5 yıllık sevgilim terketti veri geldi 3 ay sonra.2aydtı konuşuyoruz bana gereksiz bi kaç kez hakaret etti. şu an ayrılmak istediğimi söyledim çünkü bu gelgitleri beni yordu. Söylediğimden beri 10-15 kez arıyor günde herşeyden kurabiye yapmama bile niye yapıyon diye sorguluyor (ona kurabiye yapardım). Sevmiyorum eskisi gibi diyorum zamanla olur diyor.100 kere seni çok seviyorumla iyi ki evlenicez diyor. Benş anlamıyorsun zarar mı vermem gerek illa benş anlaman için diyor? Nasıl bırakabilirim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hakaret bile başlı başına uzaklaşma sebebidir. Sil ve geç.
canım canım dedi
Ufak şeylerde terketmesinin konusunu açarken falan
Uzaklaşmalısın
Slk grzkl demişti
Ayrıl malı mı
Sen hakaret edilmek için mi seviliyorsun. Yoksa güzel sözler duymak için mi
Zamanında hata yapmışsın bırak seni rahatsız ederse savcılığa git
Terketti ya geri dönerek değil mi
Ayrın neden çekiyorsunki ilk başta kabul etmeyecektin
İlk başta kabul etmedim arkadaş kalalım dedim bi şekilde ikna etti şimdi baktım olmuyor iş stresi diye terketmişti çok yoğun çalışıyordu yine hakaret falan ediyordu bana zarar vermemek için ayrılmış. Yine slk grzkl diyince dedim artık bitti konuşmayalım. Bu sefer tam tersi mesajlar aramalar bırakmıyor
Engele sende çok zor değil
Sıkıntılı bir tip şakaya gelmez uzaklaştırma aldır 6ay
Öleyim mi napayom bi hata yaptım diyor. Terketme sebebi işi çok yoğundu ondan mıl zamanda hakaret falan etmişti Bana daha fazla zarar vermek istememesiymiş.
Anlamıyor yazmadıkça daha çol arıyor aileme falan fotolarımızı arar beye kendine zarar verir diye korkuyorum
Ters yapmıyorum ondan. Stresten bana yaptıkları yüzünden iyi değilim heryeri de sivilceler çıktı. Bi kızıyor hakaret sonrs seni çok seviyorum
Duygularınla değil mantığınla karar ver sonra çok geç olabilir
Evlenicez diye ama böyle biriyle evlenilmez değil mi
Ağlıyor bir de
Ailene durumu sen aç elinde kozu kalmamış olur sakin ol önce annenle konuş sonra beraber gidin uzaklaştrma aldırın bu iş şakaya gelmez
Asla evlenmeyi düşünme onunla çok pişman olursun ömrün ağlamakla geçer ayrılmaya kalktığında da...
şu an katlanamıyorsun daha sevgilisiniz evlenince bu baskılar x100olacak
Delirmiş gibi normalde beni umursamazdı bu kadar
hiçbir şey için geç değil sevgili oldun diye onunla evlenmek zorunda değilsin. Sana bunu dayatmasına izin verme ailenden çekiniyosun ama bi iki kızarlar küserler yine bağırlarına basarlar kurtul o adamdan
Sevmiyorum diyorum ben biliyorum seviyorsun gözlerinden anlıyorum diyor
Hani bu kadar çok seviyorsa niye terketti 3 ay yoktu
İş stresi dedi zarar vermek istemedim dedi ama nasıl güvenilebilir mi sizce böyle yapana?
