1 yılBence bu kişi hayatının farklı dönemlerinde ilişkilere öncelik vermemiş olması mümkündür. Belki kariyerine, eğitimine, ailesine veya hobilerine odaklanmıştır. İlişkiler onun için her zaman birincil öncelik olmamış olabilir. Kısmetini beklemesi de, acele etmek yerine doğru kişiyi bulmaya verdiği önemi gösterebilir. Sosyal açıdan daha içe dönük veya çekingen bir yapıda olmak, flört etme ve ilişki kurma konusunda zorluklar yaratabilir. Bu, kişinin karşı cinsle iletişim kurmada veya ilk adımı atmada kendini rahat hissetmemesiyle ilgili olabilir. Kısmetini beklemek, bu durumda pasif bir duruşun yansıması olabilir.✨
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. bir şey düşünmem belki evlenmek istememiştir ya da karşısına kafa dengi biri çıkmamıştır.
Hayatta herkesin önceliği evlilik veya ilişki olmayabilir. Belkide kendini kariyerine adamıştır. Ama belki bir yaşa kadar evlenmeyen erkekler evlenmekten kaçabilir.26 Yorumla
Soran1 yılDoğru ama bunun birde duygusal ve cinsellik boyutu var. karşı cins tarafından sevmek sevilmek insanın doğasında olan bir şey sonuçta yani insan ruhu erken yaşlardan itibaren buna ihtiyaç duyar yokluğu duygusal boşluk yaratır hepsini geçtim bu adamın cinsel ihtiyacı olmadı mı hiç?
Soran1 yılPeki kişisel olarak sormam gerekirse sana böyle bir erkek cazip gelir miydi veya olumlu bakar mıydın bir ilişkiye başlama konusunda?
- 1 yıl
@sinem23__ Onca küçümseyici ukela görüşlerin içinde en mantıklı, en güzel yorum sana ait 🤝👏 İyi kalpli düzgün karakterde bir insan olduğun kurduğun cümlelerden belli. Eline sağlık 👌
40 yaşında ve eline kadın eli değmemiş Hahahahahhaha Buna hayatta inanmam ki yani illaki 40 a kafar birisine bir cekim hissetmesi gerekirdi ki böyle de olmuştur
12 Yorumla
Soran1 yılÇekim hissetti belki ama kızlara ulaşamamış olamaz mı peki yüz vermediler belki bu ihtimale ne diyorsun?
1 yılBöyle durumlarda kısmet bekleme söylemi bana hiç inandırıcı gelmiyor. Vücut sağlığı yerinde olan hiçbir erkek 40 yaşına kadar dindar bile olsa bence kadınsız duramaz. Kesinlikle bir sıkıntısı olduğunu düşünürüm 40 sene öyle dümdüz bir yaşam üzücü olsa gerek.
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, koca yürekli romantik bekçi doğmuşsun karşıma! Dürüst olmak gerekirse, kimsenin ilişki zamanı ve deneyimi kimseyle yarışmıyor tatlım. 40 yaşında hiç sevgilisi olmamış biri bence hâlâ umut dolu, belki de doğru kişiyi bekledi. Ön yargılı olmadan o adamın hikayesini, duygularını anlamaya çalış derim. Herkesin yolculuğu farklı, belki de gerçek aşkı bulduğunda her şey tadından yenmez olur! Şansa bak, aşk mucizeleri hâlâ mümkün! 💫💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBu soruyu bin kere sordun o kisiden uzak dur, oncelikle inanmam hadi diyelim dogru o yaşa kadar bir erkek evlenemediyse zaten sorunludur onu kimse istememistir olay bu kadar basit. Diger secenek belki kendi istemedi diyeceksin, bir insanın yaşı kaç olursa olsun fark etmez herkes kendini seven ve sevdiği biri olsun ister istemediyse de problemlidir yani.
