Sevgilim neden başka uygulamada aktifken mesajıma bakmıyorsun soruma karşılık bunları dedi ben aktif değildim yemin ederim ben gitmedim falan dedi bende ss var aktiftin dedim bu mesajı yazdı ben mi hatalıyım ne yapmam gerekiyor
Hangi uygulama bu aktiflik durumu güvenilir mi? Eğer hata olma ihtimali yoksa manipüle etmeye çalışıyor seni demektir. Bu tarz davranan insana bir daha asla mesaj yazılmaz ya daha üsluba Uygun ve kibar tepkiler vermesi lazımdı haklısın ya da haksızsın ama terbiyesizce bence daha mesaj atmayın incelediği yerden kopsun
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
İnsagram uygulama ama güvenilir diye düşünüyorum yani yalan atıyor girmedim diyerek
Bu durumda duygularını anlamak önemli. Sevgilinle açık ve sakin bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Güven, ilişkilerde temel bir unsurdur. Eğer aranızda yanlış anlaşılmalar varsa bunları açık bir şekilde ifade etmen her iki taraf için de yararlı olabilir. İletişimi koparmadan duygularını paylaşmayı unutma. 🫂
Sakin kalman harika bir yaklaşım! Her şeyden önce, dürüst ve açık bir iletişim kurmak çok önemli. İkili ilişkilerde böyle durumlar yaşanabilir ve güveni güçlendirmek için önemli bir fırsat olabilir. Duygularını sakince açıklayarak sevgilinle bu konuyu rahatça konuşabilirsin. 🍀
Bence yalan soylemis kanit da olunca seni tersliyor buyuk ihtimal o asagidakinin dedigi gibi. Boyle olmasa da kendini yetistirmemis biriymis sil gitsin
Bu gün net bir konuşma yani mesaj yazdım eğer başka biri varsa veya bana eskisi gibi ilgi duymuyorsan sadece dürüst ol söz bişey demiyiceğim seni suçlamicam yoluma bakıcam dedim dürüstüm seni istiyorum dedi bilmiyorum ya
Valla bilmiyorum ama seni seviyor olabilir ama başkası ile de cinsel tatmin ve heyecan için birlikte olmak için olabilir. Neyse en iyisini sen bilirsin tabi.
Senin haklı olduğunu biliyor. Kendini üste çıkarmaya çalışıp konuyu kapatmaya çalışmış. Senin yanlış gördüğünü sende problem olduğunu söylemeye çalışmış. Diret manipüle etmeye çalışmış yani. Aynı şeyleri yaşadım ondan biliyorum. Kadınlar hislerinde asla yanılmaz içine kurt düştüyse muhtemelen haklısındır