İlk fırsatta daha kötülerini yapıcak asla düzelmiycek değişmiycek hemen önlem almazsan şiddet asla bitmez artarak devam eder
Değil mi takıntı yaptı şu an normalde az arardı sen benş ara derdi şimdi durmuyor
Onun da kendi sorunları var belli ki sana yansıtıyo ama tehlikeli bi tip uzaklaşmalısın
Kendi de öyle diyor iş stresi falan . Sana bunları yansıttım diyor
Sensiz yapamam diyor 3 ay konuşmadık kendi ara verelim dedi 1 ay ara verdik terketti 2 ay somra geldi. Gelince de Hergün seni düşündüm beni aramanı bekledim. Aramaya yüzüm yüktü diyor
İstek at bana özelden konuşuruz
İstek attım
Gönder gitsin engelle her yerden
Hak ediyor mu sizce
Fazlasıyla hem de
Zorla buluşmaya çağırıyor
Engelle... hiç acima
Hâlâ mı sevgilin inanmıyorum sana ya
Neden
Beş dakka daha sevgilim olamaz dı ayrılırdım şimdiye kadar 10 defa
Hakaret ettiği için. Ç
Mi
Hem hakeret hem git gel hem karışması bu kişi seni sevmiyor ki
Slk grzk falan diyordu kızınca
Sevmiyorsa niye böyle yapıyor
Slk grzk diyince seviyor anlamına mı gelir
Yok sevmiyorsa niye böyle bırakmıyor beni dedim
Hakaretleri canım canım falan diyordu
Başka bulamamış sana kalmış işte bulursa da gider
O kadar arıyor ki buluşalım konuşalım. Ne hayallere kurduk
Hepsi bir hayal işte cinsellik yaşamışsan onun için de arar
Yok yaşamadık
Yaşamıyoruz da şimdi sadece normal avm cafede falan buluşuyorduk
Ama yine işte slk grzk dedi barışıncaya sonra söz bi daha demicem dedi
Şimdi yemin etti hayatımda Senden başkası olmadı diye zorla buluşalım diye söz verdirtiyor
Bu kişi senden istediğini alamamış olmalı yani cinsellik o yüzden peşinden koşuyor muhtemelen
Evlilik öncesi ilişki istemedim olmadı
şu an evlilik planları var istemiyorum diyorum hayallerimiz var bizim ben ilkimizi de biliyorum sevdiğini biliyorum diyor
Sevmiyor bence güvenme
ayrıl madem knka uğraşma artık
3 ay beni aramadı hiç . Şimdi psikolojik baskı altında gibiyim her dk arıyor istemiyorum diyorum Yani ayrılalım diyorlu bırakmıyor
Evlencez az kaldı diyor. Pskikolıjisi mi bozuk anlamıyorum istemiyorum zorluyor
zorlamasına izin verme Kadınların en büyük kozunu kullan trip at açma telefonlarını tersle
Yapıyorum 20 kere arıyor 1-2 sinş açıyorum mesaja bakmayınca daha çok arıyor
Sevmiyorum diyorum anlamıyor böyle biriyle evlenilmez değil mi
ben olsam evlenmezdim aranız da cinsel bir ilişki de olmadıysa vur poposuna tekmeyi gitsin
Değil mi terketti beni işleri çok yoğundu daha fazla zarar vermek istememiş ozamam da slk grzkl diyip küfür etmişti bi kaç kez.