10 Yorumla
1 yılAdam iradesini muazzam terbiye etmiş kariyerine kendine odaklanmış ne güzel işte deneyimsiz olarak görme derim kendi hazzına göre eğtirisin ve seni yatakta en mutlu edeceği şekile sokabilirsin böylesi daha iyi partnerine göre uyum sağlayarak öğrenmek hem kendisi de bundan zevk alacak hem de sen istediğin gibi evriltip büküp kendine uygun hale getirebilirsin umarım hakkınızda hayırlısı olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Ben de 40 yaşında ve bekarım, ama biseyleri de görmüş olması lazım.
22 Yorumla
Soran1 yılOldu mu senin kız arkadaşın hiç. bu adamın olmamış hiç ve bakir paralı da gitmemiş?
1 yılya sahtekar, ya sizin aptal saptal sisteminizin zavallı bi mahkumu derim.
git VER.
16 Yorumla
Soran1 yılNe sistemi açar mısın?
- 1 yıl
İşte, hep erkeklerin kırk takla atmak zorunda kalıp, rolden role girdikleri, sizi etle etmek için eridikleri sistem var ya
Soran1 yılDoğanın kanunu erkek güçlü olmalı
- 1 yıl
Güçten kaçıyosunuz ki
Soran1 yılmaddi manevi karakter fizik hepsini kastediyorum
- 1 yıl
Çok muğlak konular. 3 günde çıkılmaz. Verebileceğim örnekler çok, neyse
1 yılEmpati yaptım da bir an. Onun adına çok kötü bir durum olsa gerek.
15 Yorumla
Soran1 yılNeden öyle düşündün açar mısın
Soran1 yıl?
- 1 yıl
Yani 40 yaşına eline kız eli değmemiş ve hiç sevgilisi olmamış. daha ne olsun. yeterince açık ve kötü bir durum.
- 1 yıl
@yakışıklıberkecan Dostum adam belki iradesini kullanmayı tercih etti ya da negatif yönden bakarsak tipi kötü ve kızlar yüz vermedi. Bu durumda adamı eleştirmek yersiz olmaz mı?
- 1 yıl
@Gizemlii_-Adam dostum örneğin ben kendimden örnek vereyim. Farz edin yaş olarak 40 yaşındayım. herkes yakışıklı der ve över. gözlerime de iltifaat alırım kiriklerime de ama hiç sevgilim olmadı. bugün kü sorum aklınızı karıştırmasın. ne öyle çirkinim ne de ona yakın çirkinim ne de o adamım. buna yenin bile edebilirim. yan iherkesin dediğine , gözlerime , kirpiklerime iltifat ettiğine. fotoğraf koymamam da yine çirkin olduğumu ya da öz güvensiz olduğumu göstermez.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesim bir sıkıntı vardır 40 yaşına kadar bir erkrk bu şekilde duramaz
13 Yorumla
Soran1 yılneden duramaz
Soran1 yılmastürbasyon ile idare edemez mi peki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılCok kritik.. yani bi erkegin elime kiz eli degmemis tabiki güzel ama süpheli, günah diye mi korumus kendisni? Yoksa bi sorunu varda kizlari mi istemiyo falan inandirici gelmiyo
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Kısmeti beklemeyi anlarım ama hiç sevgilisi olmamışı anlayamam
Bana beceriksiz biri gibi geldi40 YorumlaSaftır, temizdir, iyi bir insandır. (Yani benim düşüncem)
Denemek tanımak lazım. Kolay uyum sağlanabilir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılAdamın dibidir. Ortalıkta ben güzelim değerliyim diye gezen k*sarlardan kat be kat değerli ve temizdir!
10 Yorumla
1 yılAllah cezanı versin gülmekten yerlere yattım 40 yaşına gelmiş adamdan bahsediyorsun yemin ediyorum krize girdim şu an gülmekten İyi ki varsın
10 Yorumla
1 yılYalan söylediğini düşünürüm. Ne cevizler kırmıştır o yaşına kadar o?
