu ilişki hiç sağlıklı değil senden birşeyler isterken beklerken güzelde senin beklentilerini karşılamıyorsa seni sadece kullanıyor demektir. Umarım doğru yolu bulursun
Soran+1 yılBana kendi hayatıyla ilgili çoğu şeyi anlatmaz ve bundan hoşlanmadığını kendi içinde yaşadığını söylerdi. Ama ben ilişkilerde iyisiyle kötüsüyle her şeyin paylaşılması gerektiğini düşünürüm çünkü ilişki dediğin şey böyledir sen onu anarsın o da seni. Ama sanırım dediğiniz gibi bu şekilde ilerleyip mutsuz olmaktansa ayrılmak daha iyi bi çözüm en azından kendi halimde ve mutlu bir birey olurum. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
- +1 yıl
Sevgi paylaşımca güzeldir. Bir insan biriyle beraberken onun dertlerini sıkıntılarını dinlemelidir. Eğerki anlatmak istemiyorsa kendi içinde yaşamaktan mutluysa burada cinlik ararım sana ne kadar çok anlatırsa o kadar çok yalanı ortaya çıkar. Gizlilik esastır ilkesiyle ilişki yürütüyorki senin birşeylerden şüphelenmeni ortadan kaldırıyor
Soran+1 yılSanrım haklısın. Çünkü 2023 ocaktan beridir beraberiz 2 kez ayrıldım yine o geldi bana. Her geldiğinde beni sevdiğini ve özlediğini söyledi ama sonrasında ilişki devam ederken ilgisini kesti geç yazmalar sürekli müsait değilim çok yoğunum demeler. Yani ben bu müsait dğeilim işim var olayınıda anlamış değilim. İnsanlar bu zamanda (çok özür dileyerek söylüyorum bunu) tuvalete bile elinde telefonlarla giderken... Yani resmen beni vakit geçirmek için kullanıyo...
- +1 yıl
Boş zaman vakitlerini sizinle değerlendiriyor diyebilirim. Başkalarından arta kalan zamnalarını sizin duygularınızla oynayarak egosunu tatmin ettiğini düşünüyorum. Bazen uzaklaşmak en güzel karardır uzaklaşamazsan kendi yolunu bulamazsın senin doğruların dünyanın en güzel doğrularıdır.
Soran+1 yılayy çok teşekkür ederim kimsiniz bilmiyorum ama yüreğime dokundu yorumunuz yüzümü güldürdünüz teşekkür ederim tekrardan :)
Soran+1 yılteşekkür ederim tekrardan :)
erkekler geç olgunlaşır sis yani kendini yorarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa seviyordum ben aama :(
- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar da bi yaş farkı yok gayet ideal...
03 Yorumla
Soran+1 yılgenelde erkekler geç olgunlaşır klişesi vardır ya beni korkutan şeyde o çünkü bazı beklediğim şeyler olmayınca üzülüyorum..
- +1 yıl
Üzülme ya... akışına bırak... geç olgunlassada sonuçta bi şekilde olgunlaşır... hem bazı erkekler erken de olgunlasabiliyor
Soran+1 yılkorkum şey ya hani bütün her şeyi bende deneyip test etmesi beni kırması üzmesi ve başkasına gidip bebek gibi davranması o zaman cidden benim suçum günahım neydi diye sorgularım :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkınız normal
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılErkek küçük olursa ciddi ilişkide sorun
05 Yorumla
Soran+1 yılBende ciddi düşünüyorum keza aynı şekilde o da öyleymiş dediğine göre yani ama bazı hareketlerden ciddi olan böyle davranır mı diye düşünmeden edemiyorum
- +1 yıl
Pek bişey diyemem ben 24 yaşındayım o yaşta iken bile bazı konualrda kafam karışabiliyor
Soran+1 yılDoğrudur tabi haklısınız. Ama yine de duygularla oynanmamalı diye düşünüyorum
- +1 yıl
Ben uyarayım
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyeniz için
+1 yılCocuk daha yahu karsindaki
07 Yorumla
Soran+1 yılAslında değil ama kendi düşünceniz tabi saygı duyuyorum
- +1 yıl
Surda cidden saygılı birini görmek güzel tebrik ediyorum sizi
Soran+1 yılTeşekkür ederim keşke bende cevap verenler içinde bu saygıyı görebilsem :)
- +1 yıl
burada bu tür şeyler normal
Soran+1 yılYani ben pek alışamadım bu siteyi kullanalı 3 5 gün kadar oldu kafama takılan soruları insanlarla paylaşıp fikir almak bi nebzede olsa içimi rahatlatıyo. Ama bazı insanların çok kaba bi üslubu var ne yazık ki..
- +1 yıl
Eee aileden sevgisiz sadece telefonla büyüyen bi grup var doğal sonuç buda
Soran+1 yılAma telefonu pek elime almıyorum demişti bi ara. Hatta bi ara zamanım yok vs diyodu. Bunlar benim kafamı karıştırmaya yetmişti. Çünkü insan önemsediği insana zamanını ayırır sohbet muhabbet eder. Çok yoğun çalışırken bile sürekli ilgisi üstümdeydi ama şu an maalesef ki öyle değil...
+1 yılSorun değil bana göre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden küçük olmaz canim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsıkıntı b
00 Yorumla Erkek kadından her zaman daha büyük olmali
00 Yorumla
+1 yılKendi kqfanda biriyle ol
00 Yorumlayoj be
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAz daha zaman ver ona küçük sana göre
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela bahsettiğiniz zaman ne kadarlık bi süre?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle yap ilk normal otur konus sonra zaman ver ama zaman sana bagli
Soran+1 yılÇok kez konuştum uzun uzun paragraflar yazdım rahatsız olduğum yanları söyledim. Ama sanki sorun o an çözüldü ve sonrasında yine devam etti. İçimde hala ona karşı hisleri var. Ama bilmiyorum fikir almak için sormak istedim sorumu. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
+1 yılOlmamalı
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026