Yok ilişkiye geçirmedik
Ağlıyor evlenicez para biriktirdim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyor
Madem ilişki de yok ayrıl işte yaşın genç daha niye ömrünü tüketiyorsun da manyaklık etme bu konu da
Bi hata yaptım pişmanım seni bıraktığıma diyor ağlıyor öleyim mi diyor
24 üm o 25
Duygu sömürülerine kanarsan hayatının hatasını yaparsın. Çünkü uzun süreli bir ilişki de aşk dan çok alışılmışlığı bırakmak yorar insanı emin ol bu konu da
Bu devir de ilişki yaşamamış kız nadir bulunuyor heba etme kendini
Yaa hani olasan yok oldu ya evlenicez falan diyor ona üzülüyorum
*O kadar yıl
Çol sevse terletmezdi zaten değil mi 1 ay ara verelim dedi terekeyi 2 ay somra da geldi
o 1 ay da 2 ay da başkası ile olmadığının bir garantisi yok ise ben umursamaz yol verirdim
Nasıl güveneyim dimi evlilik sonuçta
Ağlıyor yeminler ediyor psikolojimi altüst etti diyorum istemiyorum ondan da anlamıyor ikimiz de seviyoruz ben görüyorum senin yüzünden herşeyi seviyordum diyor
Ben de evlilik yoluna çıkacam birisini arıyorum. Senin yaşadığın gibi şeyler yaşamış olsam ayrılırdım emin ol
Değil mi nasıl affedeyim. Gitmeseydi ağladım o kadar konuşalım dedim bi hatam varsa yok dedi sevgim bitti gitti. Sonra abisinin intihara kalkışması olayını söyledi
Psikolojim iyi değildi dedi
Her şeye bahane üreten insanlar yorar çözüm bulmaktan ise kaçmayı yeğleyen insanlar yorar dostumm
Evet en mantıklısı ayrılmak
İşte birden terketsem kim tutar ailem foto atar kendine biley yapar diye korkuyorum
Ama söylüyorum da anlamıyor
Umursama ne yaparsa yapsın senin sorumluluğun da değil o. Ne fotosu atacak sanki de 24 yaşında kızsın kim ne karışır sana
Ya karışıyor ailem bilmiyordu kötü bi fotom yok ama ailem anlamaz hemde çok kötü şiddet falan uygulayabilir babam
Hani ondan korkuyorum
Açık seçik bir foton yoksa korkma. Kaldı ki evlilik çağın da birisin. Bu devir de şiddet mi kalmış. İsteğin gelmiş yapmış olsan bile kimse karışmamalı sana
Evet haklısınız ama İşte aile evinde olunca
Eğer evlenmek gibi bir düşüncen var ise Bu çocukla evlenme lütfen.
Ailemde baskı gördüğüm için o en başlarda bana çok değer veriyordu ondan bağlandım. Evlenmek istiyorum tabiki ama gerçekten değer verem biriyle
5 yolda tanıyamadım ger sinirlendiğinde fotoları siliyorum bitti sen ayrıl vs. Ayrılmal isteyince okulu bırakıcam. Sonra kendi terketti
Şimdi de artık mesaj arama görmekten bıktım 3 ay ses yoktu Nasıl durdu
Aile baskısından kaçarken sadece cinsellik için kullanılan birisin haline gelmeni istemem açıkcası
başkası vardı onu tatmin eden de o yüzden
O 3 ayda mı başkası oldu diyorsunuz
Evet.
Yani ben ona dedim bı sıkıntı in varsa söyle çözeriz hatta dedim bi hastalığın mıı var kötü yoksa gitmez dedim.
Erkeklerin bazen belirli yaşlar da cinsellik düşkünlüğü fazla senden alamadığı için gitmesi normal
O kadar gitmesine şaşırdım. Abim intihara kalktı onun da etkisi yoksa senle daha kötü şeyler olcaktı dedi
İnsanlar oldukça kolay yalan söylerler inanma her şeye
Yeminler etti senden başka kimse olması ağlıyor yoksa sana niye geleyim diyor
Tabiki söylerler işte bu durumda güvenilir mi
Ben o kadar yıla üzülüyorum
Üzülme. Zararın neresinden dönülürse kardır, üzülecek bir şey yok. Evlenip de hadi bu durumları yaşasaydın. Bu sefer dul birisi olarak bu soruyu soracaktın.
O kadar bunaltıyor ki istemiyorum diyorum hala konuşmaya çalışıyor. Buluşalım diye
Zorla söz verdirtiyor
Kimse sana zorla bir şey yaptırtamaz. Terslemeye çalış artık bence
İşi gücü bırakıp aile evime gelicekmiş bilmiyorum ağlıyorum istemiyorum diyorum anlamıyor olucak ikimiz birbirimize destek olucaz diyor
İşin çok zor gerçekten. Bir de zorla evlendirirlerse seni geçmiş olsun
Nasıl kurtulacak engellesem eve gelir evimi biliyor
Gelirse şikayet edeceğini söyle Kötü bir şey yapmamışsın sonuçta