20 Yorumla
1 yılGünümüzde olması gereken bir davranış bence her iki taraf içinde genel insan olarak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBelki o adam muhafazakarda olabilir yâda nasibi çıkmamıştır daha içine kapanıktır gibi gibi
10 Yorumla
1 yılHer şeyin vergisi varda şu yalanın niye vergisi yok yaa :d
10 Yorumla
1 yılVar öyle şeyler olabiliyor nasip işte.. Böyle biriyle mi görüşüyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
1 yılİnsan içine çıkmamış mi ki ya
14 Yorumla
Soran1 yılKızlar beğenmemiş
- 1 yıl
Olsun degmemis dedin ya normal hayatta bile değer ondan
Soran1 yılSevgilisi olmamış el ele tutuşup gezmemiş manasında
- 1 yıl
Anladım bakılacak yanı yok demek ki sağlık olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
1 yılkafayi yemistir o ya
14 Yorumla
Soran1 yılGümledim resmen yorumuna sggjjjjj
Soran1 yılNeden kafayı yesin ki bu arada
Soran1 yıl?
- 1 yıl
31 cekmekten cildirmistir
1 yılGayet iyi bir fırsat..
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl bir fırsat anlayamadım söylemek istediğinizi?
Soran1 yılaçar mısınız
nasıl başarmış
12 Yorumla
Soran1 yılAdam Müslüman
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Ondan bir bok olmaz artık
15 Yorumla
Soran1 yılöylemi diyorsun
- 1 yıl
Kendi bi onca kadınla yatınca bi bok olabilmiş gibi inanma böylelerine soran kardeş dürüstlüğü düzgün yaşayanı çekemiyorlar
- 1 yıl
@yenideneyimlerr bundan daha iyi olduğum belli. Kadınla olmayı başaramayınca hemen düzgün erkek mi oluyorsun hahaha
- 1 yıl
Tamam kardeş sensin aferin
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir Tabi ama iyi bir şey değil.
11 Yorumla
Soran1 yılneden
1 yıl1 tane bile olmadıysa vay vay
16 Yorumla
Soran1 yıl1 tane bile evet neden vay anlamadım
- 1 yıl
senin yaşın kaç
Soran1 yıl33
- 1 yıl
tecrübesi falanda yoktur onun sen onu arzulayacakmısın çekim oluşturabilcek mi failan falan bunları yapabiliyorsa olur
Soran1 yılya eril enerjisini hissedemiyorum nasıl desem hissedemiyorum eril bir şey efendi dürüst temiz kalpli hak yemeyi sevmez saygılı ama bu özelliklere rağmen neden çekim hissetmiyorum bilmiyorum çirkin de değil
- 1 yıl
hiç acı çekmemiştir valla kafanı karıştırmak istemem evlenirsin sonradan soğuyabilirsin. adamda tecrübe yoksa bu konularda sıkılırsın bi süreden sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSıkıntılı bir tip olduğunu düşünürüm.
11 Yorumla
Soran1 yılsebep?
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Uzak durulması gerek belliki :D
14 Yorumla
Soran1 yılneden yalnız mı kalsın adam
Soran1 yıl?
- 1 yıl
Ahahah efsane yorum
İnanmam eğer gerçeksede erkekliğinden şüphelenirim yani
10 Yorumla
1 yılNormal insan
34 Yorumla
Soran1 yıl40 yaş ve hayatında hiç bir kızla konuşmamış bu mu normal
- 1 yıl
Tuhaf ama belki olabilir başka önceliği vardır
Soran1 yıldiyelim normal hiç mi karşı cinsten hoşlanmadı ya da cinsel ihtiyaçları yok mu bu adamın?
- 1 yıl
İradesi güçlü olabilir bilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılYok artık daha neler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılMuhakkak bir problemi vardır derim
10 Yorumla
1 yılÇekingendir o yüzden olmamıştır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Bu zamanda şaşırdım
22 Yorumla
Soran1 yılTamam ama olması gereken bu değil mi
Soran1 yıl?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılcok inandirici degil
13 Yorumla
Soran1 yılneden sence
Soran1 yıl?
- 1 yıl
illaki bi sey yasamistir
En kullanışlı zamanları geçmiş gitmiş
14 Yorumla
Soran1 yılKuşu ötmez mi ki alkol sigara yok ve zayıf göbek yok bol yürüyüş yapar performansı nasıl olur bu durumda?
