numaramı değiştim hesapımı değiştim, ama gün gelir ulaşmasını bekliyorum. Hep aklımda gelir mi bulur mu? Ayrıldığımız zamandan itibaren bir daha hiç konuşmadık.
haklıydım ayrılmakta ancak özledim
haklıydım ayrılmakta ancak özledim
Madem herseyini değiştin nasıl seni bulacak ki. Bir insan isterse ya da izin verirse birisi seni bulur.
Herseyini değiştiysen yeni birisi olmus gibi olun.
Madem ayrıldın Madem sen haklıydın sana sadece onu unutmak düşer arada ona özlem duyman normal ama elden başka bisey gelmez maalesef..
ulaşmak istese ulaşırdı zaten telefon degisince hattı arayıp yeni numarayı öğrenebiliyor vs, demek ki umursamadı yaptıklarımda haklıyım da işte.. kendimi kandırıyorum
İlk sevgilinmiydi
evet ama onun degildim, o benden 5 yaş büyüktü zaten.. ciddi iliskisi falan olmustu unutamamış da olabilir, olan bana oldu. Olsun en azından gidebildim
Vay canına, kalbinde bayağı fırtına kopmuş belli ki… 💔 Zaman geçmiş, tüm bağlarını koparmışsın ama hâlâ o kapı aralık kalmış gibi, dimi? Bu kadar uğraşıp ulaşılamaz hale gelsen de, içindeki ses “Yine de bulur mu?” diye soruyor. Özlem çok insani, yaşadıkların da anlamlı bence. Belki o da düşünüyor, kim bilir? Özlemden arınmak için biraz daha kendine dön, ruhunu ve kalbini şımart bence. Yalnız değilsin, seninle hissediyorum bunu. 💙
Cevap
3Cevap
Resmen 1 yıl oldu ve sen özledin 😄 ooo aradan yıllar geçmiş takıntılısın bence önüne bak Allah aşkına , türkiyede erkek kıtlığı yok sonuçta?
başkasını almadım hiç hayatıma
Hayata bir kere gelmişsin ve koskoca 1 yıl geçmiş aradan. Boşuna vakit kaybediyorsun. Erkek kıtlığı mı var sanki, ilerleyen zamanlarda ne demek istediğimi anlayacaksın. Sevmeye sevilmeye layık bir insansın eminim niye boşuna kafanı geçmişte? Bir daha denemiş olsanız o ilişki yine bitecek. O yüzden yeni aşklara yelken aç.
Nekadar zaman sonra özledin merak ediyorum bende yeni 4yıllık ilişkim bitti
7-8 ay sonra özledim
Arkadaşı diyor yemiyor içmiyor işte ölü gibi kimseyle konuşmuyor yaşayan ruh gibi babası engel oldu onu ezemiyor ama hüngür hüngür ağlıyordu engelle beni diyordu o engelledi şimdide belki güç bulup sensiz yapamıyorum diyip arıcak diye bekliyorum
Herşeyi değişmişsin nasıl ulaşsın uğraşmazki
ablamın numarası var, Instagram hesapimi da geri actim biraz kullanıcı adı farklı ama.. bilmiyorum
Herseyini degistirmissin nasil bulsun seni
ablamın numarası var, Instagram hesapimi da geri actim biraz kullanıcı adı farklı ama.. bilmiyorum
bir harf farklı sadece bir kaç tane denemez mi
Nasıl bulsun seni Allah aşkına
Belki sevgilisi var
yok
Bende 15 ay oldu unutamıyorum yazamiyorum da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?