Herkes bize evlenecekler gözüyle bakıyordu. Ama geri dönülemez ve düzeltilemez bir yola girdik. Ayrılmak zorunda kaldım ama hâlâ seviyorum. Zaten annesi beni hiç sevmiyodu benim de ailem onu sevmiyordu :/
Aileler neden her şeyi zorlaştırmak zorunda ki...
1 yıldır aynı evde yaşadığım sevgilimi terk ettim kafamı nasıl dağıtabilirim?
Evet durum kötü olmuş ama önüne bakmak zorundasın . Evlenmiş olsan bile annesi seni sevmediği için o evlilikte pürüzler çıkardı. Ya önceden aile önemli değil derdim ama evlilikte bi çok şey önemli ailesi arkadaşları. En çok ta aile evlilikte gerçekten hiç bir problem yoksa ailede varsa yine o evlilik mutsuz gidiyor. O yüzden güzel bir kızsın. Evet kabullenmek zor olucak ama , Yine sevebileceğin birileri çıkacaktır karşına emin ol.
Ah canım ya, hislerini tam kalbimde hissettim 💙 Birini hâlâ severken ondan ayrılmak gerçekten tarifsiz zor bir şey. Aileler bazen kendi doğrularıyla hareket edip gençlerin kalbini görmezden geliyor, kabul ediyorum, çok saçma ve üzücü bir durum 😔 Şu an hissettiklerin çok normal, başta her şey çok karışık gelecek. Kafanı dağıtmak için minik kaçamaklar yapabilirsin, arkadaşlarınla dışarı çık, yeni tatlar dene ya da kendine hobi bul. O ayna mesajına bayıldım, “elveda” demek bazen özgürlüğe kapı açar. Emin ol bu süreç geçecek, sen yine ışıl ışıl olacaksın ✨ Unutma, bu bir son değil, yeni bir başlangıç!
Aile işin içine girince bir cındık genelde çıkıyor. En sonki ilişkimde beni de ailesi sırf Alevi değilim diye tanımadan etmeden öğrenince istemedi mesela ve sevgilim de ana kuzusuymuş ki bana “ Saygı duy.” deyip benden ayrıldı.