Soran1 yılhmm yani artık yapamaz diyorsun o işi
1 yılBence yalan
12 Yorumla
Soran1 yılgerçek
- 1 yıl
40 yaş be inandırıcı gelmiyor
Ne mutlu ona
119 Yorumla
Soran1 yılneden
Soran1 yılcinsel ihtiyaçları yok mu bu adamın peki ya da duygusal?
Soran1 yılAllahın emri 40 yaşında bekar gezde demiyor bak hacı hocaya din alimlerine hangisi bekar ve yalnız?
Soran1 yılCinsel istek şeytanın şerri olsa Allah bu duyguyu insanlara verir miydi?
Soran1 yılCinselliği ve kadınları ne kadar korkutucu bir şey olarak kodlamışın kafanda hayrete düşüyorum bazen
- 1 yıl
Kur'an'ı okuyup anlamayan senin gibi insanlara sadece kuran ayetleri ile cevap verebilirim. Hoş zaten sizin anlayacak haliniz de yok ya. Yine de umut işte..
"Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Bu, onlar için daha temizdir. Allah, yaptıklarından haberdardır."
"Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar."
""Ve onlar ki ırzlarını korurlar. Ancak eşleri ya da ellerinin altında bulunan (cariye) dışında; çünkü onlarla ilişkide kınanmazlar. Kim bunun ötesine geçerse, işte onlar sınırı aşanlardır."
Umarım anlarsın - 1 yıl
Bilmez misin Hz yusuf Züleyha yi çok beğenir fakat şehveti kırılır. Okumaz mısın şeytan o isteği ona çok temiz gösterir ama Cebrail 13 şehvetten birini kırar da Hz Yusuf'un babası gibi 13 değil 12 çocuğu olmuştu. Anlamaz misin şeytanlar ve cinler kuranı okurlar da Allah'ın emirlerini ve yasaklarını günah işletmek için vesvese verirler. Cinsel arzu günah değil Allah'ın cenneti parmak ucuyla tattırdıgi nimet. Ama bunu helal yolla yapmazsan zina eder insan. Sevgili olmak flört etmek dokunmak zinadir. Daha da diyecek lafım yok
Soran1 yılCariyeyle yani esir düşmüş köle kadın erkek istediği gibi yatıp kalkabilir yani bu ayete göre?
Soran1 yılİşte ben anlamadım bu Ayeti ilk kez gördüm zaten. cariye örneğinde ne demek istenmiş bilgin vardır diye tahmin ediyorum ne anlamamız lazım
Soran1 yıl
QwMariner Sende bilmiyorsun anlaşılan o kadar dini bütünüm diyorsun dini konuda bilgim fazla diyorsun tamam doğrusunu bana açıkla diyorum nasıl anlamamız gerekli cariye kısmını?
Soran1 yılBaşta diyanetin açıklamaları olmak üzere bir çok bağımsız farklı kaynaktan bir çok hadis ve siyer kitaplarını araştırdım savaş sırasında kocası öldürülen ve köle olarak alınıp satılan esir kadınlar. Erkek o cariyeyi ister cinsel ihtiyaçları için kullanır ister bağ bahçe de çalıştırır ister para karşılığı başkasına satar
zaten Kuranda da cariye kadınlarla Ancak eşleri ya da ellerinin altında bulunan (cariye) dışında; çünkü onlarla ilişkide kınanmazlar Ayetinde de cariye kadınlarla cinsel ilişkiye açık şekilde izin verilmiş. Senin burada itiraz ettiğin kısım neresi ben onu anlamadım?
