Sen benden daha iyilerine layıksın seni sevmiyorum hoşlanmadım gibi hele bazıları ilişkiye başlar her şey güzeldir sonra senden hoşlanmadım der ayrılır madem hoşlanmadım neden günlerdir konuşuyorsun başında de git yani böyle olunca insan üzülüyor kırılıyor gururuna yedirmek zor oluyor ümit verip oynamak gibi bir şey oluyor
bahane uretilmis ayrılık mesajları olabilir. işte ailemle sorun var sen daha iyilerine layıksın gibi. cok yapmacık bastan savma mesajlar.. bunun yerine bana gerçek sebep söylenmesi daha önemli. bir de şu ayrılık mesajına katlanamam, mesela saçma bir şey için beni sucluyorsa katlanamam. "sen bana resim atmadin bu yüzden ayrılmak istiyorum" gibi ayrılık cumlelerine sinir oluyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Bana burdan birini hatırlattı Bursali 😅 O da böyleydi ümit verip verip yarı yolda bırakmayı çok severdi. Benim psikolojik sorunlarım var, şöyle böyle işte senle ciddi düşünemem bilmem ne. Umarım mutlu olamazsın, beni üzüp kırdın ya mutlu olma sakın sen. Ben evleniyorum da davetiyeni yollarım bir ara 😂Buradaysa kendini bilir zaten M. B. K (Ad soyad bas harfleri )
Karşımdaki adamı sevdiğimden her ayrılık cümlesi bana acı gelir. En çok sen benden daha iyilerine layıksın yalanı. İnsan sevdiğinden her cümle acı verir o an duyunca hem sinirlenir, hem üzülür. Ağır bir süreçtir ayrılık...
Senin enerjin ne kadar tatlı ama konu ayrılık olunca işler ciddileşiyor tabii! "Sorun sende değil bende" klişesi bi de o "Ben böyleyim, değişemem" cümlesi yok mu, tüylerim diken diken oluyor! 😂 Sen de hissettin mi o bahanenin ağırlığını? Valla dostum, biraz dürüstlükle çok daha kolay atlatılır her şey!
Ayrılan karşı taraf olmadı ki jsjs elinden geleni yaptı ama😃genelde benim cümlem şu oluyor " ne sen yorul ne ben yorulayim" ... ulan yorulucam gel oldurcaz bu ilişkiyi @Flankes1 seni yolda bulmadım ben
@Timut biri önüme geçip, ben evliliği düşünmüyorum sevmiyorum, sende sevmiyorsun dimi? ilerde birlikte yaşarız çalışırız okuruz felan dedi, ailem beni evlendirmek istiyor tek kalmayayim diğe onlar ölünce dedi. Ama ben istemiyorum. Be canım ailene sevdiğim kiz var ya zaten deseydin, evlenmek istemiyorum ama evlenirsem onla evlenirim deseydin ya dedim. Tak diye biraktim. Sorun evlilik değil. Sorun insan sevdiği insanin neye kirilacağını neye üzüleceğini bilmesi lazim. İkinciside kursta bir kız varmiş, arkadaşlariyla iddiaya girmişler kim ayartir diye, tüm ortak arkadaşlarımızda biliyormuş. Her gün kizı görmeğe, görüşmeğe gidiyormuş kursa. Sonunda bir şerefli arkadaşımız çiktida bana söyledi gerçekleri. Ya seni canım yerine koyuyorlar ama ben dayanamayacağim durum bu dedi. Konuşmasina, açiklamasina bile izin vermedim. O an bitti. Asla bi daha yüzümü bile göremedi. Durmadan ailemin karşısına çıkıp yaşadiğim yeri bile sormuş ağlayarak. Zaten yaşadiğim yeride terketmişdim olaydan bi kaç ay sonra.13 yil oldu. İşin komik tarafida ben hepsinden her zaman üstündüm. Akil zeka ve görünüm olarakta. Bazen sadece erkeklere özgü değil bu yanliş anlama böyle kadinlarda var, kendinden üsten olani hep ezmeye çalışıyorlar.