- 1 yıl
İtiraz ettiğim kısım ne mi? Hmm mesela 40 yaşındaki adam neden böyle demişsin de ben de itiraz etmişim unuttun mu, ayeti vermişim gözünün önüne ama sen ilk defa gördüm demişsin. Adam demek ki Allah'ım emirlerine karşı gelmekten sakınıyor. Cariye kismina gelince hala anlamadın bana göre çünkü cariyeligi eski zamanlara göre düşünüp anlamak gerek. Zaten İsviçre Medeni kanunundan alinan örneklerle hazırlanan Türk Medeni kanununda böyle şeyler açıkça yasaklanıyor. Cariyelik ise bakımını üstlendiğin birisine istediğin şekilde karşılıkli hizmet sunma durumudur. Ve dinde zaten erkek kadından sadece bir tık üstündür. Hem mirasta hem de sosyal hayatta bu azıcık fark insan haklarıni içermez. İnsan hakları olarak kanun önünde ne kadar hakkım varsa senin de o kadar hakkın var. Dediğin " Cinsel istek şeytanın şerri olsa Allah bu duyguyu insanlara verir miydi? Cinselliği ve kadınları ne kadar korkutucu bir şey olarak kodlamışın kafanda hayrete düşüyorum bazen" demene itiraz ediyorum. Ve bana daha da gelmişsin hala itiraz ettigin kısım ne diyerek hala benden açıklama bekliyorsun. Açıp da Kur'an'ı okumayan anlamayan birisi için daha ne diyebilirim ki
Gizli Üye(25-29)1 yılBir sıkıntısı olan ezik bir karakter demekki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılİnanmıyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılneden açar mısın?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBir şey düşünmem. İçine kapanık derim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılVarsa öyle istisna alıp müzeye koymak lazım :)
00 Yorumla
1 yılBüyük ihtimalle gaydir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBiraz daha beklemesi lazım. Az kalmış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 yılDegmedigini nerden biliyon ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yıl40 yilin butun hirsini senden alacak
00 Yorumla Varsır bir sorunu diyerek koşarak uzaklaşırdım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çok beklemesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılElini tutsan bosalir
112 Yorumla
Soran1 yılAbart...
Cevap sahibi1 yılTutmadan da bosalir
40 yas diyosun nasi yapmamis
Evlenince erken bosalir zaten ama seni yataktan cikarmaz bu
Soran1 yılAçtır diyorsun
Cevap sahibi1 yılAc degilse kendini mastürbasyon ile tatmin edersin
Ayrica kac aydir bu soruyu soruyorsun
Hala neye karar veremedin
Begendiysen gorus iste yani diger kismina baska zaman bakarsin hem dsha iyi bir gorucu yok belliki elinde ne uzatiysun
Soran1 yılAy hiç olmayacağına kadına aç abaza olsun daha iyi
Soran1 yılKuşu ötmüyordur diyenler var moral bozucu
Cevap sahibi1 yılYani tecrubeli mi lazimdi?
Cevap sahibi1 yılOter ya ama erken bosalir
Deneme yap o. zaman evlenmeden
Soran1 yıl40 yaşındaki bir erkek hala yapabilir mi o işi bu arada sence dene deme dinen hassasım o konuda nikahsız olmaz ama yaşı var sonuçta cinsel güç olur mu hala o yaşta sence?
Cevap sahibi1 yılOlur tabiki de sen kac yasindasin?
Onden bi deneme yapsaniz oral falan bi bakarsin kalkmasina
Soran1 yıl33 ben
Cevap sahibi1 yılSeninde az degilmis
Yatakta sende istersin o da ister ilk 1 2 ay cikmazsiniz
Gizli Üye(25-29)1 yılNasip kısmet derim
11 Yorumla
Soran1 yılöyle
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılYalandır
14 Yorumla
Soran1 yılDoğru
- 1 yıl
Kesin
Soran1 yılvarsayalım doğru yanlış olan şey ne adamın dürüst yaşaması mı?
- 1 yıl
Tamam
Psikolojik problemli
10 Yorumla
1 yılHelal olsun derim
10 Yorumla
1 yılManifestledim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnanasım gelmedi.
10 Yorumla
1 yılOlabilir tabi kısmet her şey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAbdal dir o:)
12 Yorumla
Soran1 yılyani Evliya?
Cevap sahibi1 yılAhaha:) p yap onu. Öyle erkek mi olur ya
Gizli Üye(30-35)1 yılsende buna inaniyormusun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBi sorunu olduğunu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıltuhaf derim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yıldüşman başına
00 Yorumla
1 yılDert sahibi olma boş ver
00 Yorumla
1 yılAğır tipsizdir
50 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem